Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam Was kochane babeczki
Rudajola gratuluję!!!
Te do których przyszła wredna tule bardzo mocno.
Widzę, że jutro zapiwiada się duużo testowania, ma się rozumieć, że wszystkie pozytywne będą
Morwa co u Ciebie?
P.S. jutro uzupełnie listę (brak kompa )kaka470 lubi tę wiadomość
Pozytywne nastawienie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj dziewczynki przykro mi ale mam nadzieje że kolejny cykl będzie u Was zielony ♡
Wysyłam wiruski niech @ przyjdzie i działajcie znowu , nie smutać mi po 2 latach się udało więc sama długo czekałam na || kreski wiec każdej z Was się uda
Ruda gratulacje rośnijcie zdrowo -
nick nieaktualnyPrzykro słyszeć tyle niedobrych wiadomości od rana
I ja melduje - Ale mam jeszcze nadzieję w tym cyklu, to mój 27dc więc ze 2 dni do terminu @ mam Dziewczyny sikałam z drugiego moczu tzn. o 4 musiałam wstać na siku, a test robiłam z kolejnego po 6. Mogło mieć to wpływ na wynik? -
A ja dziewczyny juz nie wiem co sie dzieje. Wczoraj rano podczas kąpieli badalam szyjke i na koniuszku palca mialam różowy śluz mysle no to @ idzie tempka tego dnia zeszla na 36.9 ale dzis pusto dalej kremowy jakby wodnisty śluz ale szyjki juz nawet nie moge dosięgnąć a okres mial byc 3 dni temu..dzis tempka dalej 36.9 i jedynie lekko czuje kłucie prawego jajnika. Moze jest nadzieja ze za wczesnie betę robilam i jednak zaciazylamIzabelka
13.07.16 Moj Aniołek 12tc
01.02.06 Synek
27.03.04 Coreczka
http://ovufriend.pl/graph/ad7343147f960b116d46dd8878cab63c][/url] -
Hej, glowy do gory, dopuki nie ma @ jest nadzieja. U mnie pierwszym objawem ciazy byla choroba /katar kaszel gardlo i dokladnie tak samo bylo przed porodem bo organizm mysli juz tylko o dziecku a nie o nas a kolezance z "jelitowka"/bardO kibicuje, bo znam ja takie 'jelitowki'
Kasiula09 lubi tę wiadomość
-
Izabela86 wrote:A ja dziewczyny juz nie wiem co sie dzieje. Wczoraj rano podczas kąpieli badalam szyjke i na koniuszku palca mialam różowy śluz mysle no to @ idzie tempka tego dnia zeszla na 36.9 ale dzis pusto dalej kremowy jakby wodnisty śluz ale szyjki juz nawet nie moge dosięgnąć a okres mial byc 3 dni temu..dzis tempka dalej 36.9 i jedynie lekko czuje kłucie prawego jajnika. Moze jest nadzieja ze za wczesnie betę robilam i jednak zaciazylam
-
justyna14 wrote:Rob test, powinien wyjsc nawet w poludnie juz cien.Izabelka
13.07.16 Moj Aniołek 12tc
01.02.06 Synek
27.03.04 Coreczka
http://ovufriend.pl/graph/ad7343147f960b116d46dd8878cab63c][/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny