#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
-
WIADOMOŚĆ
-
No... Ja mam tempki bardzo niskie, nigdy nie miałam powyżej 36.75 a tutaj po przecinku 95 i rośnie więc tutaj dla mnie mega zaskoczenie.
-
Wiesz co jest śmieszne? Że my odpuściliśmy, stwierdziliśmy, że to nie czas jeszcze... a i ginka jakoś nie była przekonana co do mocy mojego jajnika a i omijaliśmy tą drugą owulację, nawet całkiem przypadkiem a tu takie numery
-
Myślę ,że będzie dobrze . Razem zobaczymy w poniedziałek co i jak z całego serca Ci życzę ,żeby się udało . U mnie temperatura się chyba nie myliła , skoro dwa testy i to jeden zrobiony popołudniu wyszły pozytywnie . Nigdy nawet cienia nie zobaczyłam . Trzymam kciuki !
-
Jus@tyna wrote:Seli ale robiłaś dzisiaj test i negatywny prawda.
tak, ale jeśli do 12dpo jest zagnieżdżenie i ten dziwny śluz mógł na to wskazywać to dopiero po 24 h by mi się pojawił jakikolwiek wynik No i mi temperatura rośnie... Nigdy takich nie miałam i przy niskich przed owulacją coś jednak znaczy -
Ew. może to być dziś nie 10 a 8 dpo więc to trochę wcześnie na testy ale zrobiłam bo mąż kupił wczoraj, musimy być cierpliwi do poniedziałku
-
Jus@tyna wrote:No ale temperatura liczy się tylko ta z rana a dzisiaj ile miałaś ?
no ja mierzę tę z rana I mam swój... sposób na sprawdzanie (działa od ponad tygodnia) i wieczorem o 18-19 mam tak o 5 jest prawie takie same wczoraj o 18.00 była 36.93 i dziś też rano 36.95 i dziś o 18.00 też 36.93 -
Seli wrote:no ja mierzę tę z rana I mam swój... sposób na sprawdzanie (działa od ponad tygodnia) i wieczorem o 18-19 mam tak o 5 jest prawie takie same wczoraj o 18.00 była 36.93 i dziś też rano 36.95 i dziś o 18.00 też 36.93
jej jak to się dzieje że ci się temperatura nie zmienia. -
Jus@tyna wrote:jej jak to się dzieje że ci się temperatura nie zmienia.
Nie wiem dziś chyba tego nie sprawdzę... Wymiotuje jak nie wiem co... -
Jus@tyna wrote:Aha Ojej moze cis zjadlas. Albo grypa żołądkowa.
Nic nie jadlam... nie wiem czy grypa bo brzuch nie boli, ani w brzuchu nie jezdzi... spalam jakies 4 h... i czuje, ze dalej bede wymiotowac ;/ -
Nie lubie pogotowia ;p nie chce tam siedziec kij wie ile... No i moze nie zniczego. Sluz sie na nowo pojawil, wiec okres lada moment sie rozkreci a ja... czuje, ze mam goraczke. Wiec pewnie dorobilam sie jakiegos guza.
-
Jakiego guza? Seli Ty sama sie nie diagnozuj. Jak sie ma guza to sie ma gorączkę? I wymiotuje? Przestanie i jedź na pogotowie nie lubisz pogotowia ale lubisz sie męczyć. Skoro wiesz ze masz guza to tak z nim będziesz siedziała brawo jestes dorosła to bądź odpowiedzialna. A jak okres sie zbliża to raczej jest sucho a nie ma sie masę śluzu.