Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki od dzis jestem nauczycielem mianowanym
dariaa nie jest to latwa specjalizacja, dzieciaczki sa naprawde rozne ale dla nich wartoWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2016, 17:06
ZakreconaŻona, Madziulla, Arwi, Marcjanna, Bibi1, Ania-nowa, Agula92, cookiemonsterka lubią tę wiadomość
Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny powiedzcie mi jak to z tym ślluzem? Wpisujecie objaw ten który pojaiwa sie na bieliźnie czy może po podtarciu a może jeszcze ten co przy szyjce. Bo ja już sama nie wiem Na bielźnie jest lepki a po podtarciu jakkby wodnisty, no i czuje mokro. Mam nadzieje że to wiesiołek robi swoje.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Demsik gratulacje! Dużo cierpliwości do dzieciaczków.
Daria z całego serca życzę Ci kropusia. Nie mam pojęcia co czują niektóre z Was starających sie tak długo. Moje dwie córeczki zostały poczęte za pierwszym strzałem. Jakoś teraz mi się wszystko pomieszało.Demsik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNajpierw stwierdziła z uśmiechem że za krótko sie staramy Potem uśmiała się na moje "bóle owulacyjne"
Potem określiła nasienie męża jako rewelacyjne...
A potem coraz gorzej bo okazało się że 13 dc dziś mam tylko 10 mm jajeczko ale szerokie, ładne endometrium...
Powiedziała, że nici z tego miesiąca, bo nie urośnie a jak urośnie to jest puste bo 17 dc co miałam (w kwietniu) potwierdzoną owulacje to jest za późno i są puste i nic z nich nie ma....aha....fajnie a zważywszy na fakt że nie zapytała o długość cyklu to już w ogóle.
Zapłaciłam 430 zł za wizytę + usg + test na wit d3 + amh........