Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co... sprawiacie wszystkie wrażenie takich super babek, że wszystkie na bank będziecie mamami!
Jest teoria, że to dzieci wybierają sobie rodziców...
Czyli wszystko jasne! Nie możecie długo zostać mamami bo maluszki biją się o Was i nie potrafią wybrać kto gdzie chceSusannaDean, Demsik, cookiemonsterka, Megii1986, Marcjanna lubią tę wiadomość
-
Pianistka dokladnie.ja uwazam ze kazdy rozstep u kobiety ma swoja historie.kiedys czytalam historie o koviecie ktora po trojce dzieci zrovila w ramach prezentu dla meza sesje w seksi bieliznie.przed wydrukowaniem zdjec poprosila fotografa by wyrwtuszowal zdjecia i dala album mezowi.ucieszyl sie ale na odwrocie znalazl dane fotografa i tam poszedl i poprosil fotografa by wydrukowal mu zdjecia przed retuszem.ten zdziwiony pyta dlaczego?a maz tej kobiety odpowiada-bo widzi pan kocham zone nie doskonala ale wszystkie jej skazy kazdy rozstep kazda zmarszczke kazda falde bo to wszystko wiaze sie z wieloma chwilami jakie razem przeslismy.
Pianistka, cookiemonsterka, SusannaDean, Megii1986, mkraxx lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualnyPianistka wrote:Wiecie co... sprawiacie wszystkie wrażenie takich super babek, że wszystkie na bank będziecie mamami!
Jest teoria, że to dzieci wybierają sobie rodziców...
Czyli wszystko jasne! Nie możecie długo zostać mamami bo maluszki biją się o Was i nie potrafią wybrać kto gdzie chcePianistka, cookiemonsterka, Megii1986 lubią tę wiadomość
-
Demsik bo tak jest Ja choć pragnęłam dziecka całym sercem, po porodzie przeżyłam szok... skóra wisiała jak pusty worek, rozstępy grubości centymetra... wstydziłam się przebierać przy mężu... Ale on stwierdził, że teraz mój brzuch lubi bardziej, bo w nim mieszkała Emma i w sumie przeszło mi jest jaki jest, ale kazdego dnia przypomina mi o tych magicznych miesiącach gdy byłyśmy jednością
Demsik, Megii1986 lubią tę wiadomość
-
Susanna, tak właśnie chciałabym to sobie wyobrażać
A jako ciekawostkę Wam powiem, ze moja kochana córka na USG w 14 tc była przedstawiona nam jako synek 1,5 miesiaca żyliśmy w przekonaniu że urodzi się chłopiec! to tak gdyby ktoś kiedyś pytał czemu śpi w pajacach z Lordem VaderemSusannaDean, Megii1986 lubią tę wiadomość
-
Ha ha psikus usg-owy
Jako mama sześciolatka gotowalam jajka z majonezem bo mu sie przed spaniem zachcialo i zjadl jedno i padl charczy kolo mnie a jaja stojacookiemonsterka, Megii1986, Pianistka lubią tę wiadomość
Demsik
hormony ok
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Demsik, jeszcze większym psikusem była przed porodem... brzuch opadł mi ... 7 tyg przed! skurcze? ta! miesiąc przed, co kilka dni miałam przez np 8 godzin regularne... odchodziłam od zmysłów bo myślałam, że nie donoszę... koniec końców, w dzień porodu olałam go xD bo stwierdziłam, że Emka znów sobie w kulki leci. W efekcie nie dość, że urodziłam tydzień po terminie, to do szpitala pojechałam ze skurczami co 3 minuty bo wcześniej myślałam, że znowu się rozejdzie psikus kochany
A tymi jajkami narobiłaś mi smaka wyskakuj z adresu!
My już po ostatniej mlecznej pobudce więc i ja powoli idę spać w nocy dostaje już tylko wodę. bardzo dużo je, wagowo na 97 centylu a głodna nie jest. więc oduczamyMegii1986 lubi tę wiadomość
-
Czaje sie, czaje, ale obudzi sie z ranca i jaj bedzie szukal wiec tylko do lodowki schowam i jeszcze rano gotow powiedziec a czemu sa zimne
Megii1986, SusannaDean, cookiemonsterka lubią tę wiadomość
Demsik
hormony ok
-
A ja tak teraz mysle... no przeciez ze gdyby sie udalo to bylby maj i oby to bylo pozniej niz 7mego maja no kurcze szkoda byloby przegapic Komusie Sw. Starszej córeczki !!!! No to teraz bede miala nad czym myslec a starsza cora tez jest z maja
cookiemonsterka lubi tę wiadomość
Julia Daria 9lat
(*) 7tc
Kacper Cyprian 5lat -
Pianistka otwieram okno niuchaj zapaszek i wlatuj na jajo
Megii1986, cookiemonsterka lubią tę wiadomość
Demsik
hormony ok
-