Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Plastrowanie polega na tym ze fizjoterapeuta uklada twoje miesnie i sciegna tak jak maja sie ukladac.ja po turnieju w pilke siatkowa weszlam do domu normalnie,weszlam po schodach do gory a z sypialni do salonu juz nie moglam dojsc.a podczas turnieju wykrecilam noge.znajomy mi tak splastrowal noge ze na drugi dzien wlozylam but na korku i tanczylam na 18 na 80osob.mi pomoglo.moze zasiegnij porady fizjoterapeuty.sprobowac mozesz co nie oznacza ze na pewno ci pomoze.Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
Marcjanna, zdrówka oby udało Ci się ożyć, szkoda owulki!
faktycznie możesz spróbować akupunktury, niektórym pomaga
Skrzydlata, mój ojciec mieszka od ok 10 lat. my przeprowadziliśmy się w 2012r a moja mama 2 lata temu (czekała aż siostra skończy szkołę).
Ale rodzice mieszkają 480 km od nas więc tyle, że mamy rozmowy tel za darmoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2016, 13:19
-
nick nieaktualnyPianistka wrote:Marcjanna, zdrówka oby udało Ci się ożyć, szkoda owulki!
faktycznie możesz spróbować akupunktury, niektórym pomaga
Skrzydlata, mój ojciec mieszka od ok 10 lat. my przeprowadziliśmy się w 2012r a moja mama 2 lata temu (czekała aż siostra skończy szkołę).
Ale rodzice mieszkają 480 km od nas więc tyle, że mamy rozmowy tel za darmo
Było wam dzięki temu łatwiej czy żadna różnica ? -
nick nieaktualny
-
Susanna, moja mama dopiero od niedawna pracuje, a tata ma swoją firmę więc tak naprawdę i w sprawach zawodowych, jakichś takich prawnych czy coś to wszystko mamy inaczej on nie bardzo ogarnia jak jest pracując u kogoś a mnie nie obowiązuje to, co jego kiedy prowadzi firmę
też chodzi o to, ze oni mieszkają w malutkim miasteczku. całkiem inaczej życie tam wygląda
Nawet język mają inny bo my mówimy w dialekcie. Nawet Norwedzy z naszych stron mają problem z dogadaniem się z tymi ze wschodu to tak samo jak dogadać się z Kaszubem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny