X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
Odpowiedz

Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016

Oceń ten wątek:
  • She86 Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    an.kie.tyk wrote:
    Hej dziewczyny. Ja się chyba nie nadaję. Dołka jakkiegoś mam :-( Większość z Was ma jakieś kłucia, bóle, ciągnięcia itp. U mnie zero totalne nic nie czuje. A do tego tepka też mizerna, wybić nie chce. Smutno mi jakoś.

an.kie.tyk jeszcze za wcześnie na objawy! Ja w pierwszej ciąży objawy poczułam dopiero w 14 dpo :) A w 12dpo test byl jeszcze nagatywny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 09:52

an.kie.tyk, Salamanka lubią tę wiadomość

Natalia <3 27.03.2016
    3i49krhmwfp2unuq.png
    ckaiqqmzo2wel1fv.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    an.kie.tyk wrote:
    Hej dziewczyny. Ja się chyba nie nadaję. Dołka jakkiegoś mam :-( Większość z Was ma jakieś kłucia, bóle, ciągnięcia itp. U mnie zero totalne nic nie czuje. A do tego tepka też mizerna, wybić nie chce. Smutno mi jakoś.
    Dziołcha za wcześnie na objawy :D Spokój mi tam :D

an.kie.tyk lubi tę wiadomość

• bobas2015 Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    an.kie.tyk wrote:
    Heh ani w jednej ani teraz w drugiej ciąży nic nie czułam. I nie czuje. Zero objawów. Z resztą co chcesz czuć? Macica zaczyna się mocno rozciągać po 20 tyg wtedy coś czuć ;)

k0kdpiqv0y1cvkk1.png
    zem3upjytbg3o3al.png
    Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam wczoraj bóle @... ale był 10 dpo i żadnego okresu nie mam i nie chcę :D

• an.kie.tyk Ekspertka

Wysłany: 5 września 2016, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki. Tak jakoś mnie dół złapał. Wybaczcie, że Wam smęce. Dzieki za słowa otuchy.

dev142pfs__.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smęć, o to jesteśmy, jak widzisz ja też smęcę :)
    Też mam doła bo boję się test robić :O

• cookiemonsterka Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    an.kie.tyk będzie dobrze, bobas sam wyczuje odpowiedni moment. Więc cierpliwości i czekamy na II krechy

Pozytywne nastawienie :)
  • an.kie.tyk Ekspertka

Wysłany: 5 września 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:

Ja pierwszy za dwa dni zrobie. Bedzie 8dpo i tak pewnie do 14 dpo ;-)

dev142pfs__.png
  • Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    an.kie.tyk wrote:

Ankietyk, po pierwsze nie liczą się objawy, a efekt. Niektóre dziewczyny mają objawy, a w ciąży nie są, a inne nic nie odczuwają, za to test wychodzi pozytywny :) A co do temperatury to ładnie idzie w górę. To wcale nie jest prawda, że w ciąży tempka musi być powyżej 37 :)

w4sqpc0z3is213tz.png

Wysłany: 5 września 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Susanna jesteś niesamowita ;) większość się rwie do testowania, a Ty może nie ze spokojem ale wstrzymujesz się i zapierasz nogami i rękami żeby nie zrobić. Kochana jesteś :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    an.kie.tyk wrote:

uspokoj sie :) na objawy za wczesnie. owszem czasem miedzy owu a @ cos mnie zakluje cos tam poczuje ale jak narazie takie cykle konczyly sie @. trzymam kciuki glowa do gory!! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    an.kie.tyk wrote:

blagam jesli tylko wytrzymasz nie rob testow 8 dpo.. :( poczekaj kilka dni. minimum do 12 dpo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Ja miałam wczoraj bóle @... ale był 10 dpo i żadnego okresu nie mam i nie chcę :D

i slusznie ma przyjsc za rok :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 10:25

• bobas2015 Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    an.kie.tyk wrote:
    Szkoda testu o kasy. Mi blada krecha wyszła w 10 dpo potwierdzonej na usg. Ale to nie musi być zależność. Może wyjść dopiero w 14dpo. Zrobisz 8 dpo i tylko będziesz się dolowac i stresować. Z doświadczenia Ci powiem ze najlepiej o tym nie myśleć o dać temu czas. Fasolka potrzebuje spokoju..

k0kdpiqv0y1cvkk1.png
    zem3upjytbg3o3al.png
    Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cookiemonsterka wrote:
    Susanna jesteś niesamowita ;) większość się rwie do testowania, a Ty może nie ze spokojem ale wstrzymujesz się i zapierasz nogami i rękami żeby nie zrobić. Kochana jesteś :*
    Dziękuję :) Dziwny ten miesiąc dla mnie nie rwę się do testowania ale boję się go zrobić nawet.... zżera mnie strach i dziwne podekscytowanie.... te wszystkie objawy które miałam podsycają we mnie nadzieję której prawie nie było... i jak tu żyć żeby nie zwariować ? Dziś 11 dpo :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    i slusznie ma przyjsc za rok :D
    No ! Jakbym chciała :* :*

• an.kie.tyk Ekspertka

Wysłany: 5 września 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra przekonałyście mnie wstrzymam się. Bede wam tu smmęcić i licze, że mnie powstrzzymacie :-)

Jestem w gorącej wodzie kąpana. Fakt ja ma być to będzie fasolka i czy test pokaże 12 dpo czy 14 dpo chyba nie ma znaczenia.

Siedze sama w domu i głupoty mi do głowy przychodzą.

dev142pfs__.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    an.kie.tyk wrote:
    Dobra przekonałyście mnie wstrzymam się. Bede wam tu smmęcić i licze, że mnie powstrzzymacie :-)

Jestem w gorącej wodzie kąpana. Fakt ja ma być to będzie fasolka i czy test pokaże 12 dpo czy 14 dpo chyba nie ma znaczenia.

Siedze sama w domu i głupoty mi do głowy przychodzą.
    Tak jest właśnie :) zostało ci sporo czasu pomyśl o fasolce swojej przyszłej i nie stresuj się:)
    Ja 11 dpo i nie rwie mnie....w poprzednich cyklach już bym 5 robiła i szukała cienia cienia

Wysłany: 5 września 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piękne życzę Wam miłego dnia.

trzymajcie za mnie kciuki ;)

• blubka Autorytet

Wysłany: 5 września 2016, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2018, 22:22

‹‹ 151 152 153 154 155 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ