Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie nomi jestem po ovu chyba? Oj w tym miesiącu się działo jak nigdy aż sami się dzieliliśmy że taka ochotę na siebie mieliśmy szok od dziś mój ma popoludniowki więc seksiku nie będzie ale w tych dniach był co prawda nie robiłam testow ovu bo nawet ich nie kupiłam nie sprawdzała śluzu nic co ma być to będzie a może się uda ? Zobaczymy 29
melmarmis lubi tę wiadomość
-
Ela90 wrote:A ja testuje jutro! @ jeszcze nie nadszedł. ogólnie w ogóle się nie czuję jakbym miała dostać okres. Zupełnie inaczej się czuję, ale zobaczymy jak mój organizm reaguje na CLO i luteinę razem wzięte dziś jest już 28dc, a cykle mam zazwyczaj 25-28 dni. Mój Mąż się cieszy - nie wiem dlaczego? czyżby coś wyczuwał?
ja tez jutro testuje chyba że temp. poleci w dół to chyba dam sobie spokój a może mnie miło zaskoczy i poleci w góre to zobaczymy jutroEla90 lubi tę wiadomość
-
Plamienie ustało, trwało tylko wczoraj. Rano brązowy śluz, po południu przezroczysty ze strzępkami krwi. Plamienie wystąpiło 3 dni przed spodziewaną miesiączką. Nigdy nie plamiłam między miesiączkami. Jak już plamiłam, to na początku lub na końcu @ i nie było przerw w plamieniu.
Zobaczę, kupiłam test, zrobię jutro z porannego sikańca.
Może jeszcze nie wszystko stracone.kaka470 lubi tę wiadomość
-
melmarmis wrote:Rudajola jakie masz z allegro? One step? Słabo wyszły czy w ogóle?
Sprawdzę w domu.maja zielona końcówkę. Cień cienia ledwo co był widoczny dziś moment a zaraz znikl...ale to mnie skłonilo do zrobienia następnych z tego samego moczu. Wiec dziwne. W opisie aukcji bylo ze czulosc 10.
Wyraźniejsze kreski wyszly na teście o czułości 25 pink i jeszcze lepiej na paskowym Pre teście.
Po iluś godzinach dalej widac na tych testach kreski a na allegro biel wizira.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 15:47
-
Rudajola, no proszę!! Pokazuj mi tu szybko Oczywiście gratuluję
U mnie dziś też termin @, ale na razie cisza.
W ogóle to powiekami mi w lewym oku lata, jak w ciąży miałam. To już któryś raz. Nie cierpię tego i muszę znowu magnez pobrać trochę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 16:43
-
Ela90 wrote:Kasiula09 i Kim8 - to w takim razie jutro sikamy razem Trzymajcie wszyscy za nas kciuki oby był pozytyw! Ja mam test DOZ.
A to nie będę gorsza i też sobie sikne jutro no chyba że tempka poleciEla90 lubi tę wiadomość
-
Rudajola trzymam mocno kciuki i już gratuluje!! :*
U mnie @ przyszła w terminie.... jak na złość!!!!! Tylko jest dużo dużo słabsza niż zwykle, ale już nadziei to ja nie mam.
Trzymam również mocno kciuki za jutrzejsze Wasze testowanie! :*Ela90 lubi tę wiadomość
-
Kim8 wrote:Plamienie ustało, trwało tylko wczoraj. Rano brązowy śluz, po południu przezroczysty ze strzępkami krwi. Plamienie wystąpiło 3 dni przed spodziewaną miesiączką. Nigdy nie plamiłam między miesiączkami. Jak już plamiłam, to na początku lub na końcu @ i nie było przerw w plamieniu.
Zobaczę, kupiłam test, zrobię jutro z porannego sikańca.
Może jeszcze nie wszystko stracone.
aa widzisz, u mnie też tak było! sikaj jutro koniecznie
a która dziś wysikała 2 krechy?
ja dziś nasikałam na pink express, on wykrywa hcg od 25, wczesniej uzywalam te z DOZ, co są czulsze, ale dziś też wyszły 2 krechy
na jutro wbiłam się do kardiologa żeby zmienił mi leki na nadciśnienie i może uproszę go o duphaston, bo do gina dopiero za tydzień, a mi sie konczy. I od razu poprosze o skierowanie na bete to w srode rano zrobie -
rudajola wrote:Jestem i ja. Melduje ze miałam nie sikać ale temp nie spadla. robiłam 3 testy różne i sa 3 bladziochy trzymajcie kciuki,dzis termin @. Jeszcze wczoraj negatyw byl.
Najlepiej wyszedł pre test paskowy.
Te z allegro sa jakieś fatalne,a niby czulosc 10
gratulejszyn!! -
Cześć dziewczyny,
nie udzielam się może zbyt dużo ale regularnie Was podczytuję
Gratuluję wszystkim zaciążonym.
U mnie owulacja przyszła szybciej, cykl się skrócił i niestety dzisiaj przyszła @
Oficjalnie przepisuję się na październik. Trzymam kciuki za wszystkie, które jeszcze mają szanse w tym miesiącuPaździernik 2017 synek -
nick nieaktualnyWitajcie kobitki, rzadko się udzielam bo nie mam czasu, a postów tyle, że ni chu chu nie nadrobię Gratuluję świeżo zaciążonym i trzymam kciuki za wszystkie testujące Ja też jutro testuje, widzę że nie będę sama Chociaż nie wiem czy nie za wcześnie bo do terminu @ jeszcze ze 3 dni, ale już nie mogę wytrzymać tego napięcia. Proszę Was o mocno zacisnięte kciukasy
cookiemonsterka, melmarmis, Demsik lubią tę wiadomość