X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
Odpowiedz

Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa masz rację, bo jesteś zdiagnozowana do tego dochodzi wada serca. Wierzymy że się uda masz groszka w sobie trzeba być dobrej myśli i tyle...

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcjanna wrote:
    No ja myślę raczej ze beta przyrasta ♡ Będzie dobrze, czasem przypadki różne chodzą po ludziach ale ja bym się nie porównywala.
    Ja mam nadzieję że umnie pregnyl zadziałał, a jeśli nie to niech chociaż przyjdzie na czas malpiszon :D 12 dpo to ja już plamienie mam po odstawieniu dupka
    Nie chodzi o porównywanie kto ile się starał tylko że nie powinno się myśleć w taki sposób że jak u kogoś coś wystąpiło to i u mnie będzie bo to jest nie prawda. Wiadomo że siostry rodzone ale jednak trochę dystansu. Moja siostra zaszła bez problemu w ciąże a ja nie i borykam się z tym prawie 2 lata obie mamy wady serca ubytek w przegrodzie międzykomorowej moja mama ma i babcia miała....

• Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 20 września 2016, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa, dasz radę :) Zobaczysz :)

Ja już po monitoringu i niestety pęcherzyk nadal nie pękł. Lekarz mówi,że po pregnylu pęcherzyk ma czas na pęknięcie do jutra :/

w4sqpc0z3is213tz.png
  • Ela90 Przyjaciółka

Wysłany: 20 września 2016, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam @ i jestem wściekła! ! CLO wcale nie pomaga!! :( ; ( ryczeć będę ! ; ((((

Termin na 14 października :)
  • sandri_1 Autorytet

Wysłany: 20 września 2016, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, CO JA BYM BEZ WAS ZROBILA? Pisalyscie o tsh ze najlepsze do ciazy jest do 2. Dzis moj wynik to 4,300. Myslalam ze to w normie. A jednak nie! Moze dlatego nie moge zajsc! Nie moze! Na pewno dlatego! Szok! Musze je zbić! Lece jutro do lekarza.

w4sqs65ge24sefoo.png
  • monika454 Autorytet

Wysłany: 20 września 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa! Wielkie gratulacje! Co miesiąc czytam wątki i patrzę jaka sytuacja u Ciebie!
    Trzymam kciuki a Ty Morwowy Groszku rośnij duży, okrąglutki!

Morwa lubi tę wiadomość

74di6iyermvv176r.png

If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose.
  • AhnaKlementyna Przyjaciółka

Wysłany: 20 września 2016, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Morwa :) Pamiętaj, że najważniejsze jest nastawienie. Ja też na początku bardzo się stresowałam i moja ginka w 5 tygodniu ciąży kazała mi wybrać sobie szpital, w którym chciałabym rodzić i zapoznać się z ofertą wózków :) Jak stwierdziłam, ze się boję cieszyć, bo może byc źle to mnie ochrzaniła za negatywne nastawienie... Kazała sobie wizualizować pozytywne zakończenie - poród,w wybranym szpitalu i dziecko w wózku :) A jak ma być źle, to i tak nie jesteśmy w stanie się do tego przygotować. Tak więc w 6 tygodniu wybór wózka miałam za sobą :)
    Morwa modlę się za Ciebie i Twoją perełkę, bo to Ty zawsze dawałaś nadzieję i zarażałaś optymizmem... I bardzo chciałabym się odwdzięczyć :) Powodzenia :)

ojejku, Mona_M, Morwa, cookiemonsterka, Karola - mama Julci i ... ?, Kjopa3 lubią tę wiadomość

Jeśli szczęście nie przyszło jeszcze do ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi kroczkami.
    uwo9yx8dxn9xx73n.png
  • Ezia90 Autorytet

Wysłany: 20 września 2016, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, czy spadek temperatury 5dpo może oznaczac ze coś sie świeci? :D:D

dqprpx9i7rkxsl4h.pngex2b8ribq1mpge8u.png
  • Pianistka Autorytet

Wysłany: 20 września 2016, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ezia90 wrote:

nie wiem, ale tego Ci życzę :)

zrz6f71x2ep3qd02.png

relgjw4z62i31eb7.png
  • Marmurkowa Autorytet

Wysłany: 20 września 2016, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona,moja też powiedziała że do 2,5 reszty nie pamiętam ale mówiła że są dobre.
    Kasiulla z tym sąsiadowaniem to może lepiej nie ;) bo moje sąsiadki są jakby to delikatnie powiedzieć... hymmm trochę inne...

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2016, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marmurkowa wrote:
    Mona,moja też powiedziała że do 2,5 reszty nie pamiętam ale mówiła że są dobre.
    Kasiulla z tym sąsiadowaniem to może lepiej nie ;) bo moje sąsiadki są jakby to delikatnie powiedzieć... hymmm trochę inne...
    To może ta sama :P

• Marmurkowa Autorytet

Wysłany: 20 września 2016, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona_M wrote:
    To może ta sama :P

Haha To powiadasz że z jakiej wsi jesteś ;)

• Morwa Autorytet

Wysłany: 20 września 2016, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ezia90 wrote:
    Moja beta wyszła pozytywna w 7dpo ,więc do zagnieżdżenia mogło dojść właśnie 5dpo :) Powodzenia i życzę 2 kresek na teście ciążowym :*:*

• Marmurkowa Autorytet

Wysłany: 20 września 2016, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa jak się czujesz?

• Ezia90 Autorytet

Wysłany: 20 września 2016, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Moja beta wyszła pozytywna w 7dpo ,więc do zagnieżdżenia mogło dojść właśnie 5dpo :) Powodzenia i życzę 2 kresek na teście ciążowym :*:*

O kurcze:) dałas nadzieje :)

Morwa lubi tę wiadomość

• Ezia90 Autorytet

Wysłany: 20 września 2016, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa a miałas plamienie wtedy albo jakos odczuwalas to zagniezdzenie?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2016, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bobas2015 wrote:
    No to miałaś kiepski test :)
    Być może, w końcu tyle tych testów na rynku że mogłam trafić na felerny ;)
    Ale chętnie poczytam o tym 27 dc i proszę cię o linka do tych informacji z których czerpiesz taką pewność ;) bo nie chce mi się wierzyć, że brniesz w brednie tylko dlatego że jesteś uparta ;)
    Tylko nie pisz że nie pamiętasz skąd masz tą informacje, bo już w ogóle stracisz wiarygodność ;)
    I owszem każdy ma prawo do wypowiedzi, nikt nikomu tu du.py lizać nie musi, no ale też nie szerzmy bredni ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2016, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie @

• cookiemonsterka Autorytet

Wysłany: 20 września 2016, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwo kochana dobrze,że się odezwałaś :* będzie z Tobą, jak i Twoją kruszyną wszystko.dobrze. Musi być :)

Ezia90 powodzenia i.zaciskamm kciuki za zielony finał :)

Ela90 przytulam, październik będzie lepszy i "bardziej zielony" ;)

Morwa lubi tę wiadomość

Pozytywne nastawienie :)
  • cookiemonsterka Autorytet

Wysłany: 20 września 2016, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miśka1987 przykro mi i.tulę baardzo mocno

miśka1987 lubi tę wiadomość

Pozytywne nastawienie :)
‹‹ 243 244 245 246 247 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ