Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Salamanka wrote:już sobie je wygooglowałam jeżeli i tym razem się nie uda to zamówie- chociaż bardzo chciałabym wierzyć ,że jjuz wszystko bedzie ok:)
-
StyczniowaNadzieja wrote:Z tymi testami z allegro to jest tak ze chyba nigdy nie wychodzą pozytywne. U mnie najciemniejsza kreska oznaczała pozytyw ale nigdy nie była ciemniejsza od kontrolnej.
p.s. nie nadążam za Wami... będe tak z doskokuWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 13:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Salamanka wrote:Morwa,a za Ciebie kiedy trzymać kciuki?
Mona_M, Pianistka, ZakreconaŻona, aaandzia, Salamanka, zFolwarku, an.kie.tyk lubią tę wiadomość
-
Marcjanna wrote:Salamanka a mogę spytać czym leczysz tę bakterie? Mój mąż miał w posiewie i antybiogram.
biorę razy dziennie Ceclor Mr ,2 razy dziennie Sanprobi i na noc jakże cudowne czopki dopochwowe Pimafucin ( na całe szczęscie dziś ostatni raz)12 m-cy starań, 3 cs z pomocą kliniki niepłodności -
Morwa wrote:Zawsze i wszędzie teraz np ważą się losy ile moich komórek urośnie, z których będą ewentualnie dzieci. Później będziemy pękać a następnie zapładniać. Później będziemy zagnieżdżać i wysikać dwie kreski na teście ciążowym. Także ciągle się coś dzieje
[
]
A zatem moja droga zaciskam kciuki!
Czuje w kościach, że jeszcze z większą niecierpliwością będę sięgać po telefon w pracy, żeby dowiedzieć się co u Was słychaćWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 13:47
Morwa lubi tę wiadomość
12 m-cy starań, 3 cs z pomocą kliniki niepłodności -
Pianistka wrote:Oj ja z tymi testami owu z allegro mam takie same doświadczenia. Za pozytyw uznaję najciemniejszy jakiego się doczekam, choć i tak kreska testowa jest jaśniejsza od kontrolnej. także one chyba tak mają
-
Salamanka wrote:Morwa wrote:Zawsze i wszędzie teraz np ważą się losy ile moich komórek urośnie, z których będą ewentualnie dzieci. Później będziemy pękać a następnie zapładniać. Później będziemy zagnieżdżać i wysikać dwie kreski na teście ciążowym. Także ciągle się coś dzieje
[
]
A zatem moja droga zaciskam kciuki!
Czuje w kościach, że jeszcze z większą niecierpliwością będę sięgać po telefon w pracy, żeby dowiedzieć się co u Was słychaćan.kie.tyk lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:Kupuj większą ilość to wyjdzie taniej. Ja zawsze lubiłam te z domowego laboratorium, ale kasy sporo trzeba na nie wykładać. Korzystałam tez z tych z allegro , ale swojego czasu za dużo nie wniosły w obserwację. A na ten cykl zamówiłam testy owulacyjne w gemini, 30 sztuk za 17 zł z groszami. Plus przesyłka około 13 zł . Niestety nie wiem jakie będą , więc nie mogę jeszcze ich polecić ani tym bardziej ostrzec przed nimi
Edit:
Tu masz te testy , które zamówiłam na ten cykl:
http://www.aptekagemini.pl/test-owulacyjny-paskowy-horienmedical-1-opakowanie-30-testow.htmlMorwa lubi tę wiadomość
-
Morwa wrote:To oznacza ,że do niczego się nie nadają, bo test powinien dać nam ładny pozytywny wynik jest wyrzut lh. Taki , aby nie trzeba było się zastanawiać i porównywać z innymi zrobionym wcześniej testami takie jest moje zdanie.
ja byłam bardzo zadowolona z testów owulacyjnych clearblue. pokazuje się buźka gdy owu naprawdę są czytelne bo nie ma zastanawiania się czy kreska juz wystarczająco ciemna...
no ale tanie nie są i w perspektywie miesięcy starań odpuściłam z nimiMorwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
oj ja też bym zjadła coś dobrego... chodzą za mną takie rzeczy niektóre...
dzisiaj Lasagne, ale czekam aż mąż wróci z pracy
a potem wyślę go na zakupy po jakieś pyszności bo ja mam do sklepu kilka km :x a nie po drodze było mi zrobić prawko ^^ więc rzadko z małą chodzimy do sklepu, raczej chodzimy po naszej wyspie