Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Morwa wrote:Moja beta wyszła pozytywna w 7dpo ,więc do zagnieżdżenia mogło dojść właśnie 5dpo Powodzenia i życzę 2 kresek na teście ciążowym :*:*
Pamiętasz moj progesteron ?
Paczaj
A na allegroqyn teście one step niby 10 biel wizira.
Test z dziśWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2016, 18:18
roslinka, emaj, kaka470, Magda87, zakocona, melmarmis, She86, Migracja, Morwa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wysyłam wszystkim wirusy i dziękuję
Widzicie mój progesteron na nic nie wskazywał, objawy tak samoMorwa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylilirose wrote:To u mnie powinna być w takim wypadku @ od 5 dni, bo mam właśnie taki lepki śluz do piątku nie ruszam żadnego testu. Wtedy będzie już... 17 dpo, chyba powinno coś wyjść, jeśli ma w ogóle wyjść.
Mi wyszło 10 dpo , myśle że 17 dpo to już spokojnie będzie wiadomo -
roslinka wrote:Rudajola pięknie, rośnijcie zdrowo Łapie wirusy i jutro postaram się wysikać to samo A mozesz przypomnieć jakie miałaś objawy? Ktory to dpo? Bo nie można podejrzeć Twojego wykresu
Miałam standardowo ból piersi, standardowo ból brzucha jak na @. Biegunkę jak na @, zawsze tak mam, jedne co innego to lepszy humor, przed @ zawsze mam obniżenie nastroju i PMS umiarkowany, bo miesiąc temu miałam wściekliźnie dosłownie A no i uczucie mokrosci jak co miesiąc tuż przed @, że człowiek lata i co chwilę sprawdza czy to już.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2016, 18:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarcjanna leci i to szybko Dziękuję że pytasz Ciążę przechodzę bardzo dobrze, bym powiedziała nawet, że bez objawów
Na prenatalnym myślałam że się uda ustalić płeć, ale mam małego urwisa, który robił wszystko byle nie pokazać kim jest, a na zwykłym usg śpi w najlepszecookiemonsterka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHaha to faktycznie broi od maleństwa w końcu się ujawni mamusi. Cieszę się , że dobrze się czujesz. Podobno warto iść na badania wskazujące płeć dziecka po porządnej drzemce wtedy dzidzi się budzi, a podczas dnia jak chodzisz to tak jakbyś je kołysała i ono śpi. Na ile to się sprawdza to nie wiem, wnioski mojej koleżanki w ciąży
-
Magda87 wrote:Być może, w końcu tyle tych testów na rynku że mogłam trafić na felerny
Ale chętnie poczytam o tym 27 dc i proszę cię o linka do tych informacji z których czerpiesz taką pewność bo nie chce mi się wierzyć, że brniesz w brednie tylko dlatego że jesteś uparta
Tylko nie pisz że nie pamiętasz skąd masz tą informacje, bo już w ogóle stracisz wiarygodność
I owszem każdy ma prawo do wypowiedzi, nikt nikomu tu du.py lizać nie musi, no ale też nie szerzmy bredni
Koleżanka roślinka zapytała czy mocz nie z pierwszego siusiania mógł zfalsziwac wynik oraz dodała ze za 2 dni ma termin miesiączki. Zakładam wiec ze ma zawsze cykle 29dniowe. Ja odpowiedziałam ze nie ma znaczenia ten mocz bo jakby miało już coś wyjść to by wyszło. Przy pozytywnej becie testy wychodziły mi z wieczornego moczu juz 10dpo potwierdzonej u lekarza. Nie napisałam jej ze to nie ciąża i max tracić nadzieje. Odpowiedziałam konkretnie na pytanie biorąc pod uwagę wszystkie podane dane. Za to Ty wracasz się opowiadając zupełnie inna historię nie tyczące się tematu. Wybacz Proszę czytaj innych wpisy ze zrozumieniem.
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny