X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
Odpowiedz

Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016

Oceń ten wątek:
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uwielbiam jajka! :D jajka, rosół i kakao :D mogę pochłaniać w nieziemskich ilościach :)

Megii, faktycznie gdyby teraz się udało to końcówka mogłaby być stresująca :)
    Ale myślę, że spokojnie, komunia trwa chwilę a maj długi :D

Ja wręcz myślę o tym, że gdyby maj... to nie wiem kto zajmie się Emmą w trakcie porodu :( będzie trzeba coś wymyślić.
    No i u mnie sprawa wygląda tak że do końca roku jestem na macierzyńskim. I daję nam 3 cykle by zafasolkować. Jeśli się uda, to nie wrócę do pracy tylko od razu pójdę na zwolnienie... a jeśli się nie uda to odraczamy starania o kilka miesięcy.

Emma nie dostała przedszkola więc będę musiała brać w pracy nocki. to niewykonalne by w ciąży pracować na nocki a w dzień zajmować się niemowlakiem... więc sierpień, wrzesień lub październik muszą być szczęśliwe..

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megii1986 wrote:
    Alez Wy zasowacie na tym forum :) nie sposob nadazyc :) hihihi
    No i fajnie tak jest z kim pogadać zawsze, wyżalić się :) Bo tak to jakby tak komuś z rodziny z taką częstotliwością mówić o bobasach to za wariatkę i nakręcaczkę by nas wzięli...taka smutna prawda, a kto będzie bardziej tym zainteresowany jak i druga taka "wariatka" na forum ? <3 <3 <3

Megii1986 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka wrote:
    Uwielbiam jajka! :D jajka, rosół i kakao :D mogę pochłaniać w nieziemskich ilościach :)

Megii, faktycznie gdyby teraz się udało to końcówka mogłaby być stresująca :)
    Ale myślę, że spokojnie, komunia trwa chwilę a maj długi :D

Ja wręcz myślę o tym, że gdyby maj... to nie wiem kto zajmie się Emmą w trakcie porodu :( będzie trzeba coś wymyślić.
    No i u mnie sprawa wygląda tak że do końca roku jestem na macierzyńskim. I daję nam 3 cykle by zafasolkować. Jeśli się uda, to nie wrócę do pracy tylko od razu pójdę na zwolnienie... a jeśli się nie uda to odraczamy starania o kilka miesięcy.

Emma nie dostała przedszkola więc będę musiała brać w pracy nocki. to niewykonalne by w ciąży pracować na nocki a w dzień zajmować się niemowlakiem... więc sierpień, wrzesień lub październik muszą być szczęśliwe..

Ja mam znowu umowę w pracy do stycznia więc muszę do listopada być <3 inaczej trzeba czekać lub szukać nowej pracy bo w tej mi się nie widzi :)

• Pianistka Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanna, ja dopiero po porodzie odkryłam jakie szczęście i spełnienie daje mi macierzyństwo :)
    ogólnie to słucham death metalu, mam tatuaży tyle że w sumie nie wiem ile... mogę to liczyć w godzinach sesji a tych kilkadziesiąt. a moim ulubionym tematem jest ciąża, poród i dzieci <3 kocham nad życie wszystkie maluszki
    A rodzić uwielbiam do tego stopnia, że powinnam być zawodową surogatką :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2016, 22:48

SusannaDean, Megii1986 lubią tę wiadomość

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Demsik Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja ... zjadlam jajo :-) :-) :-)

Pianistka lubi tę wiadomość

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak w ogóle to zaspamuję Wam... mogę? :)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/70e19cb484b8.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b2fb8e08272a.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/09ffa0518697.jpg

I tak, to prawda... zwariowałam na jej punkcie <3

Madziulla, SusannaDean, AJA_S lubią tę wiadomość

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megii1986 wrote:
    A ja tak teraz mysle... no przeciez ze gdyby sie udalo to bylby maj :D i oby to bylo pozniej niz 7mego maja :) no kurcze szkoda byloby przegapic Komusie Sw. Starszej córeczki !!!! No to teraz bede miala nad czym myslec :) a starsza cora tez jest z maja ;)

Moja siostra miała termin na początek maja 2005. jej starsza córka miała komunie 8 maja a drugą córkę urodziła dzień później :) na komuni Patrycji była :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka wrote:
    Susanna, ja dopiero po porodzie odkryłam jakie szczęście i spełnienie daje mi macierzyństwo :)
    ogólnie to słucham death metalu, mam tatuaży tyle że w sumie nie wiem ile... mogę to liczyć w godzinach sesji a tych kilkadziesiąt. a moim ulubionym tematem jest ciąża, poród i dzieci <3 kocham nad życie wszystkie maluszki
    A rodzić uwielbiam do tego stopnia, że powinnam być zawodową surogatką :P
    No to mamy podobne zainteresowania muzyczne :) Zdarzyło mi się pisać teksty dla polskiego zespołu ale nie będę pisać nić więcej, wiadomo o co chodzi :) :D :D Także jak widzisz też mi niby daleko do tematu a jednak się rozczulam :D :D Tatuaży brak za to wymyślne fryzury się zdarzają ha ha ,mój ma tatuaże :D

Pianistka, Megii1986 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczna Emma a tatoo piękny :) Tez jak już się doczekam dziecka zrobie sobie. na razie mam jeden tatuaż. kolejny dopiero po ciąży.

SusannaDean, Pianistka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeju jaka ona słodka ! :D <3 <3 no śliczności super spam :D :D

Pianistka, Megii1986 lubią tę wiadomość

• Pianistka Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanna, u mnie obdziabane udo, stopa, obojczyk (wrzuciłam nawet) + 70% pleców i cały rękaw ;) a fryzury? obiecałam sobie że z momentem zajścia w ciąże zapuszczam włosy i mam obecnie do ramion :D ale przed ciążą miałam pół głowy na 2 mm :P dready tez były

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha nieźle :D :D :D

Pogadamy jutro trzeba iść już spać <3

Nie no słodziaczek ta Emma <3

Dobranoc <3

• Pianistka Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idę, pobudki same się nie ogarną :P

fajne z Was babeczki :) byłoby cudownie przeżyć z Wami 9 miesięcy :)

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super, nooo :)
    Miłej nocy <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pianistka wrote:
    byłoby cudownie przeżyć z Wami 9 miesięcy :)

I vice versa!!

Milej nocki! :*

• Demsik Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emma to cudo :-)
    Slodkich snow ja ogladam mecz siatkowki ale lekko im idzie wiec powoli nynam :-)

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
  • Marmurkowa Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozkoszna :)

Demsik Ty niedobra, oddawaj jajo ;)

Do jutra Dziewczyny, kolorowych.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2016, 23:03

• sandri_1 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2016, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez oglądam siate. W między czasie poczytalam sobie was. Ale Emma śliczna! !!! Kochana!
    Dobrej nocki

w4sqs65ge24sefoo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Słodka dziewczynka z Emmy!

• Pianistka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2016, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamusie (przyszłe, fakt, ale przyzwyczajajcie się do tego określenia :P )
    My dzień rozpoczęłyśmy o 5, po fatalnej nocy... ja nie śpię od 2 bo moja księżna postanowiła spać tylko na mej piersi i to pionowo :P Dzieci to mają zachcianki niczym ciężarne :D
    Ale... to najpiękniejsze uczucie kiedy maluch śpi przy maminym serduszku :) także potrójna kawa i zaczynamy kolejny dzień razem :) podejrzewam, kto tu winny :P takie małe białe gnojki w buzi :D mamy już 1

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
‹‹ 14 15 16 17 18 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ