POWSTANIA LISTOPADOWE - czyli lista testujacych w najbardziej jesiennym z miesiecy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMusik wrote:No tak dzis za pozno na testowanie. To moze jutro?
Noo tak mi glupio ze nie wypilam tego wina no ale jakos tak mnie odrzucilo od %.
A Malika to gdzie, co wysikane?
Musik, ja nie pomogę, u mnie dziś 8dpo i też mnie zaczyna korcić, na szczęście nie mam w domu testu od dziś wrzucam dychę do słoika za każdy wyrtwany dzień bez testu
Nie wiem, ile uda mi się uzbierać, ale mam nadzieję, ze ze 4-5 dych będzie. Za wczoraj tez wrzucę, dla motywacji
Malika, mam nadzieję, ze poszłaś na betę i siedzisz i czekasz, a oni liczą i doliczyć się nie mogą -
Dziewczyny ja miałam nie testować, wykreśliłam się z 27 bo pęcherzyki nie urosły i lekarz powiedział, że nic z tego... muszę Wam się do czegoś przyznać byłam na becie rano... bo z sikańca wyszedł mi cień kreski, a testy owulacyjne są pozytywne od 3 dni( znaczy się jedna kreska jest odrobinę jaśniejsza)
Wyniki będę miała popołudniu, strasznie się denerwuje, bo boję się, że może to być torbiel...a i wyniki odbieram osobiście bo u nas w małym mieście tylko to tak działaMarta.83 lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Agiix wrote:Marta 83 świetny pomysł, może uzbierasz pokaźna sumkę
Martynka30 tylko nie torbiel, oby maleństwo... Daj tylko znać jak odbierzesz betę trzymam mocno kciuki!
Dam Wam znać... Dziękuje :*
Marta świetny pomysł, że też na to nie wpadłam...
Dziewczyny warto już zbierać paragony, robić zapiski potem jak Dziecko osiągnie pełnoletność zacznie spłacaćJennyXS lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Dziewczyny nie wierzę, beta w 22dc 48,20... dzwoniłam nawet do lekarza i powiedział, że wszystko jest możliwe... Boże jak ja się boję...
Marta.83, bar, kattalinna, JennyXS, blondyna5555, Bratek, Mona_M, Migracja, opóźniona, Klaudia90, emaj, malika89, JoHanna, Kjopa3 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Martynka30 wrote:Dziewczyny nie wierzę, beta w 22dc 48,20... dzwoniłam nawet do lekarza i powiedział, że wszystko jest możliwe... Boże jak ja się boję...