X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
Odpowiedz

Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016

Oceń ten wątek:
  • VillemoVilo Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liczę na to :)

ZakreconaŻona lubi tę wiadomość

k0kdanlirkz38pxc.png
    k0kdvcqg5yj19pn8.png
  • Dariaa Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobietki ja w pracy od 8:00 dz mam nadzieję że pacjentów dziś wiele nie bedzie,ale pewnie marzenie ściętej glowy

2.06.2019 <3 mama Marysi nasz cud :*

phv3n5q.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dariaa to zależy jekiego rodzaju pacjentów, bo jak wiesz ogólny po mszy w kościele w rejestracji pełno starszych pań

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dariaa miłego dnia w pracy :)

Ja dzisiaj rozpoczęłam urlop nie zaczął się on niestety za dobrze no ale nic idę wyskakać się na trampolinie to może mi przejdzie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ohhh chodziło się na grzyby, ale niestety dwa lata temu uciełam z krzykiem z lasu. Pająki brrrr nie wiem dlaczego zaczęłam je zauważać może kiedyś ich tyle nie było? Naszczęście mąż lubi zbierać i uzupełnia zapasy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko pająki...ja zawsze po lesie chodzę z wielkim patykiem przede mną i intensywnie macham co by w żadną pajęczynę nie wejść obrzydlistwo...

aaagaaa89 lubi tę wiadomość

• Marmurkowa Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny rozpisałyście się przez weekend :)
    Zakręcona co się stało że musisz trampolinę atakować?

Ed. Witam nowe Dziewczyny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2016, 08:46

• an.kie.tyk Ekspertka

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Ja mam dzisiaj wolne i nie zamierzam nic robić hehe Lenistwo cołodzienne.
    Termometr mi przyszedł w piąteczek i zaczynam kontrolę temperatury + testy owu.
    Mam pytanko do dziewczyn, które przyjmują olej z wiesiołka. Od którego cyklu zauważyłyście poprawę? Ja brałam w poprzednim ale różnicy w śluzie nie było

dev142pfs__.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej na mnie podziałał błyskawicznie w pierwszym cyklu. Teraz po przerwie ok 3 cykli znowu zadziałał pięknie ja biorę po 2 kapsułki dziennie z gala

• Marmurkowa Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja brałam siemię i różnica już w 1 cyklu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w tym samym cyklu co zaczęłam brać zobaczyłam ogromną zmianę i nawet od razu udało zaskoczyć w ciążę, w tym cyklu też brałam zobaczymy za kilka dni czy coś z tego wyszło

• an.kie.tyk Ekspertka

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marcjanna wrote:
    Hej na mnie podziałał błyskawicznie w pierwszym cyklu. Teraz po przerwie ok 3 cykli znowu zadziałał pięknie ja biorę po 2 kapsułki dziennie z gala

Ja brałam/biorę tak jak na opakowaniu jest 3xdziennie po 2 Też z Gala. Opakowanie 150 kapsułek po 500 mg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2016, 08:53

dev142pfs__.png
  • Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu, piękne grzybki :) Mamma, chętnie bym sobie zjadła takiego smażonego ;)

Zakręcona, mam nadzieję, że nic takiego poważnego się nie stało i że reszta urlopu przebiegnie pomyślnie :D

Ja już sobie pracuję od rana, ale chyba coś mnie niestety łamie :/ Także za chwilę gripex i oby pomogło ;)

w4sqpc0z3is213tz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety bliska osoba trafiła w nocy do szpitala a wiecie jaka jest służba zdrowia, jak wiele pozostawia do życzenia. Mam nadzieję, że to będzie bardzo krótki pobyt w szpitalu :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakreconaŻona wrote:
    O matko pająki...ja zawsze po lesie chodzę z wielkim patykiem przede mną i intensywnie macham co by w żadną pajęczynę nie wejść obrzydlistwo...

Robie dokładnie to samo Hahaha ;D

• Mamuśka2017 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona, niestety w naszym kraju lepiej nie chorować :/ Oby wszystko było dobrze :)

w4sqpc0z3is213tz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona zdrówka dla tej osoby. Oby wszystko dobrze się skończyło..!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję mam nadzieję, że obejdzie się bez dłuższej hospitalizacji niż trzeba

an.kie.tyk lubi tę wiadomość

• Marmurkowa Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona życzę zdrowia dla osoby hospitalizowanej i wiary dla Ciebie że wszystko się ułoży, tulę.

• Skrzydlata Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2016, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiesiołka biorę drugi cykl i też na mnie błyskawicznie zadziałał. Ja mam z Oleofarm i biorę po 2 rano i wieczorem. Ale przerzucę się na gaala bo wychodzi taniej. I leje się ze mnie od 8 dnia cyklu, więc coś w tym musi być :)

an.kie.tyk, Arwi lubią tę wiadomość

21cs - Kalina 25.09.2018 <3
    10cs - Florian 08.03.2021 <3
    Wreszcie ten świat ma barwy i smak :)

wibs9x0h2j4mp6wk.png
‹‹ 46 47 48 49 50 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ