Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
staramy się dość długo, mielismy sporą przerwę od lutego od laparo jak sie okazało ze wszystko dobrze to odpuściłam bo to był ostatni krok, obecnie zbieramy kase na IN VITRO ale poszłam do gin w środe jak po wtorkowym usg piersi wyszły torbiele myślaałam ze mozę one blokuja mi zajście wciąze, ale nie dowiedziałam się nic ciekawego oprocz tego zrobiłam sobie podgląd i miałam w pt ładne jajeczko 17 mm plus endo 11mm plus góre śluzu lekarz mówił ze wszystko wygląda idealnie ale już wiem że idealnie nie równa się zielonej kropce.
-
nick nieaktualnyDariaa witaj bardzo się cieszę, że jednak coś w Twoim ciele się dzieje trzymam kciuki bardzo mocno abyście pieniądze przygotowane na in vitro mogli przeznaczyć na wyprawkę dla bejbika
ps. w nas staraczkach'89 siłaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 17:55
-
ZakreconaŻona wrote:Dariaa witaj bardzo się cieszę, że jednak coś w Twoim ciele się dzieje trzymam kciuki bardzo mocno abyście pieniądze przygotowane na in vitro mogli przeznaczyć na wyprawkę dla bejbika
Mimo "stanu idealnego" na ciążę podchodzę z rezerwą do tego będziemy się cieszyć jak przyjdzie czas, NASZ CZAS
P.S mam wrażenie że 89' rocznik umarł ja nie odnajduje tam odpowiedniego pocieszenia ani ukojenia moze to złe i smutne co pisze ale co mam zrobić...Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 17:58
-
nick nieaktualnyDariaa czasem bywa i tak, część dziewczyn znika z forum żeby móc przewietrzyć głowę. A czasem warto poszukać jakiegoś innego wątku spróbować się odnaleźć a nóż widelec znajdzie się mocna grupa wsparcia Pewnie mało która dziewczyna będzie w stanie odnaleźć się w Twojej sytuacji, ale myślę, że każda z nas po swoich przejściach będzie starała się każdą wspierać najmocniej jak tylko potrafi
-
nick nieaktualnyDaria głowa do góry. Wiem łatwo się mówi, nie wiem jakie miałabym podejście na twoim miejscu starając się 5 lat, ale staramy się ponad rok i tez nie jest kolorowo jednak cieszę się tymi staraniami to będzie dla mnie bardzo ważny etap w życiu. Trzymam kciuki abyś w końcu doczekała się dzidziusia.
-
nick nieaktualny
-
Marcjanna, dobrze, że zastrzyki pomogły i że Mężuś tak dla o Żonę
Daria, bardzo mi przykro, że tak długo staracie się o to wymarzone szczęście Życzę Wam z całego serca, by się udało. Walcz bo warto i jest o co
Zakręcona, ja właśnie wróciłam od rodziców Wczoraj odpoczywałam ppzy grillku bo brat mojej mamy przyjechał, a dzisiaj jeździliśmy i szukaliśmy działki Jutro niestety czas do pracy -
nick nieaktualny
-
Dariaa wrote:staramy się dość długo, mielismy sporą przerwę od lutego od laparo jak sie okazało ze wszystko dobrze to odpuściłam bo to był ostatni krok, obecnie zbieramy kase na IN VITRO ale poszłam do gin w środe jak po wtorkowym usg piersi wyszły torbiele myślaałam ze mozę one blokuja mi zajście wciąze, ale nie dowiedziałam się nic ciekawego oprocz tego zrobiłam sobie podgląd i miałam w pt ładne jajeczko 17 mm plus endo 11mm plus góre śluzu lekarz mówił ze wszystko wygląda idealnie ale już wiem że idealnie nie równa się zielonej kropce.
Trzymajcie za mnie kciuki prosze.jutro o 8.30 mam egzamin na nauczyciela mianowanego.Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja chyba wypadnę z września. Zdaje się że mam owulację ale nie mogę jej obstawic bo to pierwszy cykl po zabiegu. Nie sądzę żebym w sierpniu dostała miesiaczkę. Będę za Was trzymać kciuki. Gdyby coś się zmieniło, dam znać. Żałuję, bo wrzesień to piękny miesiąc - owocuje dzieckiem w maju, mój synek jest majowy
Demsik lubi tę wiadomość
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja też jestem rocznik 89 i chwilę byłam na temacie ale się nie wkręciłam. Chyba te miesięczne wątki testerek są najbardziej żywe i dużo tu wsparcia też, więc wg mnie tu Ci Dariaa będzie najlepiej
ZakreconaŻona, Demsik lubią tę wiadomość
-
ZakreconaŻona wrote:Dariaa a co z tym usg? jakieś działania konkretne zostaną podjęte czy tylko kontrole?
Dziękuję dziewczyny za tak mile przyjęcie dziś wypada ovu według giną idęWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 20:58