Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDariaa wrote:Ust piersi robiłam 1 raz w życiu mam 4 torbiele po dwie na pierś muszę iść do onkologa zrobić punkcje aby wyluczyc komórki rakowe, jestem w grupie ryzyka mama miała to samo i zrobiły jej się guzy
Dziękuję dziewczyny za tak mile przyjęcie dziś wypada obu według giną idę -
Dariaa witam im nas więcej tym raźniej. Pewnie się powtarzam, alle trzeba być dobrej myśli.
Na wszystkie przyjdzie pora.
Demsik kciukasy bede trzymać, a jak bede pracowała to i tak mentalnie będę trzymała
Czego uczysz?Demsik lubi tę wiadomość
Pozytywne nastawienie -
nick nieaktualny
-
cookiemonsterka wrote:Dariaa witam im nas więcej tym raźniej. Pewnie się powtarzam, alle trzeba być dobrej myśli.
Na wszystkie przyjdzie pora.
Demsik kciukasy bede trzymać, a jak bede pracowała to i tak mentalnie będę trzymała
Czego uczysz?cookiemonsterka lubi tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
Demsik wrote:Pedagog specjalny tyflopedagog
-
Qasha wrote:Nie martw się na zapas, ja też miałam, okazało się, że przez całe życie będą mi się robić torbiele, cysty i inne potworki, czasem wielkości śliwki i bolące jak cholera, ale taka po prostu "uroda" moich piersi i zawsze mi te guzki znikają i są niegroźne, tylko trzeba je kontrolować
Myślę, że możecie mnie wpisać na 30.09, bo co prawda sierpniowy termin testowania jeszcze przede mną, ale wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią, że Oleńka chce się jednak począć we wrześniu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny