#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
-
WIADOMOŚĆ
-
werni wrote:Dobra wiadomość czekamynadzidzie mało kto robi takie przeciwciała
Mało kto? Chyba już wszystkie... anty tpo i tg to podstawy teraz, już mało kto polega na samym tsh czy ft3 i ft4...
Dzień dobry, piątunio dziś -
A ja... Chyba na nowo mam dni płodne... Ciekawe co mi powie obraz usg we wtorek W owulację może nawet wierzę, ale w to, że mi się uda do trzydziestki to nie Mam mieszane uczucia co do mojego leczenie distreptazą, pierwszy dzień był super, kolejne nie koniecznie.
-
No... Czyli tez czekam az leki podzialaja ;p a czuje... Ze nawet jak te zrosty znikna i bedzie ladna owulacja to i tak endometrium pewnie nie jest takie jak trzeba, albo jakies torbiele sie pojawia. Takze ja sie nastawiam, ze u mnie to potrfa kilka lat.
-
Seli wrote:Mało kto? Chyba już wszystkie... anty tpo i tg to podstawy teraz, już mało kto polega na samym tsh czy ft3 i ft4...
Dzień dobry, piątunio dziśPrawie 5 lat starań...
33 lata, endometrioza II st., IO, niepłodność idiopatyczna, amh 3
26cs ---> IUI nieudane
1) IMSI (długi protokół) Angelius
6 kom --> 5 zarodków --> 8b (ET) --> beta 1, brak ❄️
2) ICSI (długi protokół) Novum
11 kom --> 8 zarodków --> 7c, 7b (FET) -->
7dpt beta <2, 9dpt beta 2, 10dpt beta 3,16, brak ❄️
3) IMSI (krótki protokół z Elonvą) Angelius
9 kom --> 8 zarodków --> 1BB, znowu brak ❄️ 😞 FET --> 7dpt beta <0.5
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
14dpt beta 850 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Moje marzenie się spełnilo 😍👶🤱 -
No wlasnie... troche odpuscilam sobie inofem i ovarin. Pije spiruline. Nie wiem jaka dokladnie jest procedura z invitro a jaka inseminacji. Maz ma super nasienie... u mnie nie wiem jak to jest...
-
czekamynadzidzie wrote:nie wiem, myślę, że lepiej powiedzieć. Ja np nie wiedziałam o tym. Nikt mi wcześniej nie mówił, że trzeba by było zrobic. Byłam diagnozowana w kierunku tarczycy i nic nie wyszło, ale przeciwciał nie robiłam. Więc kto wie...
Moze... tutaj wszystkie o tym mowia. Takie moje wrazenie. -
a ja właśnie dostałam @, wczoraj już była zapowiedź a miała się spóźnic a jest dzień wcześniej ten mój gin na wróżbitę się nie nadaje jak ja lubię piątki!!!Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
4) 5) 6) ministymulacje Eurofertil Czechy 🥰 cud --> ❄️❄️❄️❄️ 4AA, 4AB, 2AA, 2BB 🥰
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie" JP II
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Seli wrote:Moze... tutaj wszystkie o tym mowia. Takie moje wrazenie.Prawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
No pewnie tak.
Ja jestem ciekawa co mi powie ginka... Jej jakos ufam na razie. Inni albo mega spisywali mnie na straty albo poklepywali po ramieniu. -
Witam Was Drogie Panie!
Jestem studenką psychologii i piszę pracę magisterską na temat kobiet z niepłodnością, które mają do czynienia z in vitro. Dlatego bardzo chciałabym zaprosić Was do rozmowy na temat doświadczeń płynących z przeżywania niepłodności oraz oczekiwań wobec proceudry in vitro. Moją metodą badawczą są wywiady. Zdaję sobie sprawę, że rozmawianie ne ten wrażliwy temat może być dla Pań trudne i kłopotliwe,aczkolwiek uważam też, że mimo to,warto ten temat podnosić.
Jeśli czują się Panie na siłach, żeby sprostać temu wyzwaniu, to zapraszam Was do skontaktowania się ze mną drogą mialową, ponieważ każda odpowiedź jest dla mnie bardzo ważna. Czekam z niecierpliwością, mój adres mailowy: [email protected]
Pozdrawiam serdecznie -
Multiwitamina wrote:A ja się właśnie rozklapilam na kanapie. Mężu chory nie ryzykuje infekcji. A już coś mnie brało ale zbilamPrawie 5 lat starań...
26cs ---> IUI nieudane
FET 4AA--> 6dpt beta 22
8dpt beta 78
10dpt beta 152 ❤️❤️❤️
Córeczka 🥰🥰🥰
5.10.2022 ❤️
Mi się raz zdarzyło jak wrócił późno w noc ze spotkania i cuchnął jakąś whisky czy bourbonem i go wywaliłam z wyrka Nie był pijany, ale zapach za mocny.
My zaczęliśmy miło sobotę a mąż mi teraz zrobił śniadanko
-
"Ja zawsze radzę nowożeńcom: kłóćcie się, ile chcecie, niech latają talerze, ale nigdy nie kończcie dnia bez zgody" to papież Franciszek powiedział ;P
My się nie kłócimy na poważnie, jak już to jest rozmowa, dość spokojna ale emocjonalna.
Mój chce za każdym razem ze mną chodzić do ginekologa, a czasem sam pyta "czy coś pisze na ten temat w necie" i stara się to na chłodno przyjąć albo próbujemy przeanalizować.werni lubi tę wiadomość