Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Ej dziewczyny a czy krem z progesteronem może coś pochrzanić ? Bo on powinien właśnie niwelować bóle np piersi..co myślicie?[/QUOTE
Hm progesteron pompuje piersi , powoduje że są wrazliwsze ale czy krem tabsy na pewno...
Powodzenia
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
nick nieaktualnySusannaDean wrote:Ej dziewczyny a czy krem z progesteronem może coś pochrzanić ? Bo on powinien właśnie niwelować bóle np piersi..co myślicie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWskazania:
Zalecany do stosowania w celu łagodzenia objawów napięcia przedmiesiączkowego (PMS).
Właściwości:
Krem z naturalnym wyciągiem z Wild Yam (Dioscorea villosa). Ekstrakt z dzikiego pochrzynu (Wild Yam) zawiera substancje będące prekursorem biosyntezy naturalnego progesteronu. Główny składnik aktywny kremu, opisywany jest w doniesieniach naukowych jako czynnik łagodzący objawy związane z zespołem napięcia przedmiesiączkowego (PMS) m.in. zawroty oraz migrenowe bóle głowy, nudności, wymioty, bóle i obrzęki piersi, zaburzenia apetytu, problemy z koncentracją, nadmierne pocenie, uczucie gorąca. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:dziewczyny myślę ze najlepiej jakby ktos z pierwszej strony przejął listę byloby łatwiej . Bo cookie tak chaotycznie trochę jest jak ty dodałaś i to na 8
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypiersi piekące takie i mega swędzące. I najgorsze ciągłe zmęczenie... taka bez życia zawroty głowy, baaaardzo głupie sny, sikam więcej więcej więcej.... aaa i nie mogę kawy pić :0 kawa=zgaga już 3 dzień (piłam 4 słabe dziennie)
Kurde w ciąży z synem nie było takich objawów, za to ból piersi i brązowe plamienie od 4 do 8 tyg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2016, 23:25
an.kie.tyk lubi tę wiadomość