Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Dzisiejsze newsy normalnie sprawiły że prawie spadłam z kanapy....
Zrobiłam kawkę usiadłam i włączyłam tvpinfo a tam mówią że (chyba) w Wałbrzychu 12-latka urodziła dziecko a zmajstrował je 9-latek!!! I teraz najlepsze .... grozi mu do 12 lat więzienia za nakłanianie dziewczyny do spółkowania przed 15 rokiem życia !!!
Masakra jakaś, normalnie tragikomedia. -
Marmurkowa wrote:Dzień dobry
Zrobiłam kawkę usiadłam i włączyłam tvpinfo a tam mówią że (chyba) w Wałbrzychu 12-latka urodziła dziecko a zmajstrował je 9-latek!!! I teraz najlepsze .... grozi mu do 12 lat więzienia za nakłanianie dziewczyny do spółkowania przed 15 rokiem życia !!!
Masakra jakaś, normalnie tragikomedia. -
nick nieaktualnyMarmurkowa wrote:Dzień dobry
Masakra jakaś, normalnie tragikomedia.
A tak poza tym to dzien dobry wpadlam kontrolnie sprawdzic co na watku slychac bardzo ciesza mnie nowe brzuszki -
OGŁOSZENIA PARAFIALNE!!!!
Kochane moje babeczki od piątku do poniedziałku wyjeżdżam i raczej czasu nie będę miała, żeby w te dni zaglądać. Ale wszystko postaram.się nadrobić w poniedziałkowy wieczór (ale jakby ktoś streścił weekend też bardzo bym się cieszyła )
KONIEC
P.S. z tą małolatą to masakra, wczoraj o tym czytałamPozytywne nastawienie -
ZakreconaŻona wrote:Prawie dobrze uslyszalas, zmajstrowal je 29 latek...wiezienie wiezieniem ale cialo 12 latki nie jest przystosowane do noszenia 9mc ciazy...
A tak poza tym to dzien dobry wpadlam kontrolnie sprawdzic co na watku slychac bardzo ciesza mnie nowe brzuszki
Tak teraz powiedzieli faktycznie ale pierwsza wersja była 9 latek.... chyba że jakaś głuchowata jestem co zresztą jest bardzo możliwe bo mam katar okrutny hahaha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarcjanna wrote:Haha to faktycznie broi od maleństwa w końcu się ujawni mamusi. Cieszę się , że dobrze się czujesz. Podobno warto iść na badania wskazujące płeć dziecka po porządnej drzemce wtedy dzidzi się budzi, a podczas dnia jak chodzisz to tak jakbyś je kołysała i ono śpi. Na ile to się sprawdza to nie wiem, wnioski mojej koleżanki w ciąży
-
nick nieaktualny
-
Pianistka wrote:a potem dodali, że to Romowie więc w ich społeczności takie "związki" to norma, nie mówią o gwałcie. Jedynie prawo zabrania obcowania płciowego z osobą poniżej 15 r. ż ale gwałtu jako takiego nie było
ed. O teraz to mówią....Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2016, 08:47