POWSTANIA LISTOPADOWE - czyli lista testujacych w najbardziej jesiennym z miesiecy
-
WIADOMOŚĆ
-
Cytrynka_ wrote:Zrobiłam to. Założyłam grudniową listę. I w grudniu odchodzę od walk. W grudniu będziemy płodzić bąbelki.
-
Cytrynka_ wrote:Miało nie być o świętach. To taki ukłon w stronę tych co ich nie obchodzą albo obchodzą w innym terminie (np. ja).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 00:19
Vesper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A miałaś potwierdzoną owulację monitoringiem? Albo zrobiłaś sobie progesteron w 7dpo albo później? Miewałam piękniejsze wykresy niż Twój w cyklach bezowulacyjnych.
Mona_M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marta, jak masz wolne 30zł idź sobie na badanie progesteronu, tylko minimum 24 godziny przed nim nie bierz luteiny. Jak dla mnie to wygląda na cykl bezowulacyjny.
Poniżej mój cykl bezowulacyjny, na duphastonie, który niby nie podwyższa temperatury ciała tak jak luteina.
Wykresy mogą mylić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2015, 08:28
Marta.83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cytrynka_ wrote:A nie ma on jakiegos brata ktory moglby mi podeslac te golabki? Mi sie nie oplaca robic bo u mnie tylko ja bym jadla. A wiadomo ze malej porcji sie nie zrobi.
Alicja 40 tc. 2007
Aniołek 6 tc. 2012 (*)
Antonina 35 tc. 2016
Anastazja 30 tc. 2021
-
Cytrynka_ wrote:A nie ma on jakiegos brata ktory moglby mi podeslac te golabki? Mi sie nie oplaca robic bo u mnie tylko ja bym jadla. A wiadomo ze malej porcji sie nie zrobi.