POWSTANIA LISTOPADOWE - czyli lista testujacych w najbardziej jesiennym z miesiecy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZłota wrote:Paulette, pod Płockiem? A z której strony? Mój mąż spod Płocka pochodzi W Warszawie też wieje i leje.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2015, 14:14
-
Mam wyniki... dzisiejsza beta to 54 a progesteron 39. Nie za bardzo wiem czy taki wynik progesteronu jest dobry. Może któraś z Was coś więcej mogłaby mi powiedzieć?
Wszystkim za gratulacje i kciuki bardzo dziękuję. Nadal nie wierze...kattalinna, pepsunieczka, opóźniona, bar, emaj, Morwa, Mona_M, Złota, Vesper, Migracja, JoHanna lubią tę wiadomość
-
Elza :) wrote:Mam wyniki... dzisiejsza beta to 54 a progesteron 39. Nie za bardzo wiem czy taki wynik progesteronu jest dobry. Może któraś z Was coś więcej mogłaby mi powiedzieć?
Wszystkim za gratulacje i kciuki bardzo dziękuję. Nadal nie wierze...Elza :) lubi tę wiadomość
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
Morwa wrote:W diagnostyce są takie wyniki :
F . pęcherzykowa 12,5 -166
F. Owulacyjna 85,8- 498
F. Lutealna 43,8-211
Ciąża I trymestr 215-4300
Szkoda ,że nie masz do tego zbadane lh i fsh - takiego wyniku się nie spodziewałam. Może to nie 5 dc ?
Ja miałam taki wysoki poziom estradiolu w 5 dc i mi gin powiedział, ze to charakterystyczne dla PCOS. -
Morwa wrote:W diagnostyce są takie wyniki :
F . pęcherzykowa 12,5 -166
F. Owulacyjna 85,8- 498
F. Lutealna 43,8-211
Ciąża I trymestr 215-4300
Szkoda ,że nie masz do tego zbadane lh i fsh - takiego wyniku się nie spodziewałam. Może to nie 5 dc ?
Powiem Ci, że ja już sama nic nie wiem. Mój okres trwał cały jeden dzień, a później już tylko delikatnie plamienie przez dwa dni. Aż normalnie zrobiłam wczoraj dla pewności kolejny test ciążowy (głupia ja), ale negatyw. Teraz też żałuje, że nie zrobiłam lh i fsh. W poniedziałek idę do gina, zobaczę co powie.
Złota, jeżeli chodzi o PCOS, to nie miałam przeprowadzanej konkretnej diagnostyki w tym kierunku, ale moje jajniki na USG nie mają obrazu policystycznych.
W przyszłym cyklu, muszę zrobić wszystkie hormony, to może czegoś konkretnego się w końcu dowiem. Ehhh, jak już mi się wydawało, że wychodzę na prostą to musiało się coś nowego pojawić. -
Morwa wrote:Ja miałam kiedyś w 3dc 304,70 zrobiłam wtedy też lh i fsh i okazało się ,że to nie @ i nie 3dc a owulacja w 44dc, a nie plamilam tylko krwawiłam po około 2 tygodniach przyszedł normalny @. Plamienia wtedy miałam od 39dc do 41dc a od 42dc do 44dc krwawiłam. Taki śmietnik w organizmie.
Ale ja miałam owulację potwierdzoną monitoringiem. Chyba, że moja pani ginekolog ma zwidy. Już nic nie wiem...
-
nick nieaktualny