Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja właśnie robię napad na aptekę i tworzę plan działania na ten cykl.
Pierwszy raz będę brać clo, więc może coś zaskoczyMorwa lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualnycookiemonsterka wrote:Dziewczyny tulę mocno.
Cookie po stokroć dziękuję za pomoc. Dziewczyny mają na pierwszej stronie link bezpośredni do strony z listą, więc myślę, że nie będą miały problemu ze znalezieniem listy. I tak niech lista zostanie na szczęśliwej 8 wcześniej chętnych do prowadzenia listy nie było. -
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Jak to zalatwilas to clo? Co wyszlo ze gin ci dal? Moze ja pomysle
Mam pcos i niedoczynność.
Ostatnie 4-5 cykli miałam bez owulacji ( dopiero w tym się pojawiła - wnioskuje to po temp i progesteronie) dlatego lekarz przepisał clo. Możliwe, że dostanę też pregnyl na pęknięcie pęcherzyka, bo 2 cykle temu pęcherzyk urósł do 4,5 cm i nie pękł.
Clo niestety bardzo źle działa na endometrium.
Dlatego zamiast tego kup lepiej donga, mi po nim owu wróciła02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Susanna! :o jak to ?! jakoś do dupy to brzmi! nie wierzę! :o
A i u mnie @ przyjdzie... mam plamienie (nie zdarza mi się bezpośrednio przed @)
Chciałabym wierzyć, że to nic nie znaczy bo w ciąży z Emmą miałam plamienie kilka dni przed terminem @ ale...
słabo to wygląda, brzuch boli... nadchodzi buka -
Mnie tez boli kilka dni brzuch... Niby tak malpkowo niby owulacyjnie... Ogolnie, dziewnie
-
SusannaDean wrote:Ja jeszcze nie mam @ ale jak mnie cycek zaboli to slowo daje obetne.. Takie bolesci o to jeszcze dla @? O ta zolza
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
Tule dziewczyny ktore dostaly wredna @. A tym co jeszcze nie dostaly zycze by nie przyszla. Malo pisze bo mam szalonego roczniaka w domu, wlasnie leze w wannie i slysze jak demoluje mi chalupke
a tatus spokojnie sobie lezy w lozku.
Myslalam ze z kolejna ciaza bedzie latwo, ale im.wiecej sie w to zaglebiam tym mam gorsze nastawienie. Juz myslalam ze w ostatnim cyklu wyjdzie, brzuch rwal, cycki bolaly i tak dupa z tego wyszla. Z tym ze chyba spoznilismy sie z ❤ bo owulacje mialam w piatek a maz byl wyjechany i dopiero na drugi dzien go dorwalam. Tym razem mierze temp, robilam testy i w sumie to owu moglabym z zamknietymi oczami wskazac bo w ten dzien mam mega bole owulacyjne. Tym razem przytulanie bylo dzien i 2 dni przed. No wkoncu na dziewczynke -
nick nieaktualny
-
ZakreconaŻona wrote:Cookie po stokroć dziękuję za pomoc. Dziewczyny mają na pierwszej stronie link bezpośredni do strony z listą, więc myślę, że nie będą miały problemu ze znalezieniem listy. I tak niech lista zostanie na szczęśliwej 8 wcześniej chętnych do prowadzenia listy nie było.
Zakręcona nie ma za coTy sobie odpocznij naładuj akumulatory, znajdź swój "kawałek" szczęścia.
P.S. wcześniej chciałam się zgłosić, ale ja taka nieśmiała jestem... a tak na poważnie to też myślałam,że 8 str to trochę za daleko.Pozytywne nastawienie