pozytywna odskocznia od starań :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhahaha przypomała mi się pewna sytuacja...miałam Wam nie mówić, ale...a co tam
Mój D. poszedł na górę do pokoju zmieniac pościel, ja w tym czasie pomagałam teściom robić sałatkę. Nagle mój D. się drze z góry:
Andzia, choć na chwilę. Szybko!
Ja: Po co?
No chodź, to mi obciągniesz!
hahaha myślałam, że się spale ze wstydu przy teściach, którzy wybuchli gromkim śmiechem (mam bardzo wyluzowanych teściów), a ja czerwona jak burak.
Ja: Że niby co chcesz żebym Ci zrobiła?
No chodź mi poszewkę od kołdry obciągniesz bo nie umiem sam.
Teście jeszcze raz w śmiech, bo oczywiście nikt z nas nie pomyślał że chodzi o pościel
No i poszłam i mu obciągnęłam
hahaAGA 30, eta, Eavonne, Konwalia, Ewazdrzewa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMariaAntonina wrote:A co z porannym sexem ?
ostatnio mam go co dzień...jakoś w ostatnich dnia lubujemy się w porannym i popołudniowym seksie niż wieczornym...może dlatego że popołudniami będąc już po pracy mammy duzo roboty przy remontach na trzy domy (u nas, u teściów i u babci) i już nam się nie chce -
No ja jestem prekursorka bardzo rannych tak o 4-6 jakos zawsze jak w zegarku mam ochotę zlądować pod kołdrę.. pobawic sie itp itd...jak jestem oczywiscie ..na pocztaku to mielismy ekstar maratony.. milo sie to wspomina...nawet u przyszłych tesciów w salonie oni w sypialni spali a my na golasa i heja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2013, 13:50
Aga_Andzia lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
ja zboczki z Wami nie wytrzymam! ;P
u nas z porannym ciężko bo mała wstaje pierwsza...
kiedyś raz próbowaliśmy po południu.. dzięki Bogu w zimę więc pod kołdrą! mała poszła się zdrzemnąć.. patrze, chrapie... więc zaczynamy... xD
po jakiejś chwili mój już po mnie skacze a z drzwi rozlega się cichy głos "co Ty robisz mamusi?"
po prostu padłam na pysk!
od tamtego czasu tylko w ukryciu nocy lub jak małej nie ma w domu;) wtedy to każda pora dnia jest dobra:DAga_Andzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny