POWSTANIA LISTOPADOWE - czyli lista testujacych w najbardziej jesiennym z miesiecy
-
WIADOMOŚĆ
-
Wlasnie co bysmy nie powiedzialy bedzie banalne ..ale...
Kiedy mi sie walilo zycie,rozpadlo sie na miliony kawaleczkow...ktos mi powiedzial...
ZYCIE STAWIA PRZED NAMI TAKIE PROBLEMY,KLOPOTY Z JAKIMI JESTESMY SOBIE WSTANIE PORADZIC...
Tego sie trzymam ..stalo sie moim mottem.....ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
Ale to ciężkie motto, ponieważ w pewnym momencie rodzi się bunt, dlaczego w zasadzie masz cokolwiek dźwigać, czy radzić sobie z czymś gdy inni nie mają takich niepowodzeń i przez życie idą tańcząć?
też to sobie powtarzam peps..ale z biegem lat buntuję się coraz bardziej.
podły wieczór, mimo, ze D zaraz wraca, jakoś wszystkiego mi sie odechciało.
Niesprawiedliwe to wszystko! -
Oczywiscie to niesprawiedliwosc...
Uwazam jednak inaczej...nie porownuje sie do innych,nie zazdroszcze...oczywiscie jedni maja lepiej... inni gorzej...
Wiem ze jak maja jedno brak im drugiego...to z mojego otoczenia...jak mawiala moja babcia ...kazdy dzwiga swoj krzyz...
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
oczywiście peps masz rację, też nie jestem z tych zazdroszczących,broń boże!
o krzyżu też wiem ...
ale coś ostatnio mam dość i własnie takie postawy buntownicze przyjmuje a nie inne;/
dobra lasencje trzymajcie się ciepło.
Gdyby ktoś pamiętał to proszę o kciuki za moją jutrzejszą wizytę w klinice przypadków beznadziejnych:) -
nick nieaktualny
-
emaj wrote:Matko trzymam kciuki. Opracowałam dla Ciebie plan - idź w podomowym wdzianku, to zrobi im się żal i zafundują leczenie za free
...albo wyślą do psychiatryka, ale jakby nie patrzeć tam też są lekarze
Twoje słowo "matko" zawsze rozwali mnie na łopatki i powoduje uśmiech przeogromny:):! Matko... haha
podomowe wdzianko nie jest mi potrzebne, bo cały stan mam na gębie wypisany:)
najlepsze były rubryki ankiety dot stanu psychicznego. wszystko na tak zaznaczyłam, tzn. stany lękowe, zmiany nastroju, przygnębienie itd...skierują mnie na kaftan a nie do rozrodu:)!
skłamałam co to ilości alko chcieli w ml tygodniowo...no dajcie spokój bywa, ze tygodniowo obale 3 flachy czerwonego na endo!
a jeszcze co do wdzianka, właśnie mam na sobie mój słynny płaszcz futrowy w renifery ale z niespodzianką! pod spodem mam zbereźne koroneczki haha a co tam jeszcze do końca nie wypadłam z obiegu!
dzieki za kciuki! przecież wiadomo, ze działają!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 21:38
emaj, JoHanna, pepsunieczka, aleala lubią tę wiadomość
-
Motto Peps może ciężkie i budzi poczucie niesprawiedliwości, ale prawda jest taka że nigdy nie wiemy co się dzieje u drugiego człowieka, wiec nie mozemy stwierdzić że ma życie bez problemów.
Ech to ciężkie sprawy.
Mamita ja też trzymam kciuki za jutroMaczek lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
fajowe to:) dźienks!
wracając do ankiety myślę, że zdecydowanie postawią diagnozę po przeanalizowaniu pytań. Moimi faworywami są:
- jakiego jestem wyznania
- czy jestem prawo/lewo ręczna
- jaki mam skręt włosa
- jakie zdobywałam rezultay w sporcie za dzieciaka
- czy mój dziadek miał problemy z trzymaniem moczu.
Naprawdę, nie żartuję!kattalinna, emaj lubią tę wiadomość
-
przyszła mama 2 wrote:fajowe to:) dźienks!
wracając do ankiety myślę, że zdecydowanie postawią diagnozę po przeanalizowaniu pytań. Moimi faworywami są:
- jakiego jestem wyznania
- czy jestem prawo/lewo ręczna
- jaki mam skręt włosa
- jakie zdobywałam rezultay w sporcie za dzieciaka
- czy mój dziadek miał problemy z trzymaniem moczu.
Naprawdę, nie żartuję!
Powodzenia jutro
Ja dziś mam w.kurwa na wszystkich lekarzy czy może któraś z Was mi wytłumaczy dlaczego wszyscy się upierają, że samo tsh jest odpowiedzią na wszystko i wzbraniają się przed badaniem ft3 i ft4? Ginekolog, internista, endokrynolog... Wrrrr
-
Morwa przykro mi bardzo
Ja poproszę nietoperka . Kolejny cykl rozpoczęty. Dla mnie też trudny czas bo na piątek miałam termin porodu a w sobotę 30-te urorodzinki. I taki piękny prezent się szykował. No ale będzie kiedy indziej w końcu -
A czy dodali jakie wlosy? Bo ja jedne mam proste jak druty. I wystarczy po umyciu rozczesac i zostawic do wyschniecia a beda jak spod prostownicy (dziewczyny w szkole mi tego zazdroscily zawsze) a loniaki jak nie upilnuje to robia takie afro ze nawet gesslerowa ze swoim skretem sie chowa
A pytania odnosnie wyznania to z dupy wziete. Bo jeszcze zrozumiem ze pytanie odnosnie chorob przodkow moze dac im jakis poglad na to w ktora strone isc to wiara nijak mi w to nie pasuje. Bo co? No chyba ze jedna z metod leczenia jest modlitwa i nie wiedza do jakiego boga sie modlic.
Ja bym wpisala ze jestem Pastafarianka albo wyznawca Niewidzialnego Rozowego Jednorozca.
Kattalinna bo jak za szybko Cie wylecza to mniej kasy dostana. Ot co. -
To dupa, a nie endokrynolog. Nie ma innego w Medicoverze?
Vesper, kattalinna lubią tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba