Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny zwracam się do Was z wielką prośbą, aby wątek mógł trwać nadal i lista była cały czas aktywna, chciałabym aby któraś z Was przejęła listę do prowadzenia: Mamuśka albo SusannaDean jesteście prawie od początku wątku ogarniacie co się dzieje. Oczywiście jak jest inna chętna z każdej dowolnej strony do prowadzenia listy i wklejania brzuszków to będę wdzięczna.
Na mnie przyszła pora. Potrzebuję porządnego detoxu od starań, śledzenia forum, aktualizowania wykresu. Psychicznie i fizycznie czuję się bardzo źle, a wydarzenia które dzieją się wkoło mnie działają na mnie nie tak jak powinny. Uczucie zazdrości pewnie też nie jest Wam obce widząc na każdym rogu ciężarne i z gromadą dzieci kobiety. Ja niestety jestem strawiona już zazdrością do tego stopnia, że nie kontroluję już swoich reakcji i mam serdecznie dość tego niekończącego się smutku i żalu. Potrzeba mi tej radości z życia jaką miałam zanim zaczęliśmy się starać. Mam nadzieję, że zrozumiecie moją decyzję.
Z całego serca życzę wszystkim Wam II kresek i wspaniałych bet. Jeżeli kiedyś wrócę do forumowania mam nadzieję, że nie spotkam się z Wami na żadnej kolejnej liście.
ZŻ
-
Dziewczyny, maz nasikać nie chciał. To był test clearblue ten z plusem. Ale za nic sobie nie przypominam czy nawet po czasie cos wychodziło... Poki co przeczucie obróciło sie o 180' i wręcz dam sobie rękę uciąć ze nic z tego. Znalazłam fajną stronę z testami owu i ciazowymi w wielopakach. Także zamawiam
Zakręcona rozumiem. Naprawde chciałoby sie powiedzieć "wiem jak to jest". Ja po tych stratach i latach prób jak ktos pytał o dzieci to mówiliśmy ze my nie lubimy i nie chcemy mieć dzieci. Tak łatwiej, reakcja obronna. Odpocznij, wyluzuj sie, odpuść. Trzymam kciuki i tak! Wiem ze kiedyś w końcu sie uda :* -
nick nieaktualnyZakreconaŻona wrote:Dziewczyny zwracam się do Was z wielką prośbą, aby wątek mógł trwać nadal i lista była cały czas aktywna, chciałabym aby któraś z Was przejęła listę do prowadzenia: Mamuśka albo SusannaDean jesteście prawie od początku wątku ogarniacie co się dzieje. Oczywiście jak jest inna chętna z każdej dowolnej strony do prowadzenia listy i wklejania brzuszków to będę wdzięczna.
Na mnie przyszła pora. Potrzebuję porządnego detoxu od starań, śledzenia forum, aktualizowania wykresu. Psychicznie i fizycznie czuję się bardzo źle, a wydarzenia które dzieją się wkoło mnie działają na mnie nie tak jak powinny. Uczucie zazdrości pewnie też nie jest Wam obce widząc na każdym rogu ciężarne i z gromadą dzieci kobiety. Ja niestety jestem strawiona już zazdrością do tego stopnia, że nie kontroluję już swoich reakcji i mam serdecznie dość tego niekończącego się smutku i żalu. Potrzeba mi tej radości z życia jaką miałam zanim zaczęliśmy się starać. Mam nadzieję, że zrozumiecie moją decyzję.
Z całego serca życzę wszystkim Wam II kresek i wspaniałych bet. Jeżeli kiedyś wrócę do forumowania mam nadzieję, że nie spotkam się z Wami na żadnej kolejnej liście.
ZŻ
Całuje i tulę -
Najmłodsza_staraczka wrote:Demsik, co u Ciebie?
Jak samopoczucie?
Zakrecona sciskam i przytulam.odpocznij.twoje szczescie i zdrowie psychiczne jest bardzo wazne, najwazniejsze.trzymam za ciebie wielkie kciuki.wracaj do nas jak bedziesz na to gotowa. CmokWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 17:18
Kjopa3, Migracja, She86 lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
ZakreconaŻona wrote:Dziewczyny zwracam się do Was z wielką prośbą, aby wątek mógł trwać nadal i lista była cały czas aktywna, chciałabym aby któraś z Was przejęła listę do prowadzenia: Mamuśka albo SusannaDean jesteście prawie od początku wątku ogarniacie co się dzieje. Oczywiście jak jest inna chętna z każdej dowolnej strony do prowadzenia listy i wklejania brzuszków to będę wdzięczna.
ZŻ
Bardzo mądra decyzja. Odpocznij psychiczne, bo bez tego ani rusz. Kciukam i tulę, będzie tylko lepiej :*
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Zakręcona, szkoda, że Nas opuszczasz Ale rozumiem Twoją decyzje. Forum jednak nakręca, ciągle przewija się temat ciąży i codziennie któraś zachodzi w ciążę Odpocznij sobie przede wszystkim psychicznie A jak będziesz gotowa to do Nas wróć, może już w brzuszkiem Powodzenia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Marmurkowa, zapraszamy: https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/pazdziernikowe-testowanie,10977,1.html
najmłodsza, ależ dużo objawów U mnie się zaczęło od tego, że obrzydliwy zrobił się łosoś w papilotach. Ale myślałam po prostu, że L go zrobił tak, że jest niedobryWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 18:39
-
nick nieaktualny