POWSTANIA LISTOPADOWE - czyli lista testujacych w najbardziej jesiennym z miesiecy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMarta.83 wrote:dokładnie
ja mam 32 lata
urodzę najwcześniej w wieku 33...
Ja zaszłam rocznikowo jeszcze jak miałam 33 a urodziłam jak skonczone 34 , a teraz mam 35 i mam nadzieję ze nie bedzie za późno
Kurde, jak pisze to 35 to mam wrażenie ze pisze o kims innym...przecież to niemozliwe zebym miała tyle lat!Marta.83, Bratek, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
Mamo_Ali... wiem, że nie ma reguły bla bla, ale... długo się starałaś o pierwszą ciążę? Miałaś jakieś problemy? Jeśli mogę zapytać, rzecz jasna (wiesz, jeden z tych "przełomowych" momentów w cyklu, kiedy biegają różne rzeczy po głowie. Aktualnie czas po-owulkowy... o ile ovu była ;/ ).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 22:41
-
Impreza zaliczona...super relaks...
Nie mam możliwości leczenia się w miejscu zamieszkania ...na tą chwilę, do tego mimo ubezpieczenia za wszystko się tu płaci ..bajonskie kwoty...czyli jak na razie pass ..
Rozmawiałam z moim uznaliśmy iż muszę wyluzowac a zepniemy się bliżej świąt bo będziemy w pl na dłużej. ..Okres mam a cycki dalej bolą...
Ps.Dzieci zebrały cuksy, chipsy, i forsę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2015, 01:58
..ile jeszcze i czy wogóle...
...może teraz...
-
nick nieaktualny
-
Cała nadzieja w dzisiejszych testerkach, które się jeszcze nie pochwaliły co wysikały
Ze względu na znikomą szansę, że piecze się we mnie mała babeczka , postanowiłam upiec szarlotkę. Właśnie trafiła do piecaBratek, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny