Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mamuśka2017 wrote:Marciaa, mam podobnie. W sumie chyba jestem bardzo szczupła, ale jakoś to wszystko mało jędrne. Trochę ćwiczyłam, ale potem skupiłam się na zachodzeniu w ciążę, teraz byłam chora no i oczywiście ćwiczenia zaniedbałam
Ja jak mi się pewne kłopoty skończą to się skupiam chyba na ćwiczeniach
A fasola sobie przyjdzie jak się nie będę spodziewać -
marciaa wrote:Ja jak mi się pewne kłopoty skończą to się skupiam chyba na ćwiczeniach
A fasola sobie przyjdzie jak się nie będę spodziewać -
farmaceutka77 wrote:Tylko nie katuj się ćwiczeniami, bo to tez działa anty:) organizm dostanie sygnal "rob wszystko aby przetrwac" a do przetrwania plodnosc nie jest potrzebna, sa wazniejsze do przezycia procesy:) taka to natura:)
Eee ja nie z tych żeby się katowaćfarmaceutka77 lubi tę wiadomość
-
farmaceutka77 wrote:Ja potrzebuje za to mega kopniaka w tylek zeby go ruszyc bo jakos kiepsko z motywacja, dieta idzie w miare spoko ale cwiczenia kuleja:)
UWAGA UWAGA ZBIERAM KOPNIAKI!!! KTO CHĘTNY NIECH KOPIE:)2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
U mnie spadek temp, kolejny dzień plamienia, @ brak. Podejrzewam jakieś problemy hormonalne.
A takie miałam nadzieje co do tego cyklu, myślałam, że coś z tego wyjdzie. Może zrobię jakieś badania w tym miesiącu, a jak nie, to odpuszczam starania, bo tylko mnie to do depresji doprowadza. Jak się trafi, to się trafi.
Gratuluję zaciążonym, do końca miesiąca niedaleko, więc podnieście statystyki! -
nick nieaktualnyMelduję, że kolejny test negatywny. Tempkę zmierzyłam z ciekawości - 37,05. Wczoraj i rano plamienie brązowe, ale zaczyna już się robić różowe więc jutro przyjdzie @
Dziewczynki niech chociaż jedna wysika II kreseczki na poprawę tego beznadziejnego dnia.
Kim a który cykl się starasz? Robiłaś już jakieś badania? Ja dostałam zlecenie od lekarza na kilka badań i idę już w tym cyklu, nie ma na co czekać. -
Kim8 wrote:U mnie spadek temp, kolejny dzień plamienia, @ brak. Podejrzewam jakieś problemy hormonalne.
A takie miałam nadzieje co do tego cyklu, myślałam, że coś z tego wyjdzie. Może zrobię jakieś badania w tym miesiącu, a jak nie, to odpuszczam starania, bo tylko mnie to do depresji doprowadza. Jak się trafi, to się trafi.
Gratuluję zaciążonym, do końca miesiąca niedaleko, więc podnieście statystyki!gabi544, s1985, cookiemonsterka lubią tę wiadomość
-
Kim8 wrote:Zrobię sobie te badania. Myślę o tarczycy, no i oczywiście też progesteron, prolaktyna i estradiol.
Czy ma znaczenie w jakiej fazie cyklu bym je badała?Kim8 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, ja też spadam na październik Franca przyszła więc jadę na lajkoniku dalej. A swoją drogą jeżdżę konno od 18 lat więc akurat ta emotka mi pasuje ;)I nie załamujcie się, te które dostały @ jak ja. Wypijcie sobie piwko, zróbcie jeszcze coś czego w ciąży już nie można i zbierajcie siły na październik bo on będzie zwycięski!!!!