Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
zakocona wrote:Marmurkowa, zapraszamy: https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/pazdziernikowe-testowanie,10977,1.html
najmłodsza, ależ dużo objawów U mnie się zaczęło od tego, że obrzydliwy zrobił się łosoś w papilotach. Ale myślałam po prostu, że L go zrobił tak, że jest niedobry
U mnie to raczej ciąża urojona..
A mój testu będzie wyglądał tak :
https://zapodaj.net/ead23df57ea07.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 18:52
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Landryneczka wrote:Wtrącę się bo ja go założyłam a że nie będę testowała wcześniej to chyba mam prawo hm?
A mogę zapytać dlaczego wcześniej nie będziesz testować ?02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
nick nieaktualnyNajmłodsza_staraczka wrote:A mogę zapytać dlaczego wcześniej nie będziesz testować ?
Mamuśka2017 lubi tę wiadomość
-
Landryneczka wrote:Czeka mnie laparoskopia z histeroskopią więc cykl musimy odpuścić także wierzę w moc laparo i listopadowy wątek musi być dla mnie szczęśliwy nie ma innej opcji
Zaciskam mocno kciuki kochana ! :*02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
nick nieaktualny
-
Witajcie,
Gratuluje ||
ja straciłam nadzieję, że w tym cyklu się uda.. niedawno odebrałam wyniki badań z początku sierpnia-1.08 (stwierdziłam, że nie ma co wcześniej bo wizyta i tak dopiero 8 września)i nie wyglądają dobrze.
Robiłam w tamtym tygodniu TSH - dziś odebrałam wynik i mam wrażenie, że leczenie nie działa a wręcz przeciwnie bo TSH wzrosło i jest ponad normę
jedynie co objawy niedoczynności jakby przycichły..
P/ciała mnie przerażają.. wynik 327,90 przy normie 0-34
nie wiem co o tym myśleć.. w czwartek mam wizytę u endo.. ale posiedzę tam cały dzień bo mam dopiero 58 nr11.10.2018 Naprotechnologia
IO | Nietolerancje pokarmowe |Niedoczynność tarczycy | Hashimoto
"Jeśli myślisz, że nic nie możesz zmienić - zmień myślenie! " -
Najmłodsza_staraczka wrote:U mnie to raczej ciąża urojona..
A mój testu będzie wyglądał tak :
https://zapodaj.net/ead23df57ea07.jpg.html
Nie jestes sama mnie dzisiaj prawie caly dzien cos tak w podbrzuszu uciska, kłuje .. Nie wiem co jeszcze, ale co jakis czas cos tam czuje. Do tego przy dotyku bola mnie poersi po bokach, nie mocno ale jednak czuje i jeszcze mialam dzisiaj mdlosci przez kilka godzin... Sama wiem ze na objawy jest za wczesnie :c( -
Landryneczka wrote:Wtrącę się bo ja go założyłam a że nie będę testowała wcześniej to chyba mam prawo hm?
Landryneczka, prawo zawsze masz Ale cholercia jeszcze cały wrzesień i październik nie nadrobię Was
Ps.Może jednak uda się wcześniej wiele dziewczyn po laparo nawet @ nie zdąży zanotować Tego Ci życzę -
zakocona wrote:Marmurkowa, zapraszamy: https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/pazdziernikowe-testowanie,10977,1.html
Dzięki Zakocona
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycookiemonsterka wrote:Zakręcona tulę mocno, życzę Ci szybkiego odnalezienia szczęścia i równowagi.
Jakby coś mogę poprowadzić listę, tylko mój wpis był gdzieś w środku. Nie wiem czy będzie to pasowało
Cookie to prosze w odpowiednim miejscu umieść liste i daj mi znać to napiszę na 1 stronie gdzie szukać listy. Bardzo dziękuję. -
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Kupilam testy...
To mysle ze beda dwie kreski(?) -
nick nieaktualnyJosephine wrote:Witajcie,
Gratuluje ||
ja straciłam nadzieję, że w tym cyklu się uda.. niedawno odebrałam wyniki badań z początku sierpnia-1.08 (stwierdziłam, że nie ma co wcześniej bo wizyta i tak dopiero 8 września)i nie wyglądają dobrze.
Robiłam w tamtym tygodniu TSH - dziś odebrałam wynik i mam wrażenie, że leczenie nie działa a wręcz przeciwnie bo TSH wzrosło i jest ponad normę
jedynie co objawy niedoczynności jakby przycichły..
P/ciała mnie przerażają.. wynik 327,90 przy normie 0-34
nie wiem co o tym myśleć.. w czwartek mam wizytę u endo.. ale posiedzę tam cały dzień bo mam dopiero 58 nr -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny