Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Demsik wrote:Witam porankowo;)czekam na dobre wiesci;)
Kamylla kciuki za bete
Demsik, co u Ciebie?
Jak samopoczucie?
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
zFolwarku, to nie chodziło o ból bo on mi nie straszny, tylko o to, że po miesiącu takiej masakry, wciąż nie miałam praktycznie pokarmu. Jak wiesz, nie mieszkam w Polsce, prosiłam o pomoc położne i pielęgniarki u nas w takiej przychodni dla mam i dzieci, pytałam o doradcę laktacyjnego ale powiedziały że są one.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMamuśka2017 wrote:Witam Was Dziewczyny. U mnie dziś kolejny spadek temperatury, więc myślę, że już wszystko jest jasne Jeśli będę brała w tym cyklu clo to jest szansa, że załapię się na testowanie jeszcze w e wrześniu
U mnie cisza...czysto. Nic nie boli nic nie puka ha ha ...na razie
Gdzie kreseczki z rana ?
Nie przejmuj się Pianistka tym karmieniem zrobiłaś dla swojej Emmy wszystko i dałaś co najlepsze Czasem tak jest...
Ja słyszałam taki mit w sumie, że jak dadzą w szpitalu dziecku mm to nie chce piersi...teraz to się chyba zmieniło bo są inne standardy porodu..może dawniej tak było ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:hejka! chcyba z koncem @ wrocila moja sila i nadzieja na pozytywny koniec wracam do was jeszcze na pare dni przed urlopem
co tam u was? jak po weekendzie?
Też jestem na pare dni przed urlopem ale super będzie
Jakby do tego doszło dzidzi .....to marzenie Nie ma co świrować -
nick nieaktualnySusannaDean wrote:Jak jeszcze Wrzesień to się musi udać
Też jestem na pare dni przed urlopem ale super będzie
Jakby do tego doszło dzidzi .....to marzenie Nie ma co świrować
gdzie sie wybierasz? ja w niedziele jade na prawie 2 tyg w tatry. napierw slowacie a potem polskie -
nick nieaktualny
-
Dzisiaj zrobiłam test i negatywny. Wiem, że miałam poczekać do jutra, ale mam 13 dc i już drugi dzień pod rząd spadek temperatury więc czekam już na @. A poza tym od dwóch tygodni walczę z przeziębieniem i kaszlem, a do tej pory za bardzo nic nie brałam z leków, właśnie z uwagi na ewentualną ciążę
-
nick nieaktualny
-
Tak, 13 dpo To mój 2 cs. W sumie mieliśmy się starać od maja, ale potem planując wakacje za granicą, stwierdziliśmy, że lepiej, abym nie była wówczas w ciąży. Także od lipca zaczęliśmy. Pierwszy cykl był z clo, drugi bez W sumie powiem Wam, że tak jak w pierwszym cyklu było mi mega smutno, tak teraz nie powiem, że jest mi to obojętne, ale jakoś emocji nie czuję. Chciałabym szybko zajść, tym bardziej, że jeśli chodzi o ciążę i dzieci to ja jestem jak taka sinusoida. Raz, chcę, raz mniej bo jednak przy moim zawodzie bardzo ciężko będzie mi łączyć pracę z dzieckiem. Czasami jak sobie patrzę na Was, to tak sobie myślę, że za mało chce i nie zasługuję przez to na to dziecko i może dlatego 2 cykl też się nie udało...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamyla112 wrote:
Dzięki za wiruski