POWSTANIA LISTOPADOWE - czyli lista testujacych w najbardziej jesiennym z miesiecy
-
WIADOMOŚĆ
-
przyszła mama 2 wrote:fajowe to:) dźienks!
wracając do ankiety myślę, że zdecydowanie postawią diagnozę po przeanalizowaniu pytań. Moimi faworywami są:
- jakiego jestem wyznania
- czy jestem prawo/lewo ręczna
- jaki mam skręt włosa
- jakie zdobywałam rezultay w sporcie za dzieciaka
- czy mój dziadek miał problemy z trzymaniem moczu.
Naprawdę, nie żartuję!
Co to za klinika? Po co im tyle danych? Chcą mieć na Ciebie haki do szantażu, gdyby Ci się ich lecznica nie spodobała?
-
Yousee wrote:To dupa, a nie endokrynolog. Nie ma innego w Medicoverze?
A teraz wracam z upuszczenia krwi przez pana pielęgniarza niestety nie był przystojny i jakiś taki z kompleksem mężczyzny w tym zawodzie... -
czesc dziewczyny...informuje że beta potwierdziła ciąże. jestem bardzo szczesliwa
emaj, Klaudia90, pepsunieczka, Migracja, lu.iza, monika454, bar, blondyna5555, JoHanna, Martynka30, Kjopa3, opóźniona, werni, Emilia77, coffee, zwei_kresken, Vesper, Morwa, malika89, kattalinna, Agata25, Złota, antylopaa, ZakreconaŻona, Jagah, myszaaa lubią tę wiadomość
-
elllooo:)
ja już po wizytach w klikach:)
powiem Wam jedno! zdzierstwo, zaraza, banda naciągaczy i moja noga więcej tam nie postanie!
współczuję tylko tym biednym kobietom, którew desperacji zgodzą sie na kazde naciągane badanie w ich klinice!
lekarz beznadziejny, nie wzbudził zaufania, sympatiii nic! wyglądał jak sprzedwca pączków z grubymi paluchami. nic nie tłumaczył, nie miał planów, propozycji poza jednym wyniczki w ich klinice na łączny koszt 3990 zł oraz wbić nam do głowy, ze kierujemy się ku jednemu insemiacji albo in vitro.
gdy sie połapałam o co chodzi, miałam ochotę zwymiotować na tą kanalię!
moja noga więcej tam nie postanie!
za to wizyta u androloga wyśniona a mój D. jest żadko spotykanym okazem zdrowia !
i dzięki temu mam super humor:) teraz tylko winko i bzykanko a konowałek z grubymi paluszkami niech się w dupe pocałuje!
werni, Marta.83, Aga26, Yousee, Vesper, Rosolina, Morwa, kattalinna, Agata25, Mama_Ali lubią tę wiadomość