POWSTANIA LISTOPADOWE - czyli lista testujacych w najbardziej jesiennym z miesiecy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykattalina, może jutro. Wiesz w czasie owulacji to ostatnio niemodne
ale tak poważnie, to nie martw się, nie dziś, to innym razem, może będziesz miała w końcu miesiąc aby poobserwowac siebie i zobaczyć, czy masz te same objawy bez możliwości cionrzy, czy może inne ja juz nie pamiętam jak to jest, każdy ból jajnika rozwalam na kawałki, mam wrażenie ze wcześniej tego nie czułam -
Jakoś nie mogę się od Was odczepić
dzisiaj piję na endometrium i na odstresowanie. Jutro mam o 11 inseminacje, trzymajcie mocno kciuki, urósł mi tylko jeden pęcherzyk, jest duży i endometrium też spore...Jak ja bym bardzo chciała na Mikołaja dostać prezent...Marta.83, emilanka, Musik, Imię_Róży, bar, Vesper, ewelinka2210, Kjopa3 lubią tę wiadomość
Hashimoto, MTHFR , NK 17%,teratozoospermia, rozjechane cytokiny, gruczolak przysadki, endometrioza, borelioza
Starania od 2013
HSG, laparoskopia, histero, IUI histero z resekcją
01.2016 I ICSI 1 zarodek, 0 mrożaków
05.2016 II ICSI 1 zarodek 8A1, 0 mrożaków, [*] 6tc 💔
11.2019 IUI
12.2019 IUI
02.2020 IUI
06.2020 III IMSI 9 komórek, 3 dojrzałe, 1 zapłodnienie - brak transferu
09.2020 - leczenie immuno i 3 cykle starań naturalnych
06.2021 IV ICSI transfer 8A1, 4 blaski zamrożone
8dpt 26, 10dpt 91, 12dpt 256, 28dpt
12+3 prenatalne - uogólniony obrzęk płodu czekamy na amnio
16tc 💔 Robercik - zespół Edwardsa
14.02.2022 FET 3aa
6dpt ⏸
7dpt beta 72,70
9dpt beta 178
14dpt 1709
25dpt jest 6t2d
12+5 usg prenatalne OK - chyba 👧
22+2 połówkowe Ok - będzie 👧
30+4 prenatalne 3 trymestru OK - dalej 👧
39+4 Julia cc 3380 50 cm ❤️ 26.10.2022
---
22.07.2024 FET 5bb
16.09.2024 FET 3bb+4cc, 3x ovitrelle, beta 8.2 -
Marta.83 wrote:kattalina, może jutro. Wiesz w czasie owulacji to ostatnio niemodne
ale tak poważnie, to nie martw się, nie dziś, to innym razem, może będziesz miała w końcu miesiąc aby poobserwowac siebie i zobaczyć, czy masz te same objawy bez możliwości cionrzy, czy może inne ja juz nie pamiętam jak to jest, każdy ból jajnika rozwalam na kawałki, mam wrażenie ze wcześniej tego nie czułam -
Agiix wrote:U mnie w mniejszej miejscowości koło Poznania tez taki jeden jest pomimo ze przyjmuje na NFZ i prywatnie to zachowanie ma takie samo.. Nigdy nic nie wie wszystko jest dla niego normalne i nigdy nawet w oczy nie spojrzy. Przepisuje leki nawet nie tłumacząc dlaczego. Teraz miałam pierwsza wizytę u innego i prywatnie, zupełnie inne podejście... Wszystko wytłumaczył o wszystko zapytał rozwiał watpliwości niestety takich to ze świeca szukać haha ;d
Co to za miejscowość żebym przypadkiem tam nie trafiła?
-
nick nieaktualnyTo, żeby ładnie zakonczyć watek listopadowy- wysikałam jedna kreske.
Nie ma na co liczyć. Nawet jak owulacja byłaby pozniej niz sobie załozyłam, to i tak byłoby widac cokolwiek.
Niby to wszystko było takie oczywiste...niby tak naprawdę to miało byc tylko potwierdzenie tego co czułam, niby taki luz w tym cyklu, a jednak ukłucie serducha było. Nie bylo płaczu ani nic. Po prostu...czuje się czasem wypluta z emocji. Jak taki robot, który co miesiąc powiela te same działania. Ta powtarzalność mnie dobija. Nie wiem co bym zrobiła bez mojej córy...
W poniedziałek wizyta u lekarza, juz poważniej pogadamy o tym co by tu zrobić, bo 7 miesięcy starania się gdzie robiłam chyba wszystko co mozna zeby wspomoc jajo i plemniki, to chyba czas, żeby zapytać specjalisty- co jeszcze mogę zrobić?
Mam nadzieję ze pojawią się jeszcze jakies listopadowe dzieciaki. Trzymam kciuki. A tymczasem uciekam na pare dni. Posmucić się w samotności. -
nick nieaktualny
-
Musik testowanie testowaniem. Ale za tonie wypicie wina to takie baty powinnas dostac. No jak to tak? Marnować lek na endo?
A na test jest za pozno. No trzeba z pierwszrgo siku. No chyba ze trzymalas tak dlugoWiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2015, 10:31
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Solidny kopniak! Poczekaj jeszcze trochę... Jak Ci dzisiaj wyjdzie negatywny to pewnie załamka a na pewno Ci to nie potrzebne! Lepiej mieć większa pewność chociaż wiem jak kusi mnie tak samo ale już ta godzina, na prawdę nie ma sensu... trzymaj się!Agiix
-
Cytrynka_ wrote:Mamita a Ty gdzie? Mialas test powtarzac.
Edit pomylka nickow. Za duzo Was tu...
jestem czuwam, czytam:)
dziś obudziłam się z planem ćwiczeń i diety , mam na to 3-4 tygodnie. za tyle właśnie wbiję się w sukienkę z koronki (która już mnie opina jak siatka spożywcza szynkę) i już w lekko świątecznym klimacie obwieszczę połówce szczęśliwą nowine o 2 kreskach. Zrobie to rasowo, nie tam w dresach i skarpetach po kolana! pokuszę się chyba jeszcze o kapcie z futerkiem i brokatowy cień na oczach:) oo taki mam plan:)!Vesper, Yousee, Musik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyprzyszła mama 2 wrote:jestem czuwam, czytam:)
dziś obudziłam się z planem ćwiczeń i diety , mam na to 3-4 tygodnie. za tyle właśnie wbiję się w sukienkę z koronki (która już mnie opina jak siatka spożywcza szynkę) i już w lekko świątecznym klimacie obwieszczę połówce szczęśliwą nowine o 2 kreskach. Zrobie to rasowo, nie tam w dresach i skarpetach po kolana! pokuszę się chyba jeszcze o kapcie z futerkiem i brokatowy cień na oczach:) oo taki mam plan:)!
nie kapcie, tylko eleganckie szpilki !
http://zapodaj.net/images/8ee7ebf5eee27.jpgprzyszła mama 2, Vesper lubią tę wiadomość