Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mona_M wrote:Bobas Ty to jednak bardzo uparta jesteś i bardzo pewna siebie i swojej wiedzy.
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
justyna14 wrote:A tempke mierzysz?
Sandri, jaki masz wynik TSH?Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualnybobas2015 wrote:Tak. Trochę przeszłam. Trochę tez testów porobilam. Jestem realistą. Nie lubię lizać tyłka a myśleć inaczej. Każdy ma prawo mieć swoje zdanie.
Różne rzeczy w życiu widziałam, ale żeby być tak pewną siebie... I z biegiem czasu i ze wzrostem wiedzy wiem też, że o wielu rzeczach nie mam pojęcia jeszcze. Ale Ty widocznie wiesz wszystko.
Tylko teraz nie rozumiem twojej obecności tutaj. Jakoś nie zauważyłam, żebyś kogoś wsparła dobrym słowem, czy chociaż pocieszyła (ty to nazywasz lizaniem dupy). Ale straszyć i krytykować to owszem, nie patyczkujesz się.
Może czasami warto zachować dla siebie co się myśli.
Cieszymy się, że test ci wyszedl tak szybko i że masz pod sercem dzidziusia i drugiego malucha w domu, ale to cie nie upoważnia do narzucania swojej wiedzy innym i to w taki sposób.Kasiula09, Bobby29, justyna14, roslinka, kasju, zakocona, marzymisie, Migracja lubią tę wiadomość
-
Ach miałam tylko czytać, ale jakoś tęskno mi za Wami
Nabrałam trochę sił i nowej wiary ( która wiedźma miesza w kotle? )
Sandri cieszę się że wyniki dobre, trzeba działać
Mona, a Ty kiedy testujesz? Myślałam że Ty już z zieloną kropą na fiolecie siedzisz
Ps.A mogę do Was wrócić ? Bo tak sobie się wtryniłam .... Przyjmiecie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2016, 12:19
Bobby29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarmurkowa wrote:Ach miałam tylko czytać, ale jakoś tęskno mi za Wami
Nabrałam trochę sił i nowej wiary ( która wiedźma miesza w kotle? )
Sandri cieszę się że wyniki dobre, trzeba działać
Mona, a Ty kiedy testujesz? Myślałam że Ty już z zieloną kropą na fiolecie siedzisz
Ps.A mogę do Was wrócić ? Bo tak sobie się wtryniłam .... Przyjmiecie?ggonia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarmurkowa wrote:Wierzę, wierzę
Wierzę że każdej z Was się uda Szkoda tylko że co do swojej osoby nie mam aż takiej wiarty
Ps. Ja to już na październikowe powinnam zrobić wypad...
Ja już w tym miesiącu kończę więc na październik już nie przechodzę.
Marcjanna wrote:Mona ile wietrzy się pregnyl, bo ja też oberwałam
Coś słyszałam, że od 10 do 14 dni. Dlatego ja poczekam 14.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2016, 12:31
-
nick nieaktualnyMi się wydaje, że po to forum istnieje, żebyśmy się wzajemnie wspierały i dopingowały. I tak mamy dużo stresów, po co się jeszcze dodatkowo nakręcać niepotrzebnymi utarczkami słownymi... Ale to pewnie przez pogodę i buzujące w nas hormony Nikt z nas nie posiadł wiedzy absolutnej, żeby twierdzić że jest tak a nie inaczej. Szanujmy siebie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2016, 12:44
-
Dzięki Mona Jednak Wasze wsparcie działa cuda, myślałam że odpocznę od forum testów i będzie mi lepiej, ale nie ma to jak z Wami
Tak, ten cykl kończysz zielonym grochem
Mam zamiar powrócić do mierzenia tem. ale jakoś zapominam... jakaś zamotana jestem z rana... -
nick nieaktualnyMarmurkowa wrote:Dzięki Mona Jednak Wasze wsparcie działa cuda, myślałam że odpocznę od forum testów i będzie mi lepiej, ale nie ma to jak z Wami
Tak, ten cykl kończysz zielonym grochem
Mam zamiar powrócić do mierzenia tem. ale jakoś zapominam... jakaś zamotana jestem z rana...
I właśnie o to w tym chodzi, dobrze prawisz Marmurkowa
-
roslinka wrote:I właśnie o to w tym chodzi, dobrze prawisz Marmurkowa
Roslinka połechtałaś moje ego
Fakt że nie znam żadnej z Was osobiście, ale jesteście lepszym wsparciem niż nie jedna osoba w realu
A Dziewczyny TSH 2,28 to dobre czy nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2016, 12:53
Mona_M, roslinka, cookiemonsterka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarmurkowa wrote:Fakt że nie znam żadnej z Was osobiście, ale jesteście lepszym wsparciem niż nie jedna osoba w realu
A Dziewczyny TSH 2,28 to dobre czy nie?
No baaaa :d
A co do tsh nie jest najgorsze ale mogłoby byc lepsze. A masz jakiś problem z tarczycą? Bierzesz euthyrox? FT3 i 4 badałaś?
-
Marmurkowa wrote:Roslinka połechtałaś moje ego
Fakt że nie znam żadnej z Was osobiście, ale jesteście lepszym wsparciem niż nie jedna osoba w realu
A Dziewczyny TSH 2,28 to dobre czy nie?
1-1,5 to taki ideał. W pierwszej zaszłam z 2,1 ale jestem ciągle na lekach (niedoczynność). Po 2 tygodniach od pozytywnej bety TSH skoczyło na 5,5 więc lepiej kontroluj.Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Marmurkowa wrote:Roslinka połechtałaś moje ego
A Dziewczyny TSH 2,28 to dobre czy nie?Pozytywne nastawienie