Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kim8 wrote:Zrobię sobie te badania. Myślę o tarczycy, no i oczywiście też progesteron, prolaktyna i estradiol.
Czy ma znaczenie w jakiej fazie cyklu bym je badała?Kim8 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marcjanna wrote:Dziewczyny trzymam kciuki za nowy cykl. U mnie 6 dpo prawy jajnik daje się we znaki. Wczoraj poprawiłam sonie humor i poszłam do kina na Brigitte Jones 3 polecam!!!
Marcjanna lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Witam Was moje kochane babeczki
lista uzupełniona. Niestety dużo wrednych @ przyszło, więc bardzo mocno tulę.
Oczekującym życzę tych upragnionych II kreseczek
Brigitte Jones wymiata byłam tydzień temu w czwartek i polecam na poprawienie humoru film idealnyPozytywne nastawienie -
Doszło do mnie ,że naprawdę jestem w ciąży !!! Euforia sięga zenitu , jaram się jak głupia i wpadam do was z nową dostawa wirusków :*:* obiecuję zarazić was wszystkie !!!
cookiemonsterka, Paulette, BitterSweetSymphony, ;oniqa, justyna14, Pianistka, lilirose, Ezia90, AJA_S, Lottie, Mona_M, kaka470, ewa26, aaandzia, Migracja, roslinka, AhnaKlementyna, ojejku, Josephine, gabi544, emaj, s1985, ZakreconaŻona, Marmurkowa, melmarmis, Kim8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sandri_1 wrote:Kochana!co bralas na obniezenie? Mi wyszlo w tym tygodniu 4,300. Jestem przed szczegolowymi badaniami na tarczyce.Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualny
-
lilirose wrote:Na obniżenie endo da Ci euthyrox lub letrox, dobrze jest też sumplementować jod i witaminę D. A i polecam Ci codziennie przegryźć 1 orzecha brazylijskiego, zaspokaja 100% zapotrzebowania na selen, przy niedoczynności ważna sprawa.