X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
Odpowiedz

Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016

Oceń ten wątek:
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She86, taka niestety jest polska rzeczywistość. Po cholerę matce pomóc kp, jak można wcisnąć butlę dzieciakowi i mieć z głowy robotę :(

kamyla, gratulacje :)!

an.kie.tyk, w 1. ciąży 9 i 10dpo nic nie wyszło, potem nie robiłam i zrobiłam 13dpo, bo nie wytrzymałam i był cień cienia cieniowego. Poleciałam do apteki po 2 inne testy, a potem na betę :)

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Młoda19 Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamyla112 wrote:
    Cześć dziewczyny jednak nie idę na betę. Wieczorem zrobiłam test strumieniowy i wyszedł taki sam bladzioch jak rano. A kreska na dzisiejszym teście jest ciemniejsza :)
    Wysyłam wam wiruski ciążowe @#$%^&*^%$ smileys-baby-548139.gif
    Galratuluje i zycze spokojnej ciazy!:)

[link=https://www.suwaczki.com/]xnw49n73fj0vc6bo.png[/link]
    Nasze serduszko Hania <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda jaki suwak !!!! Cudo ! <3

Aaaaa do pracy muszę iść buuu

• Młoda19 Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki jak tam? :) u mnie ciaza przebiega spokojnie jak na razie :) mdlosci mialam moze z dwa razy i na tym koniec :) cycki lekko pobolewaja przy dotyku i na tym koniec :D no i jeszcze caly czas bym jadla slonecznik prazony bez przypraw. Z moim M jeszcze nie mozemy w to uwierzyc i pewnie uwierzymy dopiero jak gin potwierdzi :) zycze Wam milego i slonecznego dnia :p

Nasze serduszko Hania <3
  • Młoda19 Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Młoda jaki suwak !!!! Cudo ! <3

Aaaaa do pracy muszę iść buuu
    Dziekuje !! ;* <3
    A ja dzisiaj w domu :D

Nasze serduszko Hania <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas pochmurno ale ok jakoś wytrwam te kilka dni do urlopu :D To super, że nie masz większych dolegliwości

• Młoda19 Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    U nas pochmurno ale ok jakoś wytrwam te kilka dni do urlopu :D To super, że nie masz większych dolegliwości
    U mnie raz slonce raz chmury.. Pogoda do d*** jednym slowem:)

Nasze serduszko Hania <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jestem podekscytowana cholera wie czym.... zatestować czy nie? apteka tak blisko wracając z pracy...bu co robić? :O zaczynam mieć wątpliwości...

• Młoda19 Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Ale jestem podekscytowana cholera wie czym.... zatestować czy nie? apteka tak blisko wracając z pracy...bu co robić? :O zaczynam mieć wątpliwości...
    A ktory u Ciebie dzien cyklu ? :)

Nasze serduszko Hania <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    11 dpo 27 dc....:O

• blubka Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2023, 20:43

• Młoda19 Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    11 dpo 27 dc....:O
    Ja bym Ci radzila jeszcze poczekac te 3-4 dni bo jak teraz nic nie wyjdzie to bedziesz niepotrzebnie sie zalamywala a tak to bedziesz mile zaskoczona :D a masz jakies objawy? :)

Nasze serduszko Hania <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj bolal brzuch jak na @ i piersi od strony pachy..od 4 dpo mialam pulsowanie jajnikow i takie cmienia jak na razie dzis zadnego bolu

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blubka wrote:
    Susanna zatestuj i nie trzymaj nas i siebie w niepewności. Apteka koło nosa a ty się tak z nami bawisz ;-)
    No wlasnie sama nie wiem czy jutro 12 dpo cos wyszloby

• Młoda19 Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Wczoraj bolal brzuch jak na @ i piersi od strony pachy..od 4 dpo mialam pulsowanie jajnikow i takie cmienia jak na razie dzis zadnego bolu
    Hmm moze 4dpo sie zagniezdzala fasolka? :D jezeli tak to moze juz jakis bladzioch wyjsc :D mnie od owulacji piersi bola od pach wlasnie :D

Nasze serduszko Hania <3
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam jakiegoś doła, zamiast sie starać to mi się jakoś nie chce, chyba za bardzo chce i muszę troche wyluzować a cały czas mówiłam że podejdziemy na luzie a jak widać psychika płata figle, dziś 17 dc a owulacji ani widu ani słychu temperatura leci cały czas w dół, testy negatywne, podejrzewam jak koło środy ovulka bedzie to bedzie świeto

age.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Susanna dawaj kupuj teściora u mnie w 11 dpo wyszedł pozytyw więc i Tobie życze żeby tak było <3

age.png
  • blubka Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2023, 20:44

• Młoda19 Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    Ja mam jakiegoś doła, zamiast sie starać to mi się jakoś nie chce, chyba za bardzo chce i muszę troche wyluzować a cały czas mówiłam że podejdziemy na luzie a jak widać psychika płata figle, dziś 17 dc a owulacji ani widu ani słychu temperatura leci cały czas w dół, testy negatywne, podejrzewam jak koło środy ovulka bedzie to bedzie świeto
    Kasiula nie ma co sie zalamywac ;* ja w tym cyklu myslalam ze nie mialam owulacji bo nie mialam zadnych boli a zawsze mam temperature mierzylam tez od niechcenia bo mowilam ze w tym cyklu nie robie jakis szczegolnych obserwacji i odpuszczam i temperatura tez nie pokazywala owulacji a w dzien @ zobaczylam na tescie II piekne kreseczki czego i Tobie zycze ;*

Nasze serduszko Hania <3
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blubka właśnie ja patrzyłam jak to było jak zaszłam w ciąże z córką i też owulacja była późno bo 20 dc wiec pewnie taka moja uroda i teraz pewnie też tak bedzie, czyli teraz trzeba się spinać i działać.

Młoda wiem musze zacząć myśleć pozytywnie i czekać co się wydarzy

age.png
‹‹ 152 153 154 155 156 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ