pozytywna odskocznia od starań :)
-
WIADOMOŚĆ
-
BiB wrote:No nie powiem, ale niezły temat założyłyście!
U mnie niestety z orgazmami nie jest tak kolorowo jak u was,bo w trakcie milosc.gif wogóle ich nie ma ale intensywnie nad tym pracujemy, kiedyś w końcu musi się udac
BiB praktyka czyni mistrza!! u mnie na początku ciężko było z orgazmem pochwowym - nie udawało się!, ale wygibasy;) noga w lewo, noga w prawo i się zaczeło udawać. najważniejsze to eksperymentowaćAga_Andzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya mi dzisiaj mąz zrobił niespodziankę...wytrwał się na chwilę z pracy (miał cos do załatwienia na mieście) i przyjechał do mnie do pracy i zaciągnął mnie do łazienki...hehe...w publicznej toalecie to jeszcze tego nie robiliśmy...no i niestety nie zrobiliśmy bo zadzwonił szef i kazał mu pilnie gdzieś jechać...toaleta musi poczekać
ale jakby nie patrzeć to dawno mnie tak nie zaskakiwał...coś w niego wstąpiło ostatnio -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a to macie przygody my to juz dawno próbowaliśmy w takich dziwnych miejscach bo dziecko mamy i przewaznie wszędzie z nami .. ale jak malej nie było to był tez las auto było nawet piwnica haha to bylo najlepsze przeżycie a z rana to tylko w weekendy mozna..dziecko oglada baje a my pod kołdrę czasem sie zdarzy ze nam córa wejdzie do pokoju i nam wchodzi pod kołdrę heh ale mamy sposoby żeby ją wygonić
-
nick nieaktualny
-
Eavonne wrote:Mój mi prysnal kiedyś sperma w oko smialam się jak glupia ze ma cela!..
ja robiłam loda pod prysznicem na basenach i jakoś źle oszacowałam strzał i trafiło mi prosto w oko z całą mocą..., do śmiechu mi nie było bo miałam soczewkę w oku, a potem całe oko czerwone..!!, ale mój mąż ze śmiechu to ledwo na nogach się trzymał.
dziś już się też z tego śmieję..Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2013, 23:01
Eavonne, Aga_Andzia, felice gatto lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny