Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarcjanna wrote:No ja myślę raczej ze beta przyrasta ♡ Będzie dobrze, czasem przypadki różne chodzą po ludziach ale ja bym się nie porównywala.
Ja mam nadzieję że umnie pregnyl zadziałał, a jeśli nie to niech chociaż przyjdzie na czas malpiszon 12 dpo to ja już plamienie mam po odstawieniu dupka -
Dziewczyny, CO JA BYM BEZ WAS ZROBILA? Pisalyscie o tsh ze najlepsze do ciazy jest do 2. Dzis moj wynik to 4,300. Myslalam ze to w normie. A jednak nie! Moze dlatego nie moge zajsc! Nie moze! Na pewno dlatego! Szok! Musze je zbić! Lece jutro do lekarza.
-
Morwa! Wielkie gratulacje! Co miesiąc czytam wątki i patrzę jaka sytuacja u Ciebie!
Trzymam kciuki a Ty Morwowy Groszku rośnij duży, okrąglutki!
Morwa lubi tę wiadomość
If you run you might loose, but if you don`t run you are guaranteed to loose. -
Super Morwa Pamiętaj, że najważniejsze jest nastawienie. Ja też na początku bardzo się stresowałam i moja ginka w 5 tygodniu ciąży kazała mi wybrać sobie szpital, w którym chciałabym rodzić i zapoznać się z ofertą wózków Jak stwierdziłam, ze się boję cieszyć, bo może byc źle to mnie ochrzaniła za negatywne nastawienie... Kazała sobie wizualizować pozytywne zakończenie - poród,w wybranym szpitalu i dziecko w wózku A jak ma być źle, to i tak nie jesteśmy w stanie się do tego przygotować. Tak więc w 6 tygodniu wybór wózka miałam za sobą
Morwa modlę się za Ciebie i Twoją perełkę, bo to Ty zawsze dawałaś nadzieję i zarażałaś optymizmem... I bardzo chciałabym się odwdzięczyć Powodzeniaojejku, Mona_M, Morwa, cookiemonsterka, Karola - mama Julci i ... ?, Kjopa3 lubią tę wiadomość
Jeśli szczęście nie przyszło jeszcze do ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi kroczkami.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybobas2015 wrote:No to miałaś kiepski test
Ale chętnie poczytam o tym 27 dc i proszę cię o linka do tych informacji z których czerpiesz taką pewność bo nie chce mi się wierzyć, że brniesz w brednie tylko dlatego że jesteś uparta
Tylko nie pisz że nie pamiętasz skąd masz tą informacje, bo już w ogóle stracisz wiarygodność
I owszem każdy ma prawo do wypowiedzi, nikt nikomu tu du.py lizać nie musi, no ale też nie szerzmy bredni
-
nick nieaktualny
-
Morwo kochana dobrze,że się odezwałaś :* będzie z Tobą, jak i Twoją kruszyną wszystko.dobrze. Musi być
Ezia90 powodzenia i.zaciskamm kciuki za zielony finał
Ela90 przytulam, październik będzie lepszy i "bardziej zielony"Morwa lubi tę wiadomość
Pozytywne nastawienie