Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
blubka wrote:a to @iszon dopiero
Dokładnie! Na stos z nim!blubka lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Hej laski ! Nie bylo mnie jakis czas. Wrocilam z wczasów. Bylo duzo tiru riru. Czekamy na efekty. Widze ze juz jest kilka zafasolkowanych. Nawet Demsik ! Wspanale! Wmówilas sobie ciaze i sie udalo ! Gratuluję! Ciesze sie bardzo!
Demsik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lilianap wrote:Może ta zołza @ nie przyjdzie. A ja 11 dpo. Plamienia są ale nieco słabsze niż zawsze. I dziwne jest to ze kompletnie mnie nie bola piersi. Zawsze już od kilku dni nie mogłam się dotknąć a tym razem nic.
Mnie też piersi nie bolą. Po owulacji zawsze zaczynały boleć, stąd też wiedziałam, że była. Więc albo nie było owu albo cionsza albo powalony cykl -
Właśnie Demsik nie pogratulowałam Ci więc teraz to robię GRATULACJE !!!
To może i ja zasadzę fasolę jak nie to będę chyba jedyną weteranką
Ed. Sandri opowiadaj jak było wychodziliście z hotelu ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 12:51
Demsik lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny jak tam? Ja mam dzisiaj taki jakis kiepski dzien... Moze przez pogode? Caly czas mysle czy wszystko jest ok i czy nie strace dziecka tak jak moja kolezanka ach nie wiem co mam zrobic zeby wykurzyc ten czarny scenariusz z glowy ;/ milego dnia![link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
Młoda19 wrote:Hej dziewczyny jak tam? Ja mam dzisiaj taki jakis kiepski dzien... Moze przez pogode? Caly czas mysle czy wszystko jest ok i czy nie strace dziecka tak jak moja kolezanka ach nie wiem co mam zrobic zeby wykurzyc ten czarny scenariusz z glowy ;/ milego dnia!
Nawet tak nie myśl, zajmij się czymś pochłaniającym np. przetwory -
Marmurkowa wrote:Nawet tak nie myśl, zajmij się czymś pochłaniającym np. przetwory[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
Nasze serduszko Hania -
an.kie.tyk wrote:Mnie też piersi nie bolą. Po owulacji zawsze zaczynały boleć, stąd też wiedziałam, że była. Więc albo nie było owu albo cionsza albo powalony cykl
A tak nawiasem, też macie problemy z cera w II fazie? Ja w tym cyklu poradzic sobie już nie moge wysyp maleńkich krostek. Oszaleje ale co stosować by nie zaszkodzić ew. ciąży?Nasz cud ❤ Lilianna