Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
an.kie.tyk wrote:Hej dziewczyny. Ja się chyba nie nadaję. Dołka jakkiegoś mam Większość z Was ma jakieś kłucia, bóle, ciągnięcia itp. U mnie zero totalne nic nie czuje. A do tego tepka też mizerna, wybić nie chce. Smutno mi jakoś.
an.kie.tyk jeszcze za wcześnie na objawy! Ja w pierwszej ciąży objawy poczułam dopiero w 14 dpo A w 12dpo test byl jeszcze nagatywnyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 09:52
an.kie.tyk, Salamanka lubią tę wiadomość
Natalia 27.03.2016
-
nick nieaktualnyan.kie.tyk wrote:Hej dziewczyny. Ja się chyba nie nadaję. Dołka jakkiegoś mam Większość z Was ma jakieś kłucia, bóle, ciągnięcia itp. U mnie zero totalne nic nie czuje. A do tego tepka też mizerna, wybić nie chce. Smutno mi jakoś.
an.kie.tyk lubi tę wiadomość
-
an.kie.tyk wrote:Hej dziewczyny. Ja się chyba nie nadaję. Dołka jakkiegoś mam Większość z Was ma jakieś kłucia, bóle, ciągnięcia itp. U mnie zero totalne nic nie czuje. A do tego tepka też mizerna, wybić nie chce. Smutno mi jakoś.
an.kie.tyk lubi tę wiadomość
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ankietyk, po pierwsze nie liczą się objawy, a efekt. Niektóre dziewczyny mają objawy, a w ciąży nie są, a inne nic nie odczuwają, za to test wychodzi pozytywny A co do temperatury to ładnie idzie w górę. To wcale nie jest prawda, że w ciąży tempka musi być powyżej 37 -
SusannaDean wrote:Smęć, o to jesteśmy, jak widzisz ja też smęcę
Też mam doła bo boję się test robićPozytywne nastawienie -
nick nieaktualnyan.kie.tyk wrote:Hej dziewczyny. Ja się chyba nie nadaję. Dołka jakkiegoś mam Większość z Was ma jakieś kłucia, bóle, ciągnięcia itp. U mnie zero totalne nic nie czuje. A do tego tepka też mizerna, wybić nie chce. Smutno mi jakoś.
uspokoj sie na objawy za wczesnie. owszem czasem miedzy owu a @ cos mnie zakluje cos tam poczuje ale jak narazie takie cykle konczyly sie @. trzymam kciuki glowa do gory!!an.kie.tyk lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
an.kie.tyk wrote:Ja pierwszy za dwa dni zrobie. Bedzie 8dpo i tak pewnie do 14 dpo
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
nick nieaktualnycookiemonsterka wrote:Susanna jesteś niesamowita większość się rwie do testowania, a Ty może nie ze spokojem ale wstrzymujesz się i zapierasz nogami i rękami żeby nie zrobić. Kochana jesteś :*
-
nick nieaktualny
-
Dobra przekonałyście mnie wstrzymam się. Bede wam tu smmęcić i licze, że mnie powstrzzymacie
Jestem w gorącej wodzie kąpana. Fakt ja ma być to będzie fasolka i czy test pokaże 12 dpo czy 14 dpo chyba nie ma znaczenia.
Siedze sama w domu i głupoty mi do głowy przychodzą. -
nick nieaktualnyan.kie.tyk wrote:Dobra przekonałyście mnie wstrzymam się. Bede wam tu smmęcić i licze, że mnie powstrzzymacie
Jestem w gorącej wodzie kąpana. Fakt ja ma być to będzie fasolka i czy test pokaże 12 dpo czy 14 dpo chyba nie ma znaczenia.
Siedze sama w domu i głupoty mi do głowy przychodzą.
Ja 11 dpo i nie rwie mnie....w poprzednich cyklach już bym 5 robiła i szukała cienia cienia