X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
Odpowiedz

Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016

Oceń ten wątek:
  • Najmłodsza_staraczka Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 06:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Demsik wrote:
    Witam porankowo;)czekam na dobre wiesci;)
    Kamylla kciuki za bete

Demsik, co u Ciebie?
    Jak samopoczucie? :D

02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.

5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!

1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
    17.12 - Transfer 3.2.2 :(
    14.01.2020 - Transfer 8.3 :(

10.2019 - Histeroskopia ok

Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.

3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
    19.07.2019 - Transfer 12.1 :(

2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.

Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.

relgwn156k56cgiw.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zFolwarku, to nie chodziło o ból bo on mi nie straszny, tylko o to, że po miesiącu takiej masakry, wciąż nie miałam praktycznie pokarmu. Jak wiesz, nie mieszkam w Polsce, prosiłam o pomoc położne i pielęgniarki u nas w takiej przychodni dla mam i dzieci, pytałam o doradcę laktacyjnego ale powiedziały że są one.

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was Dziewczyny. U mnie dziś kolejny spadek temperatury, więc myślę, że już wszystko jest jasne :/ Jeśli będę brała w tym cyklu clo to jest szansa, że załapię się na testowanie jeszcze w e wrześniu ;)

w4sqpc0z3is213tz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) powodzenia wszystkim

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśka2017 wrote:
    Witam Was Dziewczyny. U mnie dziś kolejny spadek temperatury, więc myślę, że już wszystko jest jasne :/ Jeśli będę brała w tym cyklu clo to jest szansa, że załapię się na testowanie jeszcze w e wrześniu ;)
    Mamuśka, póki nie ma @ nie ma pewności :)
    U mnie cisza...czysto. Nic nie boli nic nie puka ha ha ...na razie

Gdzie kreseczki z rana ?

Nie przejmuj się Pianistka tym karmieniem zrobiłaś dla swojej Emmy wszystko i dałaś co najlepsze :) Czasem tak jest...
    Ja słyszałam taki mit w sumie, że jak dadzą w szpitalu dziecku mm to nie chce piersi...teraz to się chyba zmieniło bo są inne standardy porodu..może dawniej tak było ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka! :) chcyba z koncem @ wrocila moja sila i nadzieja na pozytywny koniec :D wracam do was jeszcze na pare dni przed urlopem :)

co tam u was? jak po weekendzie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    hejka! :) chcyba z koncem @ wrocila moja sila i nadzieja na pozytywny koniec :D wracam do was jeszcze na pare dni przed urlopem :)

co tam u was? jak po weekendzie?
    Jak jeszcze Wrzesień to się musi udać <3 :D

Też jestem na pare dni przed urlopem ale super będzie :)
    Jakby do tego doszło dzidzi .....to marzenie :) Nie ma co świrować :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Jak jeszcze Wrzesień to się musi udać <3 :D

Też jestem na pare dni przed urlopem ale super będzie :)
    Jakby do tego doszło dzidzi .....to marzenie :) Nie ma co świrować :D

gdzie sie wybierasz? ja w niedziele jade na prawie 2 tyg w tatry. napierw slowacie a potem polskie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też w góry na kilka dni a potem się zobaczy spontanicznie raczej :) :)

• Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj zrobiłam test i negatywny. Wiem, że miałam poczekać do jutra, ale mam 13 dc i już drugi dzień pod rząd spadek temperatury więc czekam już na @. A poza tym od dwóch tygodni walczę z przeziębieniem i kaszlem, a do tej pory za bardzo nic nie brałam z leków, właśnie z uwagi na ewentualną ciążę ;)

w4sqpc0z3is213tz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    13 dpo ?
    Mamuśka to twój 2 cs czy wcześniej też się starałaś?

• Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, 13 dpo :) To mój 2 cs. W sumie mieliśmy się starać od maja, ale potem planując wakacje za granicą, stwierdziliśmy, że lepiej, abym nie była wówczas w ciąży. Także od lipca zaczęliśmy. Pierwszy cykl był z clo, drugi bez :) W sumie powiem Wam, że tak jak w pierwszym cyklu było mi mega smutno, tak teraz nie powiem, że jest mi to obojętne, ale jakoś emocji nie czuję. Chciałabym szybko zajść, tym bardziej, że jeśli chodzi o ciążę i dzieci to ja jestem jak taka sinusoida. Raz, chcę, raz mniej bo jednak przy moim zawodzie bardzo ciężko będzie mi łączyć pracę z dzieckiem. Czasami jak sobie patrzę na Was, to tak sobie myślę, że za mało chce i nie zasługuję przez to na to dziecko i może dlatego 2 cykl też się nie udało...

w4sqpc0z3is213tz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuśka co ty opowiadasz? Za mało chcesz? :) Daj spokój, zresztą jak sama mówisz to dopiero 2 cs, spokojnie :)
    Ja też jestem niecierpliwa, ale 7 miesiąc starań leci i nie widu ciąży

• She86 Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W mojej pipidówie niestety doradców laktacyjnych nie ma. A w szpitalu wszystkie dzieci były dokarmiane mm.

Natalia <3 27.03.2016
    3i49krhmwfp2unuq.png
    ckaiqqmzo2wel1fv.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamuska dokladnie to dopiero 2 cs uda Ci sie zobaczysz!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 09:42

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie, kiedyś musi się udać :)

Mam stracha robić test czy czekać na @

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny jednak nie idę na betę. Wieczorem zrobiłam test strumieniowy i wyszedł taki sam bladzioch jak rano. A kreska na dzisiejszym teście jest ciemniejsza :)
    Wysyłam wam wiruski ciążowe @#$%^&*^%$ smileys-baby-548139.gif

She86, an.kie.tyk, Migracja, aaandzia, Morwa, Kasiula09, zFolwarku lubią tę wiadomość

• Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila, gratuluję :) Zdrowia no i spokojnej ciąży Tobie życzę :)

w4sqpc0z3is213tz.png
  • an.kie.tyk Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Ja się chyba nie nadaję. Dołka jakkiegoś mam :-( Większość z Was ma jakieś kłucia, bóle, ciągnięcia itp. U mnie zero totalne nic nie czuje. A do tego tepka też mizerna, wybić nie chce. Smutno mi jakoś.

dev142pfs__.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamyla112 wrote:
    Cześć dziewczyny jednak nie idę na betę. Wieczorem zrobiłam test strumieniowy i wyszedł taki sam bladzioch jak rano. A kreska na dzisiejszym teście jest ciemniejsza :)
    Wysyłam wam wiruski ciążowe @#$%^&*^%$ smileys-baby-548139.gif
    Nie lepiej skontrolować przyrost?

Dzięki za wiruski <3

‹‹ 150 151 152 153 154 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ