Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Powiem wam ze coś jest w tych wyjazdach urlopowych, bo jak mój zwykle mógłby raz na tydzień tak w lipcu jak byliśmy nad morzem to było codziennie i przynajmniej raz, bo bywało i więcej Echh żeby tak dostać urlop na parę miesięcy, wyjechac gdzies daleko... jakie to byłoby piękne!
cookiemonsterka lubi tę wiadomość
-
http://iv.pl/images/20054823406326293422_thumb.jpg
Myśllę, że kropeczek dobrze rośnie. Kreska ciemnieje. Łapcie dziewczyny wiry!
€&=!)_+#;&+€;+!:@\|\$«®«]$]|»™£$~¡~]|«|¡\]$«™¡]@:&+7&)&//&:€+!+#?=;_"&+#:&;&<$<¡<|««`¥°»[~°>$}™{»|®]\|<|<\|~¡\%!:;&""€blubka, Migracja, cookiemonsterka lubią tę wiadomość
-
sandri_1 wrote:Przepraszam foremeczka Właśnie dlatego lubie wczasy bo wtedy jest zawsze ostro I sa duze kabiny prysznicowe....
Dziewczyny! Zaczelam plamic! Więc duuuupa!
A który to twój dzień po owulacji? ja dzisiaj popoludniu się tez zdolowalam bo zobaczylam kilka brązowych nitek na papierze toaletowym:( a to mój jakiś 5-6 dpo, na implantacje chyba za wcześnie więc pewnie hormony szaleją albo cos i dupsko znowu będzie w tym cyklu -
an.kie.tyk wrote:http://iv.pl/images/20054823406326293422_thumb.jpg
Myśllę, że kropeczek dobrze rośnie. Kreska ciemnieje. Łapcie dziewczyny wiry!
€&=!)_+#;&+€;+!:@\|\$«®«]$]|»™£$~¡~]|«|¡\]$«™¡]@:&+7&)&//&:€+!+#?=;_"&+#:&;&<$<¡<|««`¥°»[~°>$}™{»|®]\|<|<\|~¡\%!:;&""€
Biorę!blubka lubi tę wiadomość
-
rudykot wrote:A który to twój dzień po owulacji? ja dzisiaj popoludniu się tez zdolowalam bo zobaczylam kilka brązowych nitek na papierze toaletowym:( a to mój jakiś 5-6 dpo, na implantacje chyba za wcześnie więc pewnie hormony szaleją albo cos i dupsko znowu będzie w tym cyklu
-
an.kie.tyk wrote:U mnie implantacja była właśnie ok 6 dpo miałam wtedy ból @ który minął
-
blubka ja jestem dobrej myśli 9 dpo różowiutka kreseczka z moczu popołudniowego, to chyba się dobrze wgryzło Życzę sobiee tego i Wam każdej z osobna. Aa i bym zapomniałaa kremowy śluzik od wczoraj.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 września 2016, 22:59
Migracja, cookiemonsterka lubią tę wiadomość
-
Jej, no niby mam dzis 29dc. Przy cyklach 34dniowych to bardzo szybko na plamienie. Ale w tym cyklu biorę B6 ktory mógł skrócić cykl. No właśnie u mnie się tez jutro okaze co będzie z tego plamienia... Ale się nie nastawiam raczej pozytywnie.... Myślę ze będzie lipa.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zrobilam dzisiaj test( bobo test ) w czwartek tez ten robilam i byl tam slad sladu. Wczoraj zrobilam test facelle i kreska byla mocniejsza a na dzisiejszym bobo znow slabsza ale widac ją.wiec mysle ze to zalezy od testu.. Jutro zrobie jeszcze jeden.
Demsik, kate88:), She86, zFolwarku, cookiemonsterka lubią tę wiadomość