X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
Odpowiedz

Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ano jutro 12 dpo wiec woz albo przewoz dzis mnie tak cycki bolaly ze mowie wam albo urojona albo silny pms... Az pieczenie takie bylo a w robocie malo czasu na cokolwiek wiec nie wkrecony objaw ;)

s1985 lubi tę wiadomość

• Josephine Ekspertka

Wysłany: 5 września 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie potrafię być spokojna :/
    Moje koleżanki oznajmiły, że są w ciąży niektóre już w kolejnej. Moje kuzynki dopiero co urodziły i to obie syna, aż nie mogłam powstrzymać płaczu jak się dowiedziałam, że ta młodsza, która zaliczyła wpadkę dała na imię swojemu synowi tak samo jak ja chciałam ;( od tamtego dnia popadam w jakąś depresję :(

Edit: i jeszcze te marne wyniki badań :( i pogoda za oknem dobija gwoździa :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 20:42

11.10.2018 Naprotechnologia
    IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
    "Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! "
  • blubka Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2023, 20:45

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha ha a ja siedze dzialam na komputerze robie swoje a tu takie pieczenie popieklo z 15 min poten przeszlo w bol ok 2-3h i teraz juz nie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi, bądź silna. Endokrynolog włączy leczenie, odpowiednie leki. Szybko doczekasz się ciąży i zdrowego maleństwa.

• blubka Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2023, 20:46

• blubka Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2018, 22:23

SusannaDean lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masakra jak sie okaze ze sobie uroilam normalnie do psychiatry pojde ha ha

blubka lubi tę wiadomość

• blubka Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2023, 20:46

• Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Josephine, ja staram się dopiero 2 cs ale też mi było przykro jak koleżanka z pracy powiedziała o ciąży i że kolejny raz udało się za pierwszym razem. Ja tak sobie myślę, że dostałam od losu bardzo dużo i tym razem muszę chwilę poczekać. Koleżanka ma dużo gorzej niż ja, więc choć w tej jednej kwestii ma lepiej :) Ty widzę, że już trochę się starasz. Ale za to jakie będzie szczęście, gdy w końcu pojawią się II kreski :) Trzymam mocno kciuki, uda się zobaczysz :)

Josephine lubi tę wiadomość

w4sqpc0z3is213tz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blubka wrote:
    Hahaha i co mu powiesz, że Cię cycki piekły...
    Że sobie wkręcam ha ha :D

• Marmurkowa Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Josephine nie ma co się załamywać. Dostaniesz leki, wyniki doprowadzisz do normy i zajdziesz w ciążę :)
    Zobacz ile cykli ja mam straconych ale nie popadam w paranoje idę do przodu chociaż czasem nie powiem-jest chwila załamania, ale tylko chwila.

Susan czekam już niecierpliwie jutra :)
    Ale czy nie możesz tak na zachętę siknąć teraz dla e-cioci marmurkowej? ;)Wiem,wiem bez sensu :/ Kurcze spać nie będę mogła :P

• cookiemonsterka Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak zrobić taką ładną listę? Bo skopiowałam ale żeby były ładne emotki to tego jeszcze nie umiem zrobić któraś pomoże?

Zakręcona lista jest na 8 str

Pozytywne nastawienie :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marmurkowa wrote:
    Josephine nie ma co się załamywać. Dostaniesz leki, wyniki doprowadzisz do normy i zajdziesz w ciążę :)
    Zobacz ile cykli ja mam straconych ale nie popadam w paranoje idę do przodu chociaż czasem nie powiem-jest chwila załamania, ale tylko chwila.

Susan czekam już niecierpliwie jutra :)
    Ale czy nie możesz tak na zachętę siknąć teraz dla e-cioci marmurkowej? ;)Wiem,wiem bez sensu :/ Kurcze spać nie będę mogła :P
    Ale wieczorkiem sensu nie ma wypiłam duzo wody i choćbym była nie wyjdzie dziołcha :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny myślę ze najlepiej jakby ktos z pierwszej strony przejął listę byloby łatwiej . Bo cookie tak chaotycznie trochę jest jak ty dodałaś i to na 8

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cookiemonsterka wrote:
    a jak zrobić taką ładną listę? Bo skopiowałam ale żeby były ładne emotki to tego jeszcze nie umiem zrobić któraś pomoże?

Zakręcona lista jest na 8 str
    Kochana zrób cytowanie listy i jak Ci się pokaże okienko odpowiedzi to skopiuj wszystko będziesz miała linki do emotek :) i wtedy to co skopiujesz wklej do posta :)

Ed. Dzięki temu skopiuje Ci się całe formatowanie tekstu :) jak obczaisz co i jak to ustawisz tak jak masz ochotę <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 21:47

cookiemonsterka lubi tę wiadomość

• cookiemonsterka Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki, już skopiowane na 8 stronę ;)

Pozytywne nastawienie :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej dziewczyny a czy krem z progesteronem może coś pochrzanić ? Bo on powinien właśnie niwelować bóle np piersi..co myślicie?

• Marmurkowa Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susan ja nie mam pojęcia ale jutro mam Cię na oku ;)
    Spadam lulu dobrej nocy :)

• Demsik Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanne trzymam kciukaski;)

Demsik
    f2w3rjjg7nnlno08.png
    synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
    hormony ok
    hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
    staraliśmy się 6 lat i się udało;
‹‹ 157 158 159 160 161 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ