Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Susanna trzymam kciuki za jutrzejszy test. Nie może być inaczej jak II
Psioczyłan rano, że nic mnie bie boli haha Od późnego popołudnia mam bóle @ na przemian z pobolewaniem jajników. Są też kłucia. Niech się tam zagnieżdża pożądnie kropek. Poza tym kot mnie dzisiaj nie lubi. -
nick nieaktualnymiśka1987 wrote:piersi piekące takie i mega swędzące. I najgorsze ciągłe zmęczenie... taka bez życia zawroty głowy, baaaardzo głupie sny, sikam więcej więcej więcej.... aaa i nie mogę kawy pić :0 kawa=zgaga już 3 dzień (piłam 4 słabe dziennie)
Kurde w ciąży z synem nie było takich objawów, za to ból piersi i brązowe plamienie od 4 do 8 tyg. -
nick nieaktualnyan.kie.tyk wrote:Susanna trzymam kciuki za jutrzejszy test. Nie może być inaczej jak II
Psioczyłan rano, że nic mnie bie boli haha Od późnego popołudnia mam bóle @ na przemian z pobolewaniem jajników. Są też kłucia. Niech się tam zagnieżdża pożądnie kropek. Poza tym kot mnie dzisiaj nie lubi. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo i bola bez potrzeby bo negatyw prosze nie mowcie ze poki nie ma @to nie ma pewnosci bo 12 dpo to powinien wyjsc do dupy z tym wszystkim tak mnie brzuch bolal i piersi normalnie niemozliwe az i uwierzylam ze mam szanse
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 06:15
-
Mi możecie wpisac @02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny