Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rudykot, mam takie same odczucia! Ma wrażenie ze za rok nawet nie bede w ciazy. Zastanawialam sie czy kupować kremy z filtrami na przyszły rok. Bo jak nie będziemy mieli do przyszlego lata ciąży to polecimy na wczasy. A chcialam kupić kremy bo sa teraz w dobrej cenie.
A no i tez mnie przesladuja kobiety w ciąży. Ale mam dwie dobre kumpelki które sa w takiej sytuacji jak my... I tylko co miesiąc słyszymy od siebie ze znow @..... -
U mnie temp. poszła w dół więc jutro wszystko się rozstrzygnie jak pójdzie w górę to zatestuje a jak dalej w dół to dam sobie spokój. A mnie chyba jakiś wirus bierze od rana mi zimno i mdłości jak nie wiem co, praktycznie nic dzis nie jadłam bo śniadanie poszło do wc a teraz raczę się kawką może coś mi pomoże
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymarciaa wrote:Kochana nie odpuszczam tak że się poddaje, ale nie chce już myśleć o owulkach, objawach, dniach cyklu. Po prostu chcemy ... Zresetować głowę.
Nie myśleć a może się udało albo nie udało
Staramy się dalej ale tak... Po cichu
Tak najlepiej U mnie właśnie ten cykl szczęśliwy gdzie nie było mierzenia tempki , patrzenia śluzu i czekania na owulacje. Jeden jedyny test owu znalazłam i zrobiłam i bam pozytywny więc wykorzystaliśmy sytuacje iii udało się . także psychiczny luz i kiedy się chce działają cuda
gabi544, ;oniqa, cookiemonsterka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem i ja. Melduje ze miałam nie sikać ale temp nie spadla. robiłam 3 testy różne i sa 3 bladziochy trzymajcie kciuki,dzis termin @. Jeszcze wczoraj negatyw byl.
Najlepiej wyszedł pre test paskowy.
Te z allegro sa jakieś fatalne,a niby czulosc 10Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 13:33
ojejku, kate88:), ;oniqa, Karola - mama Julci i ... ?, Migracja, vertigo, cookiemonsterka, zakocona, emaj, Demsik, aknovi, sandri_1 lubią tę wiadomość
-
rudajola wrote:Jestem i ja. Melduje ze miałam nie sikać ale temp nie spadla. robiłam 3 testy różne i sa 3 bladziochy trzymajcie kciuki,dzis termin @. Jeszcze wczoraj negatyw byl.
Najlepiej wyszedł pre test paskowy.
Te z allegro sa jakieś fatalne,a niby czulosc 10
No to tak cichcem gratuluje32 cykl starań (nieoficjalnie 34)
04-04-2016 [*] 8 tyd.
Staś - ur. 01-06-2017 - 2940 g, 56 cm - 8:05
-
nick nieaktualnyWitajcie. Mozna sie dołączyć? Termin @ 28.09. Wrzesień to miesiąc moich urodzin, więc mam nadzieję, że będzie najbardziej płodny w roku i że w końcu doczekam się 2 kresek. Wszystkim zaciążonym juz gratuluje, a za wszystkie czekające trzymam kciuki mocno
Paulette lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja testuje jutro! @ jeszcze nie nadszedł. ogólnie w ogóle się nie czuję jakbym miała dostać okres. Zupełnie inaczej się czuję, ale zobaczymy jak mój organizm reaguje na CLO i luteinę razem wzięte dziś jest już 28dc, a cykle mam zazwyczaj 25-28 dni. Mój Mąż się cieszy - nie wiem dlaczego? czyżby coś wyczuwał?
kaka470 lubi tę wiadomość
Termin na 14 października