POWSTANIA LISTOPADOWE - czyli lista testujacych w najbardziej jesiennym z miesiecy
-
WIADOMOŚĆ
-
madziaw88 wrote:Hej, pocieszyłaś się tym spadającym TSH w tak szybkim czasie ja od 15.10 biorę też Euthyrox 25 i jod. Pod koniec listopada badania TSH, FT4 i aTPO i na początku grudnia kontrola u endo.
Jaram sie tym zobaczymy jaki spadek bedzie dalej bo z tego co poczytalam to tsh lubi poskakać. Trzymam kciuki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
emaj wrote:Ann.na nie masz do progesteronu i estradiolu norm?
Pytam bo, jesli chodzi o proga mnie się zdarzyło, że w tych samych jednostkach miałam normy do chyba 15,9, gdzie zawsze są do ok. 27 - zależy od odczynników, metody oznaczania i nie wiem czego jeszcze I na początku wystraszyłam się, że niski jak na mnie 15,7 - a tu taki psikus, górna granica normy
Aaaale ze mnie pipa, oczywiscie ze mam normy dzieki!
Edytowałam wpis z wynikami
-
pepsunieczka wrote:Marta83...test leży i czeka...ale to nie to...raczej zatrucie...
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCytrynka_ wrote:Musik znam kilka co po inofolicu maja malenstwa. Nawet jedna blizniaczki
sprawdźcie, bo ja jeszcze tego nie testowałam, ale zaczęłam się kiedyś interesować.
A i wczoraj wyczytałam ( w internetach co wiedzą wszystko), ze po castagnusie, prawie pewna jest córeczka a ja synka robię
-
nick nieaktualny