#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
-
WIADOMOŚĆ
-
werni wrote:Seli to już nas jest 3 do testowania pod koniec miesiąca
hah, ja nie wiem czy w ogóle sens jest, ten progesteron to raczej byłby wyższy, a... I mam obawy przy moim tsh i tej chwiejnej io... Z tego co piszą inne dziewczyny co brały, są bardziej doświadczone... To pewnie rozregulował mi się cykl po dupku. I tyle. -
werni wrote:Ja o dziwo jestem spokojna nawet jak nie wyjdzie to będę dalej się starać wtedy porobie badania. Wyślę mojego by zrobil.
Ja wtedy tylko leczenie I czy będziemy chcieli czy nie to i tak trzeba będzie odłożyć starania Ale z tego akurat bym się cieszyła, bo z pracą bym miała gładką sytuację. No... I teraz nie brałam kwasu (przestałam 2 tyg temu)... -
werni wrote:Wtedy sobie wszystko na spokojnie zaplanujesz
Byłoby najlepiej Tym bardziej... Że nie spieszyłam się z badaniami... A i powinnam mieć ustabilizowną tarczycę i insulinę bo grozi poronieniem... Dlatego boje się jakkolwiek testować.... -
werni wrote:No tak najlepiej wyregulować by być spokojnym
Ehh boje się... nie wiem co myśleć... -
Multiwitamina wrote:Nie bój się. Co by to nie było, będzie dobrze. Leki ci dadzą i podreguluja. Kochana będzie dobrze zobaczysz.
Mi się nadal nie rozkręcił okres i też się martwie. Dzwoniłam do ginekologa ale nie odbiera. Zostało mi czekać na poniedziałek w nerwach. Żeby nie niski progesterol kusiłabym się na test. Ale to pewnie wahania hormonów.
Nie rozkręcił ci się ten okres? ale plamiłaś z tego co pamiętam i co przeszło ci ?? -
Multiwitamina wrote:Nie bój się. Co by to nie było, będzie dobrze. Leki ci dadzą i podreguluja. Kochana będzie dobrze zobaczysz.
Mi się nadal nie rozkręcił okres i też się martwie. Dzwoniłam do ginekologa ale nie odbiera. Zostało mi czekać na poniedziałek w nerwach. Żeby nie niski progesterol kusiłabym się na test. Ale to pewnie wahania hormonów.
Jak niski?...
Ja czuje się dość dobrze -
Hm... Ale przy tak niskim powinnaś od razu dostać okresu ?
No i... Mogła Ci się owu przesunąć nawet? Ja miałam ostatnio 21 dc... -
Multiwitamina wrote:Właśnie. Już sama nie Wiem.
Hmm... A długo się leczysz? Bo dla mnie to dziwne, że dostałaś na wywołanie już w 21 dc... Jakie miałaś cykle bez interwencji? Bo ja rozumiem jak po 35 dc dostaje się coś... Ale tutaj? -
Acha, to wyjaśnia wiele
Ale już u niejednej słyszałam " brak owulacji" nawet na monitoringu, teraz to już ciężko komukolwiek zaufać Ja miałam nie mieć, a miałam Znaczy... Ja miałam niby 7dc ale pusty... A teraz wiem, że musiała wystąpić 15dc -
my ten miesiąc odpuszczamy starania, a dzisiaj mam owulkę prawdopodobnie! troche mi szkoda zmarnowanego cyklu, ale co zrobić mój chory, jelitówka go dopadła, w dodatku coś z tym jądrem dalej nie teges, czekamy na wizytę do urologa 3 tyg (prywatnie!), to ja szybciej do gina na nfz się dostanę niż onPrawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱