Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
To blubka testujemy razem o ile @ mnie nie wyprzedzi.
Po 2 latach staran przyzwyczaiłam się ze @ jest pierwsza. Co smieszne w 1 ciaze zaszłam w 1 cyklu. Ale trwala tylko 6 tyg. Potem zrobilismy sobie przerwe i cos się popsuloblubka lubi tę wiadomość
Nasz cud ❤ Lilianna
-
nick nieaktualny
-
Co za głupi dzień
Byłam z małą na bilansie półroczniaka, mamy skierowanie do okulisty bo pediatra nie był pewien czy wszystko dobrze z oczkami martwię się mocno
zeżarłam chyba z 5 paracetów a boli tak że się nie mogę ruszyć, dzwoniłam po męża, ma wrócić szybciej i przejąć młodą bo ja się skręcam z bólu... a ja z tych co usnęli przy tatuażu.
Robię ostatnie dziecko i blokuję cykle bo ja tego cyrku nie zniosę.
kciukam za resztę -
Lilianap wrote:U mnie owu raczej napewno byla. Miałam cykl stymulowany, monitoring i do tego bardzo odczuwalna owu 14 dc wieczorem. Moje cykle powalone. Kazdy inaczej wyglada.
A tak nawiasem, też macie problemy z cera w II fazie? Ja w tym cyklu poradzic sobie już nie moge wysyp maleńkich krostek. Oszaleje ale co stosować by nie zaszkodzić ew. ciąży?
Jeszcze polecam krem na noc QCERA firmy ADAMED, zawiera on kwas azelainowy i pironogronowy fajnie łagodzą trądzik, ale co do stosowania w ciąży to ciężko mi powiedzieć bo kwasy przenikają w małej ilości ale jednak do krwi więc raczej odpadają.
W razie jeszcze jakiś pytań polecam sięPozytywne nastawienie -
A mnie chyba bierze jakies chorobsko
Glowa boli, troche jakby kosci czy miesnie i spac sie chce_Abby_ lubi tę wiadomość
-
Młoda19 wrote:Hej dziewczyny jak tam? Ja mam dzisiaj taki jakis kiepski dzien... Moze przez pogode? Caly czas mysle czy wszystko jest ok i czy nie strace dziecka tak jak moja kolezanka ach nie wiem co mam zrobic zeby wykurzyc ten czarny scenariusz z glowy ;/ milego dnia!
Kochana nawet tak nie myśl! Wszystko będzie dobrze trzeba w to wierzyć Robilas badania? Jak wyszly? -
Pianistka wrote:Co za głupi dzień
Byłam z małą na bilansie półroczniaka, mamy skierowanie do okulisty bo pediatra nie był pewien czy wszystko dobrze z oczkami martwię się mocno
zeżarłam chyba z 5 paracetów a boli tak że się nie mogę ruszyć, dzwoniłam po męża, ma wrócić szybciej i przejąć młodą bo ja się skręcam z bólu... a ja z tych co usnęli przy tatuażu.
Robię ostatnie dziecko i blokuję cykle bo ja tego cyrku nie zniosę.
kciukam za resztę
Ja myślę o 3 dziecku ale nie wiem czy udźwigne 3 ciążę;/ Powodzenia w kolejnym cyklu. Masz monitoring żeby sprawdzić kiedy owu?
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
nick nieaktualny
-
Lilianap wrote:A tak nawiasem, też macie problemy z cera w II fazie? Ja w tym cyklu poradzic sobie już nie moge wysyp maleńkich krostek. Oszaleje ale co stosować by nie zaszkodzić ew. ciąży?
Ja mam bardzo duże problemy z cerą w ii fazie. Wysyp małych pryszczyków, zaskórniaków i innych niedoskonałość. Zawsze w tych samych miejsach na prawej stronie twarzy. Stosowałam wiele środków. Największą widoczną zmianę zauważyłam po żelu do mycia twarzy garnier, dla cery tłustej.
Słyszałam, że najlepszy na pryszcze jest płyn do higieny intymnej, jednak nie próbowałam tego na sobie.32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
Lovi89 wrote:Moja kolezanka niedawno obwiescila, że jest w ciazy i miala takie same objawy jak te co wymienilas:D:D
Mam nadzieje ze fasolka rosnie a nie jakis wirus hehe
Jeszcze,bez dzisiejszego, mam 3 dni do testowania ale moze w piatek juz to zrobie.. 13dpo jak by cos bylo to pewnie jakas tam kreseczka powinna juz sie pokazac. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, przeganiajcie te małpy wredne. Rzućcie im banana czy coś. Ja swojej nie wpuszczę. Nie, nie. W kalendarzu dzień testowania wpisałam jako baby day. No, nie ma innej opcji.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 15:19
Kim8, cookiemonsterka, zFolwarku lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny