Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne #problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
Odpowiedz

#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2018, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus@tyna wrote:
    Dziewczyny wysłałam wam wszystkim zaproszenia potwierdźcie sobie je :)

Ale mam dobrą nowinę pierwszy raz od początku naszych starań zobaczyłam u siebie dzisiaj rano przeźroczysty śluz aż się ucieszyłam jak głupia, podcierałam się to zostało go dosyć sporo na papierze :). Córka dzisiaj jedzie do babci na cały weekend więc z mężem mamy dużo czasu dla siebie :P od 12 miesięcy go nie widziałam nie wiem czy to zasługa tego wiesiołka ale ujawnił się skubaniec :P :P

ja z sluzem akurat problemu nie mam. mnie od 9/10 dc do 13/14 tak zalewa ze nie wiem o co chodzi

mozliwe ze wiesiolek Ci pomogl :)

• Jus@tyna Ekspertka

Wysłany: 6 stycznia 2018, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzix88 dziękuje :) ja za ciebie również trzymam kciuki :)

• Jus@tyna Ekspertka

Wysłany: 6 stycznia 2018, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzix88 wrote:
    ja z sluzem akurat problemu nie mam. mnie od 9/10 dc do 13/14 tak zalewa ze nie wiem o co chodzi

mozliwe ze wiesiolek Ci pomogl :)

Możliwe że tak bo przez 12 miesięcy jak się staramy nie widziałam u siebie śluzu :) wow u mnie to na prawdę rewelacja :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2018, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam nadzieje ze nadaze za Wami bo bardzo duzo piszecia a ja nie zawsze mam czaqs czesto zagladac :P

• Seli Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2018, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie też zalewa :P

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

Więcej cudów nie będzie 😔
  • Jus@tyna Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dasz radę ja też raz nadrabiałam prawie pół dnia :P i dałam radę :). Ale zaglądaj tutaj na prawdę jest fajnie. czasem dobrze tak pogadać mi to bardzo pomaga :)

• Czekamy Koleżanka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seli wrote:
    E, nie musi od razu :) do września wystarczy :P

No ja tam wam zycze zeby od razu sie udalo. ;) zeby juz sie nie stresowac i w ogole.. ;) ale wszystko przed Wami /Nami ;)

Czekamy...
  • monikaa1990 Ekspertka

Wysłany: 6 stycznia 2018, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus@tyna wrote:
    Dziewczyny wysłałam wam wszystkim zaproszenia potwierdźcie sobie je :)

Ale mam dobrą nowinę pierwszy raz od początku naszych starań zobaczyłam u siebie dzisiaj rano przeźroczysty śluz aż się ucieszyłam jak głupia, podcierałam się to zostało go dosyć sporo na papierze :). Córka dzisiaj jedzie do babci na cały weekend więc z mężem mamy dużo czasu dla siebie :P od 12 miesięcy go nie widziałam nie wiem czy to zasługa tego wiesiołka ale ujawnił się skubaniec :P :P

No to kochana do dzieła :) Nie ma na co czekać heh u mnie już po owulacji , i w tych dniach były starania ... także teraz tylko pozostaje mi czekać i nie myśleć za dużo bo na głowę dostane .

eikt9n73fxogpxgo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2018, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus@tyna wrote:
    Dasz radę ja też raz nadrabiałam prawie pół dnia :P i dałam radę :). Ale zaglądaj tutaj na prawdę jest fajnie. czasem dobrze tak pogadać mi to bardzo pomaga :)

Wiem na forum jestem od 2015 ale ostatni rok mało mnie było. Ale czasem nadrabialo się naprawdę sporo :)

• Seli Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2018, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekamy wrote:
    No ja tam wam zycze zeby od razu sie udalo. ;) zeby juz sie nie stresowac i w ogole.. ;) ale wszystko przed Wami /Nami ;)

No właśnie od razu to pewnie mogłabym się stresować, marzą mi się wakacje a wiążę się to z dźwiganiem walizek i tym, że mogłabym w pracy się źle czuć a jak już to wolę odczekać i mieć tą umowę. Więc wystarczy jak się uda do roku.

dZhdp1.png

Endometrioza głębokonaciekająca IV stopnia, guz jelita grubego zrośniety z macicą, macica, jajnik, jelito w zrostach, jajnik z guzkami, torbielami... Adenomioza na szyjce.

• Czekamy Koleżanka

Wysłany: 6 stycznia 2018, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to zycze ci tego ;) ja tez.chcialabym znalezc prace,dostac umowe i byc w koncu w ciazy.. Ale nawet moge nie miec pracy wazne zebym byla w ciazy..

Czekamy...
  • Jus@tyna Ekspertka

Wysłany: 6 stycznia 2018, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny widziałyście mój wpis o tych bakteriach w moczu co o tym sądzicie miała któraś kiedyś tak.

• monikaa1990 Ekspertka

Wysłany: 6 stycznia 2018, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jus@tyna wrote:
    Dziewczyny widziałyście mój wpis o tych bakteriach w moczu co o tym sądzicie miała któraś kiedyś tak.
    Ja niestety dawno moczu nie badałam. Ale w sumie wypadałoby raz na jakiś czas sobie zrobić takie badanie .
    A na internecie coś wyczytalas?

eikt9n73fxogpxgo.png
  • monikaa1990 Ekspertka

Wysłany: 6 stycznia 2018, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekamy wrote:
    No to zycze ci tego ;) ja tez.chcialabym znalezc prace,dostac umowe i byc w koncu w ciazy.. Ale nawet moge nie miec pracy wazne zebym byla w ciazy..

Ja się trzymam mojej pracy właśnie dlatego , że jak zajde żeby mieć spokojna sytuacje bo mam umowę jeszcze 3 lata .
    Juz bywały momenty , że chcialam się zwolnić bo mam kierowniczke idiotke ale dam rade , wytrzymam :p

eikt9n73fxogpxgo.png
  • Czekamy Koleżanka

Wysłany: 6 stycznia 2018, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja mam bardzo slaba psychike tak wiec w jednej pracy nie wytrzymalam i nie chcialam zeby mi umowe przedluzyli bo ludzie z ktorymi pracowalam to koszmar. Tak jest jak pracuja same kobiety i to takie stare wygi jak to sie mowi. Wykorzystuja mlode na maxa. Ja wiecznie mialam popoludniowki i prawie kazdy weekend pracujacy oczywiscie na popoludnie. A jak sie odezwalam to sie kierowniczka zaczela smiac i powiedziala ze jak mi sie nie podoba to droga wolna ! Wiec poczekalam az zwolnia sie jeszcze 2 dziewczyny i ja tez odeszlam niech sobie sama robi..

Czekamy...
  • Seli Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2018, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja robię staż, warto by go dokończyć, a z racji specyfiki dzieci bym musiała od razu iść na zwolnienie

dZhdp1.png

• Czekamy Koleżanka

Wysłany: 6 stycznia 2018, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wlasnie dostalismy zaproszenie na chrzciny ! Dlaczego wszyscy nas tak kochaja ? Finansowo mnie wykoncza te imprezy ;) 13 stycznia roczek mojej chrzesnicy (akurat w moje imieniny) 20stycznia wyprawiam imieniny tak dla dziadkow i rodzicow. 27 chrzciny synka mojego meza. Z ktorymi nie mamy kontaktu od 2 lat. Nawet nie wiedzielismy ze byla w ciazy. ;( ale to dluga historia. ;( Bardzo przykra.

Czekamy...
  • werni Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2018, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna super ze masz śluz :) teraz to tylko do dzieła :) mocz kiedyś miałam rOni ony ale podobno dobre wyniki.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • werni Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2018, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby każdej z nas się udało zajść :) żebym tez miała ładny śluz bo różnie to bywa. Tez musze zakupić wiesiokek.

f2wlsg1849ksqu5m.png

mhsv20mmdqfv97ge.png
    Na ovu od 07.07.2014

Prl-maj 950
    Tsh- maj 3.04
    Androstedion-wysoki-zostal obnizony za pomoca tabl. Anty.

Nasz cud Wojtuś 😍
  • sarina Koleżanka

Wysłany: 6 stycznia 2018, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć kochane witam was w to sobotnie popołudnie:))) Muszę trochę nadrobić

w57vyx8dwmyikagn.png
    Styczeń 2007 synek ❤
    Październik 2010 córcia ❤
    Luty 2017 początek starań o 3 maluszka
    Listopad 2018 synek 💗
‹‹ 25 26 27 28 29 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ