Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
dzisiaj mam wizytę u gina, myślicie że powie mi czy była owulacja czy nie? Dziwny mam ten cykl.....śluz się zgadza, jajniki ciągnęły jak nie wiem co,temperatura inna niż w poprzednich cyklach...może już wariuje;p ja obstawiam że owu miałam 12dc (mam krótkie cykle 25)robię testy od 9dc a tam ciągle bladziochy, jedynie 10dc wyszła mocniejsza ale nadal słabsza kreska on kontrolnej;/////
-
nick nieaktualny
-
Kasiula09 wrote:Ja mam jakiegoś doła, zamiast sie starać to mi się jakoś nie chce, chyba za bardzo chce i muszę troche wyluzować a cały czas mówiłam że podejdziemy na luzie a jak widać psychika płata figle, dziś 17 dc a owulacji ani widu ani słychu temperatura leci cały czas w dół, testy negatywne, podejrzewam jak koło środy ovulka bedzie to bedzie świeto
O to idziemy podobnie, ja 18dc -
MArcia, to się nie stresuj a tak serio, to myślę, że napewno przez cały okres ciąży stres odgrywa rolę. ALE myślę też, że to sytuacje jakoś traumatyczne czy naprawdę ogromny stres może doprowadzić do braku implantacji czy poronienia...
Ja za to ochłonęłam, dzisiaj znowu negatyw... rano bolał mnie brzuch jak na @ a teraz na szczęście cisza.. ale myślałam, ze coś wyjdzie, z córką miałam już pozytywny 10 dpo -
Pianistka wrote:MArcia, to się nie stresuj a tak serio, to myślę, że napewno przez cały okres ciąży stres odgrywa rolę. ALE myślę też, że to sytuacje jakoś traumatyczne czy naprawdę ogromny stres może doprowadzić do braku implantacji czy poronienia...
Ja za to ochłonęłam, dzisiaj znowu negatyw... rano bolał mnie brzuch jak na @ a teraz na szczęście cisza.. ale myślałam, ze coś wyjdzie, z córką miałam już pozytywny 10 dpo
No tak sobie myślę że stres to już choroba cywilizacyjna i każdy się stresuje w tych czasach. Więc tak to żadnych dzieci by nie było -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarciaa wrote:Suzan, ja tu już jedną ciążę wywrozylam. Nie chcę Cię nakręcać ale do Ciebie też mam pozytywne odczucia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny