Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Z fizycznego puntu widzenia nie ma czegoŝ takiego jak podwójna owulacja. A co do snów to czesto nie pamiętam co mi się śniło Lece włosy ufarbować, jutro rozpoczęcie roku więc mamuśka musi mieć styl i klase hehe
ZakreconaŻona, cookiemonsterka lubią tę wiadomość
-
farmaceutka77 wrote:O rany, jak sny to projekcje naszych marzen to ja dziękuję; P dzis mi sie snilo, ze znalazlam zwloki kobiety i przytargalam je w reklamowkach na moja uczelnie na prosektorium i tam razem z patomorfologiem robilismy sekcje. Okazalo sie że kobieta była w ciazy (ciążowy watek musial byc:)). Potem musialam na zaliczenie poskladac jej cialo i wszystko nazwac:0 chyba cos juz ze mna nie tak tymbardziej ze na sekcji(w dodatku noworodka:() bylam raz, bo boje sie krwi:0 moze wczorajsze wino za bardzo zaszumialo;0[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Dariaa wrote:Dziewczyny mam dziś brudny śluz nie do końca brązowy Ale też nie czysto biały jak wczoraj dziś 10 dpo pewnie progesteron już spada będę plamic i @ za rogiem buuuuuuuuu
A zawsze tak masz? Może to implantacja?Pianistka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka pare dni mnie nie bylo i 1 wrzesnia nie testuje bo robilam wczoraj bete i ujemna wiec czekam na @. malo mnie tu bedzie we wrzesniu bo teraz potrzebuje paru dni na odstresowanie a od 11 do 25 mam urlop i jedziemy w gory. wiec tam malo bede sie udzielac. podczytywac pewnie bede i czasem pewnie cos wam naskrobie.
ZakreconaZono moja - matko watku jak pojawi sie @ podan nowa date testowania. na wrzesnien pewno sie zalapie spokojnie. pod koniec ale bedzie
Trzymam za wszystkie kciuki z calego sercaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 10:59
an.kie.tyk, ZakreconaŻona lubią tę wiadomość
-
Nie zawsze kiedyś często miewalam teraz po prostu w dniu @ przychodzi krwawienie,ale jak kiedyś tak bywało może organizm postanowił szybciej dac mi znać w stylu: "nic z tego nie łudź się dziewczyno"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 10:55
-
an.kie.tyk wrote:Madziulla odpoczywaj. Przykro mi bardzo Owocnego urlopu Ci życzę
A mi w tym cylku pęka głowa, dosłownie. Nie potrafie się z bólem uporać. Tabletki pomagają ale ćmi mimo wszystko. Musze chyba się przebadać
Edit : jakoś przez to przejdziemy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2016, 11:13
an.kie.tyk, zFolwarku, cookiemonsterka lubią tę wiadomość
-
Josephine wrote:Jedziemy do Łeby nad Polskie morze ;p
jak narazie nie szykujemy się na jakieś zagraniczne atrakcje mój przyszły mąż i tak przynajmniej raz w tygodniu jest za granicą, taka praca ;p Litwa, Łotwa, Estonia..
Pięknie jest na Łotwie na dzikich plażach przy zatoce Ryskiej ;p byłam już tam z nim kilka razy.. ma swój urok i prawie zawsze cała plaża dla nas
Też bym chciała czuć tą swoją owulację.. ale przez cały rok starań miałam wrażenie że niby ją czuję ale jednak to ni było to bo jak się nie dawno okazało nie miałąm od dawna owulacji ze względu na długie cykle a wszystko przez tarczycę.. teraz mam nadzieję bedzie lepiej bo się już lecze i akurat ten cykl był książkowy 29 dniowy
A gdzie bylas na tej Lotwie gdzie sa takie superowe plaze?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:Hejka pare dni mnie nie bylo i 1 wrzesnia nie testuje bo robilam wczoraj bete i ujemna wiec czekam na @. malo mnie tu bedzie we wrzesniu bo teraz potrzebuje paru dni na odstresowanie a od 11 do 25 mam urlop i jedziemy w gory. wiec tam malo bede sie udzielac. podczytywac pewnie bede i czasem pewnie cos wam naskrobie.
ZakreconaZono moja - matko watku jak pojawi sie @ podan nowa date testowania. na wrzesnien pewno sie zalapie spokojnie. pod koniec ale bedzie
Trzymam za wszystkie kciuki z calego serca
Kochana złap oddech i wiatr w żagle na kolejny cykl. Odpoczywaj na urlopie i wróć do nas ze zdwojoną siłą Skrobnij czasem coś we wiadomości jak tam Wasze górskie wspinaczki Cudownej rocznicy ślubu Wam życzę :*
Ja zabieram się za gotowanie w ramach odstresowania. Czas zmienić sposób żywienia na nieco zdrowszy. Ciekawe ile wytrzymam w tym moim zdrowym postanowieniu???
zFolwarku, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Morwa damy radę! My chyba jakoś podoobnie testować będziemy @ powinnam mieć 15 ale wpisałam sie na 14 bo pewnie nie wytrzymam.
Daria może faktycznie implantacja, czekaj spokojnie na rozwój wydarzeń i oczywiście życzę aby to nie była @
Młoda i ty tak spokojnie sobie na ten test patrzysz?
-
an.kie.tyk wrote:Morwa damy radę! My chyba jakoś podoobnie testować będziemy @ powinnam mieć 15 ale wpisałam sie na 14 bo pewnie nie wytrzymam.
Daria może faktycznie implantacja, czekaj spokojnie na rozwój wydarzeń i oczywiście życzę aby to nie była @
Młoda i ty tak spokojnie sobie na ten test patrzysz?an.kie.tyk, Pianistka lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania