Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja właśnie robię napad na aptekę i tworzę plan działania na ten cykl.
Pierwszy raz będę brać clo, więc może coś zaskoczyMorwa lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualnycookiemonsterka wrote:Dziewczyny tulę mocno.
Cookie po stokroć dziękuję za pomoc. Dziewczyny mają na pierwszej stronie link bezpośredni do strony z listą, więc myślę, że nie będą miały problemu ze znalezieniem listy. I tak niech lista zostanie na szczęśliwej 8 wcześniej chętnych do prowadzenia listy nie było. -
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Jak to zalatwilas to clo? Co wyszlo ze gin ci dal? Moze ja pomysle
Mam pcos i niedoczynność.
Ostatnie 4-5 cykli miałam bez owulacji ( dopiero w tym się pojawiła - wnioskuje to po temp i progesteronie) dlatego lekarz przepisał clo. Możliwe, że dostanę też pregnyl na pęknięcie pęcherzyka, bo 2 cykle temu pęcherzyk urósł do 4,5 cm i nie pękł.
Clo niestety bardzo źle działa na endometrium.
Dlatego zamiast tego kup lepiej donga, mi po nim owu wróciła02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Susanna! :o jak to ?! jakoś do dupy to brzmi! nie wierzę! :o
A i u mnie @ przyjdzie... mam plamienie (nie zdarza mi się bezpośrednio przed @)
Chciałabym wierzyć, że to nic nie znaczy bo w ciąży z Emmą miałam plamienie kilka dni przed terminem @ ale...
słabo to wygląda, brzuch boli... nadchodzi buka -
Mnie tez boli kilka dni brzuch... Niby tak malpkowo niby owulacyjnie... Ogolnie, dziewnie
-
SusannaDean wrote:Ja jeszcze nie mam @ ale jak mnie cycek zaboli to slowo daje obetne.. Takie bolesci o to jeszcze dla @? O ta zolza
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
Tule dziewczyny ktore dostaly wredna @. A tym co jeszcze nie dostaly zycze by nie przyszla. Malo pisze bo mam szalonego roczniaka w domu, wlasnie leze w wannie i slysze jak demoluje mi chalupke a tatus spokojnie sobie lezy w lozku.
Myslalam ze z kolejna ciaza bedzie latwo, ale im.wiecej sie w to zaglebiam tym mam gorsze nastawienie. Juz myslalam ze w ostatnim cyklu wyjdzie, brzuch rwal, cycki bolaly i tak dupa z tego wyszla. Z tym ze chyba spoznilismy sie z ❤ bo owulacje mialam w piatek a maz byl wyjechany i dopiero na drugi dzien go dorwalam. Tym razem mierze temp, robilam testy i w sumie to owu moglabym z zamknietymi oczami wskazac bo w ten dzien mam mega bole owulacyjne. Tym razem przytulanie bylo dzien i 2 dni przed. No wkoncu na dziewczynke -
nick nieaktualny
-
ZakreconaŻona wrote:Cookie po stokroć dziękuję za pomoc. Dziewczyny mają na pierwszej stronie link bezpośredni do strony z listą, więc myślę, że nie będą miały problemu ze znalezieniem listy. I tak niech lista zostanie na szczęśliwej 8 wcześniej chętnych do prowadzenia listy nie było.
Zakręcona nie ma za co Ty sobie odpocznij naładuj akumulatory, znajdź swój "kawałek" szczęścia.
P.S. wcześniej chciałam się zgłosić, ale ja taka nieśmiała jestem... a tak na poważnie to też myślałam,że 8 str to trochę za daleko.Pozytywne nastawienie