POWSTANIA LISTOPADOWE - czyli lista testujacych w najbardziej jesiennym z miesiecy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Elza :) wrote:Marta dzięki za wklejenia mojego linka... niestety nie umiem chyba go wkleić
Pójdę jednak dzisiaj na bete, jak tylko będę znała wyniki to dam Wam znać
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
Byłam upuścić trochę krwi, wyniki po 15. Od razu zrobiłam też progesteron bo w lipcu poroniłam w 6 tc.
Jak teraz patrze na ten test to kreska jest dużo ciemniejsza.... mam nadzieje, że tym razem to jest to i odpowiednio mocno się w gryzieMama_Ali, myszaaa, pepsunieczka, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyElza :) wrote:Cześć wszystkim, dziś rano ujrzałam cień na teście...wiem,że za szybko go zrobiłam ale już miałam takie przeczucie że jednak się udało i nie wytrzymałam.
Powiedzcie na bete to lepiej iść dzisiaj czy jeszcze poczekać?
Elza, przy takiej kresce to juz na pewno beta wyjdzie! -
nick nieaktualnypepsunieczka wrote:Sama nie wiem...chyba ten...w piatek gin...wszystko zrelacjonuje...obiecuje..
Pepsunieczka, a dasz zdjecie testa?
Ja obstawiam zapłodnienie przed samą @.
No i- wczoraj mówie podekscytowana mężowi ze mam dowody na to / no dobra, przesadziłam ze dowody ale się zapedziłam/, ze zaciazyc mozna te tuz przed @!
W związku z tym ze u mnie zbliza się @, zostałam przez męża napadnięta. Nie powiem że jakoś bardzo się broniłam...pepsunieczka lubi tę wiadomość
-
Super dziewczyny, nareszcie jakiś wysyp powstańców Serdeczne gratulacje Maczku. Elza trzymam kciuki za betę. Pepsunieczka za Twoją piątkową wizytę również kciuki. Teraz po cichutku wam gratuluję, ale wierzę w to, że po wynikach będę mogła wykrzyczeć wielkie gratulacje
Za radą Morwy zrobiłam sobie badanie estradiolu i prolaktyny. Prolaktyna wyszła w normie. Natomiast wynik z badania estradiolu to 565,8 pg/ml, nie mam podanej niestety normy do estradiolu. Badanie było robione w 5 dc, więc sugerując się normami wyszukanymi w internecie, jest on bardzo wysoki. Jak myślicie?Migracja, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
Mama_Ali wrote:Pepsunieczka, a dasz zdjecie testa?
Ja obstawiam zapłodnienie przed samą @.
No i- wczoraj mówie podekscytowana mężowi ze mam dowody na to / no dobra, przesadziłam ze dowody ale się zapedziłam/, ze zaciazyc mozna te tuz przed @!
W związku z tym ze u mnie zbliza się @, zostałam przez męża napadnięta. Nie powiem że jakoś bardzo się broniłam...pepsunieczka lubi tę wiadomość