Powakacyjne niespodzianki, czyli wrześniowe testowanie 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Marcjanna, to ten drugi nieszczęśnik. wcześniej wyszedł częściowo a dzisiaj w całej okazałości! mam nadzieję, że da malej spokój, bo biedactwo się umęczy straszliwie
Marcjanna, a jak Twoje plecy? bo przeleciałam tak pobieżnie i nie wiem czy pisałaś
Susanna, ta wizyta to jakaś kpina?! :o ale bym była wkur***** tulę -
nick nieaktualnyBosze kochana gdzie ty byłaś u wróżki? A tak poważnie to skoro wie ze jajo nie urosnie i ze jest puste, to niech zrobi tak aby pękło pełne. Masakra, ja wiem ze łatwo się mówi po fakcie co najlepiej odpowiedziec lekarzowi.
marzymisie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPianistka wrote:Marcjanna, to ten drugi nieszczęśnik. wcześniej wyszedł częściowo a dzisiaj w całej okazałości! mam nadzieję, że da malej spokój, bo biedactwo się umęczy straszliwie
Marcjanna, a jak Twoje plecy? bo przeleciałam tak pobieżnie i nie wiem czy pisałaś
Susanna, ta wizyta to jakaś kpina?! :o ale bym była wkur***** tulę
Moje plecy nie najlepiej ale pomału przechodzi musiałam wziąść L8 -
nick nieaktualny
-
Susanna, tak mi przykro. Co za baba. Znam to uczucie. Też sie kiedyś wybrałam do takiej ginki. Zostawiłam kupe kasy a jak wyszłam to aż się płakać chciało.
Próbujcie mimo wszystko. Pamiętaj, że sztuką jest właściwa interpretacja tego co widać na ekranie monitora. Podobno wielu lekarzy tak naprawdę nie potrafi rzetelnie odczytać obrazu usg.
-
nick nieaktualnyMąż mówi, że to moja nadgorliwość spowodowała, że babeczka uznała, że można na mnie wyciągnąc kasę (to klinika) no i skąd wie że są puste jajeczka itp....wkurzony jest bo mówi, że możemy jeszcze poczekać z tym leczeniem do następnego roku i wtedy się martwić
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarcjanna wrote:Może te wyniki ahm jej o tym powiedziały?
-
nick nieaktualnyPianistka wrote:no co za lekarka?! pffff
Marcjanna, oby ból minął! W końcu za chwilę musisz mieć siłę dźwigać piękną piłeczkę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny