Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie potrafię być spokojna
Moje koleżanki oznajmiły, że są w ciąży niektóre już w kolejnej. Moje kuzynki dopiero co urodziły i to obie syna, aż nie mogłam powstrzymać płaczu jak się dowiedziałam, że ta młodsza, która zaliczyła wpadkę dała na imię swojemu synowi tak samo jak ja chciałam ;( od tamtego dnia popadam w jakąś depresję
Edit: i jeszcze te marne wyniki badań i pogoda za oknem dobija gwoździaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 20:42
11.10.2018 Naprotechnologia
IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! " -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Josephine, ja staram się dopiero 2 cs ale też mi było przykro jak koleżanka z pracy powiedziała o ciąży i że kolejny raz udało się za pierwszym razem. Ja tak sobie myślę, że dostałam od losu bardzo dużo i tym razem muszę chwilę poczekać. Koleżanka ma dużo gorzej niż ja, więc choć w tej jednej kwestii ma lepiej Ty widzę, że już trochę się starasz. Ale za to jakie będzie szczęście, gdy w końcu pojawią się II kreski Trzymam mocno kciuki, uda się zobaczysz
Josephine lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Josephine nie ma co się załamywać. Dostaniesz leki, wyniki doprowadzisz do normy i zajdziesz w ciążę
Zobacz ile cykli ja mam straconych ale nie popadam w paranoje idę do przodu chociaż czasem nie powiem-jest chwila załamania, ale tylko chwila.
Susan czekam już niecierpliwie jutra
Ale czy nie możesz tak na zachętę siknąć teraz dla e-cioci marmurkowej? ;)Wiem,wiem bez sensu Kurcze spać nie będę mogła -
nick nieaktualnyMarmurkowa wrote:Josephine nie ma co się załamywać. Dostaniesz leki, wyniki doprowadzisz do normy i zajdziesz w ciążę
Zobacz ile cykli ja mam straconych ale nie popadam w paranoje idę do przodu chociaż czasem nie powiem-jest chwila załamania, ale tylko chwila.
Susan czekam już niecierpliwie jutra
Ale czy nie możesz tak na zachętę siknąć teraz dla e-cioci marmurkowej? ;)Wiem,wiem bez sensu Kurcze spać nie będę mogła -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycookiemonsterka wrote:a jak zrobić taką ładną listę? Bo skopiowałam ale żeby były ładne emotki to tego jeszcze nie umiem zrobić któraś pomoże?
Zakręcona lista jest na 8 str
Ed. Dzięki temu skopiuje Ci się całe formatowanie tekstu jak obczaisz co i jak to ustawisz tak jak masz ochotęWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 21:47
cookiemonsterka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny