Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKarolaFasola wrote:Zrobilam dzisiaj test( bobo test ) w czwartek tez ten robilam i byl tam slad sladu. Wczoraj zrobilam test facelle i kreska byla mocniejsza a na dzisiejszym bobo znow slabsza ale widac ją.wiec mysle ze to zalezy od testu.. Jutro zrobie jeszcze jeden.
-
K22 jeszcze dużo czasu do środy, wierz w swoją fasolinke
KarolaFasola, a Ty betę robiłaś? Rozwiala by wątpliwościWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2016, 06:56
Maj 2017 - Synek jest z nami:)
3 poronienia
Mutacje mthfr i v leiden, ana, policystyczne jajniki -
nick nieaktualny
-
Blubka gratulacje !!
Foremeczka, nie bylam na becie. Poczekam jeszcze w poniedzialek powtorze testblubka lubi tę wiadomość
-
an.kie.tyk wrote:http://iv.pl/images/20054823406326293422_thumb.jpg
Myśllę, że kropeczek dobrze rośnie. Kreska ciemnieje. Łapcie dziewczyny wiry!
€&=!)_+#;&+€;+!:@\|\$«®«]$]|»™£$~¡~]|«|¡\]$«™¡]@:&+7&)&//&:€+!+#?=;_"&+#:&;&<$<¡<|««`¥°»[~°>$}™{»|®]\|<|<\|~¡\%!:;&""€
Ja wczoraj ogladalam film hrabia monte christo-nigdy nie lubilam takich filmow a ten wciagnal mnie strasznie.piekny.Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
blubka wrote:Zrobiłam nordtest bo przede mną dzisiaj ciężka wyprawa i wyszedł pozytywny!!! także z wyprawy nici
Miska moze akurat listopadowe in vitro nie bedzie konieczne?masz jeszcze pazdziernik.wiesz jak bylo u mnie-gotowa na wyjazd do kliniki a tu z rana dwie kreski.zycze ci tego samego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2016, 07:30
cookiemonsterka lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
Gratuluje fasolki!
A ja mam dola dziś. W dodatku moj pojechal wczoraj na targi do Niemiec i siedze sama w domu. Wczoraj jak go odprowadzalam do samochodu powiedzialam mu ze chyba okres dostaje. On na to : plamisz? To chyba jest cos nie tak albo ze mna albo z toba. Powiedział to z takim smutkiem w glosie. Myslalam ze sie rozrycze. Dziś mi sie strasznie chce wyć ; (