Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Uwielbiam jajka! jajka, rosół i kakao mogę pochłaniać w nieziemskich ilościach
Megii, faktycznie gdyby teraz się udało to końcówka mogłaby być stresująca
Ale myślę, że spokojnie, komunia trwa chwilę a maj długi
Ja wręcz myślę o tym, że gdyby maj... to nie wiem kto zajmie się Emmą w trakcie porodu będzie trzeba coś wymyślić.
No i u mnie sprawa wygląda tak że do końca roku jestem na macierzyńskim. I daję nam 3 cykle by zafasolkować. Jeśli się uda, to nie wrócę do pracy tylko od razu pójdę na zwolnienie... a jeśli się nie uda to odraczamy starania o kilka miesięcy.
Emma nie dostała przedszkola więc będę musiała brać w pracy nocki. to niewykonalne by w ciąży pracować na nocki a w dzień zajmować się niemowlakiem... więc sierpień, wrzesień lub październik muszą być szczęśliwe.. -
nick nieaktualnyMegii1986 wrote:Alez Wy zasowacie na tym forum nie sposob nadazyc hihihi
Megii1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPianistka wrote:Uwielbiam jajka! jajka, rosół i kakao mogę pochłaniać w nieziemskich ilościach
Megii, faktycznie gdyby teraz się udało to końcówka mogłaby być stresująca
Ale myślę, że spokojnie, komunia trwa chwilę a maj długi
Ja wręcz myślę o tym, że gdyby maj... to nie wiem kto zajmie się Emmą w trakcie porodu będzie trzeba coś wymyślić.
No i u mnie sprawa wygląda tak że do końca roku jestem na macierzyńskim. I daję nam 3 cykle by zafasolkować. Jeśli się uda, to nie wrócę do pracy tylko od razu pójdę na zwolnienie... a jeśli się nie uda to odraczamy starania o kilka miesięcy.
Emma nie dostała przedszkola więc będę musiała brać w pracy nocki. to niewykonalne by w ciąży pracować na nocki a w dzień zajmować się niemowlakiem... więc sierpień, wrzesień lub październik muszą być szczęśliwe..
Ja mam znowu umowę w pracy do stycznia więc muszę do listopada być inaczej trzeba czekać lub szukać nowej pracy bo w tej mi się nie widziMegii1986 lubi tę wiadomość
-
Susanna, ja dopiero po porodzie odkryłam jakie szczęście i spełnienie daje mi macierzyństwo
ogólnie to słucham death metalu, mam tatuaży tyle że w sumie nie wiem ile... mogę to liczyć w godzinach sesji a tych kilkadziesiąt. a moim ulubionym tematem jest ciąża, poród i dzieci kocham nad życie wszystkie maluszki
A rodzić uwielbiam do tego stopnia, że powinnam być zawodową surogatką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2016, 22:48
SusannaDean, Megii1986 lubią tę wiadomość
-
tak w ogóle to zaspamuję Wam... mogę?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/70e19cb484b8.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b2fb8e08272a.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/09ffa0518697.jpg
I tak, to prawda... zwariowałam na jej punkcieMadziulla, SusannaDean, AJA_S lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMegii1986 wrote:A ja tak teraz mysle... no przeciez ze gdyby sie udalo to bylby maj i oby to bylo pozniej niz 7mego maja no kurcze szkoda byloby przegapic Komusie Sw. Starszej córeczki !!!! No to teraz bede miala nad czym myslec a starsza cora tez jest z maja
Moja siostra miała termin na początek maja 2005. jej starsza córka miała komunie 8 maja a drugą córkę urodziła dzień później na komuni Patrycji byłaMegii1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPianistka wrote:Susanna, ja dopiero po porodzie odkryłam jakie szczęście i spełnienie daje mi macierzyństwo
ogólnie to słucham death metalu, mam tatuaży tyle że w sumie nie wiem ile... mogę to liczyć w godzinach sesji a tych kilkadziesiąt. a moim ulubionym tematem jest ciąża, poród i dzieci kocham nad życie wszystkie maluszki
A rodzić uwielbiam do tego stopnia, że powinnam być zawodową surogatkąPianistka, Megii1986 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Susanna, u mnie obdziabane udo, stopa, obojczyk (wrzuciłam nawet) + 70% pleców i cały rękaw a fryzury? obiecałam sobie że z momentem zajścia w ciąże zapuszczam włosy i mam obecnie do ramion ale przed ciążą miałam pół głowy na 2 mm dready tez były
Megii1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Emma to cudo
Slodkich snow ja ogladam mecz siatkowki ale lekko im idzie wiec powoli nynamMegii1986 lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
Hej mamusie (przyszłe, fakt, ale przyzwyczajajcie się do tego określenia )
My dzień rozpoczęłyśmy o 5, po fatalnej nocy... ja nie śpię od 2 bo moja księżna postanowiła spać tylko na mej piersi i to pionowo Dzieci to mają zachcianki niczym ciężarne
Ale... to najpiękniejsze uczucie kiedy maluch śpi przy maminym serduszku także potrójna kawa i zaczynamy kolejny dzień razem podejrzewam, kto tu winny takie małe białe gnojki w buzi mamy już 1SusannaDean, Megii1986 lubią tę wiadomość