POWSTANIA LISTOPADOWE - czyli lista testujacych w najbardziej jesiennym z miesiecy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMarta.83 wrote:dokładnie
ja mam 32 lata
urodzę najwcześniej w wieku 33...
Ja zaszłam rocznikowo jeszcze jak miałam 33 a urodziłam jak skonczone 34, a teraz mam 35 i mam nadzieję ze nie bedzie za późno
Kurde, jak pisze to 35 to mam wrażenie ze pisze o kims innym...przecież to niemozliwe zebym miała tyle lat!Marta.83, Bratek, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
Mamo_Ali... wiem, że nie ma reguły bla bla, ale... długo się starałaś o pierwszą ciążę? Miałaś jakieś problemy? Jeśli mogę zapytać, rzecz jasna (wiesz, jeden z tych "przełomowych" momentów w cyklu, kiedy biegają różne rzeczy po głowie. Aktualnie czas po-owulkowy... o ile ovu była ;/ ).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 22:41
-
Impreza zaliczona...super relaks...
Nie mam możliwości leczenia się w miejscu zamieszkania ...na tą chwilę, do tego mimo ubezpieczenia za wszystko się tu płaci ..bajonskie kwoty...czyli jak na razie pass ..
Rozmawiałam z moim uznaliśmy iż muszę wyluzowac a zepniemy się bliżej świąt bo będziemy w pl na dłużej. ..Okres mam a cycki dalej bolą...
Ps.Dzieci zebrały cuksy, chipsy, i forsę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 01:58
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualny
-
Cała nadzieja w dzisiejszych testerkach, które się jeszcze nie pochwaliły co wysikały
Ze względu na znikomą szansę, że piecze się we mnie mała babeczka, postanowiłam upiec szarlotkę. Właśnie trafiła do pieca
Bratek, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny