POWSTANIA LISTOPADOWE - czyli lista testujacych w najbardziej jesiennym z miesiecy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bratku...może i tak ,mam świadomość że u mnie pauza nie wskazana ale nie mam już motywacji...
Sytuacja mnie przybija,mieszkać za granicą leczyć się w pl. ..rzadko można wszystko zgrać...choć nie którym się udaje...
Kobitki życzę wam udanego holołinu..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualny
-
Cytrynka_ wrote:Bratek pierwsze slysze. Takie golabki to moze i moj by zjadl. Bo niestety z wolowina mi nijak nie smakuja. A drobiowych boje sie robic teraz. Musisz koniecznie mi podac dokladny przepis.
Gołąbki, jak gołąbki, tylko do farszu (to już też zależy, na jakiej bazie wolisz; u nas np.ryżowe się robi, bo większość się krzywi na kaszę ) dajesz dużo cebuli, pieprzu - no i właśnie grzybków Zwykle podaje się to u nas z cebulką zeszkloną na oleju (razem z tym olejem ). Naprawdę, dowolność jest tu ogromna -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymiałam obfite plamienia już w 14dc, ale w tym cyklu postanowiłam zaczekać do 16dc. Dzięki za opinię, dała do myslenia
bo ja luteinę biorę z powodu niewydolności ciałka żółtego, progesterona w 7dpo mam około 3,7, to bardzo mało, bez luteiny mam jedno ciągłe plamienie od owulacji ż do @
pytam każdego lekarza, u którego jestem, czy jest na to jakieś lekarstwo - bo słabo podoba mi się po prostu suplementacja niedoboru progesteronu, każdy twierdzi, ze nie ma... skusiłam się na castagnus, poważnie myśle nad jego odstawieniem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 19:23