X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne #problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
Odpowiedz

#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#

Oceń ten wątek:
  • monikaa1990 Ekspertka

Wysłany: 20 stycznia 2018, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki ! Widziałam Twój wykres , myślę ,że jak na 12 dpo wygląda bardzo dobrze !
    Ja nadal w szoku jestem ...Jutro jestem w pracy do wieczora to do poniedziałku szybko mi zleci

eikt9n73fxogpxgo.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2018, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No... Ja mam tempki bardzo niskie, nigdy nie miałam powyżej 36.75 :P a tutaj po przecinku 95 :P i rośnie więc tutaj dla mnie mega zaskoczenie.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • monikaa1990 Ekspertka

Wysłany: 20 stycznia 2018, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tak samo ! 37.08 ,36.97 i tak od paru dni . Myślę ,że będzie dobrze :) Daj znać w poniedziałek jak badanie . Ja też napisze . Jak będzie ok to drugą zrobię w czwartek/piątek .

eikt9n73fxogpxgo.png
  • Seli Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2018, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co jest śmieszne? Że my odpuściliśmy, stwierdziliśmy, że to nie czas jeszcze... :P a i ginka jakoś nie była przekonana co do mocy mojego jajnika :P a i omijaliśmy tą drugą owulację, nawet całkiem przypadkiem :P a tu takie numery :P

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• monikaa1990 Ekspertka

Wysłany: 20 stycznia 2018, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę ,że będzie dobrze . Razem zobaczymy w poniedziałek co i jak :D z całego serca Ci życzę ,żeby się udało . U mnie temperatura się chyba nie myliła , skoro dwa testy i to jeden zrobiony popołudniu wyszły pozytywnie . Nigdy nawet cienia nie zobaczyłam . Trzymam kciuki !

eikt9n73fxogpxgo.png
  • Jus@tyna Ekspertka

Wysłany: 20 stycznia 2018, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli ale robiłaś dzisiaj test i negatywny prawda.

• Jus@tyna Ekspertka

Wysłany: 20 stycznia 2018, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Monia mega się cieszę że ci się udało :). Która następna :)

• Seli Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2018, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus@tyna wrote:
    Seli ale robiłaś dzisiaj test i negatywny prawda.

tak, ale jeśli do 12dpo jest zagnieżdżenie i ten dziwny śluz mógł na to wskazywać to dopiero po 24 h by mi się pojawił jakikolwiek wynik ;) No i mi temperatura rośnie... Nigdy takich nie miałam i przy niskich przed owulacją coś jednak znaczy ;)

dZhdp1.png

• Jus@tyna Ekspertka

Wysłany: 20 stycznia 2018, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale temperatura liczy się tylko ta z rana a dzisiaj ile miałaś ?

• Jus@tyna Ekspertka

Wysłany: 20 stycznia 2018, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wykres masz ładny więc trzymam kciuki :)

• Seli Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2018, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ew. może to być dziś nie 10 a 8 dpo ;) więc to trochę wcześnie na testy :P ale zrobiłam bo mąż kupił wczoraj, musimy być cierpliwi do poniedziałku :)

dZhdp1.png

• Seli Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2018, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus@tyna wrote:
    No ale temperatura liczy się tylko ta z rana a dzisiaj ile miałaś ?

no ja mierzę tę z rana :) I mam swój... sposób na sprawdzanie (działa od ponad tygodnia) i wieczorem o 18-19 mam tak o 5 jest prawie takie same :) wczoraj o 18.00 była 36.93 i dziś też rano 36.95 :) i dziś o 18.00 też 36.93 :P

dZhdp1.png

• Jus@tyna Ekspertka

Wysłany: 20 stycznia 2018, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie ucieszyło że po moim mierzeniu z 36,78 skoczyło na 36.92 ciekawe jak będzie jutro mam nadzieje że nie będzie spadać tylko rosła :). Aż się boję jutrzejszego mierzenia.

• Jus@tyna Ekspertka

Wysłany: 20 stycznia 2018, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    no ja mierzę tę z rana :) I mam swój... sposób na sprawdzanie (działa od ponad tygodnia) i wieczorem o 18-19 mam tak o 5 jest prawie takie same :) wczoraj o 18.00 była 36.93 i dziś też rano 36.95 :) i dziś o 18.00 też 36.93 :P

jej jak to się dzieje że ci się temperatura nie zmienia.

• Seli Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2018, 01:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus@tyna wrote:
    jej jak to się dzieje że ci się temperatura nie zmienia.

Nie wiem :P dziś chyba tego nie sprawdzę... Wymiotuje jak nie wiem co... :P

dZhdp1.png

• Jus@tyna Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia 2018, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha Ojej moze cis zjadlas. Albo grypa żołądkowa.

• Seli Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2018, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus@tyna wrote:
    Aha Ojej moze cis zjadlas. Albo grypa żołądkowa.

Nic nie jadlam... nie wiem czy grypa bo brzuch nie boli, ani w brzuchu nie jezdzi... spalam jakies 4 h... i czuje, ze dalej bede wymiotowac ;/

dZhdp1.png

• Jus@tyna Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia 2018, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej to moze podjedz gdzieś na pogotowie vi możesz sie odwodnic. Hmmm to tak z niczego wymiotujesz.

• Seli Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2018, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie lubie pogotowia ;p nie chce tam siedziec kij wie ile... No i moze nie zniczego. Sluz sie na nowo pojawil, wiec okres lada moment sie rozkreci ;) a ja... czuje, ze mam goraczke. Wiec pewnie dorobilam sie jakiegos guza.

dZhdp1.png

• Jus@tyna Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia 2018, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakiego guza? Seli Ty sama sie nie diagnozuj. Jak sie ma guza to sie ma gorączkę? I wymiotuje? Przestanie i jedź na pogotowie nie lubisz pogotowia ale lubisz sie męczyć. Skoro wiesz ze masz guza to tak z nim będziesz siedziała brawo jestes dorosła to bądź odpowiedzialna. A jak okres sie zbliża to raczej jest sucho a nie ma sie masę śluzu.

‹‹ 112 113 114 115 116 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ