#problemy z którymi się zmagamy#w oczekiwaniu na dwie kreski@#
-
WIADOMOŚĆ
-
Mojemu się trafiło. Wpadł w tą branże przypadkiem, bo miał być na magazynie... po niepełnym dniu nie dał rady, trafił do biurka, potem zmienił firmę i w dwa lata wybił się tak, że... W tym miesiącu ma taką pensję, że mi szczena opada, on ma większą premię niż ja pensję...
-
nick nieaktualnyMój pracuje fizycznie bo przy wykańczaniu wnętrz. Słodyczy je mało to ja mam z tym problem stąd mój brzuszek.
Mój tak schudl dzięki temu że zaczął regularnie jeść. I mniej mięsa je. Tylko tyle albo aż tyle. No i ruch bo zaczął biegać i w domu ćwiczyć. -
Dodam, że nie ma studiów... A ja na studia wydałam 30 tysi zaharowane w sklepie i jako nauczyciel zarabiam obecnie poniżej średniej krajowej bo nas nie obowiązuje
-
Ja nie narzekam na zarobki mojego meza. Bo naprawde malo kto z mojej rodziny tyle zarabia. Wiec nie musze sie spinac zeby juz znalezc prace. Wiadomo nie zawsze ma tyle samo ale np od wrzesnia to naprawde moglam pozwolic sobie na bardzo wiele..Czekamy...
-
Ja pracuje bo w domu siedzieć bym nie mogła, dwa miesiące wakacji to była dla mnie katorga no i po coś studia kończyłam. Tylko szkoda, że człowiek się namęczył, pracuje a tu tak "super" jest wynagradzany.
-
Ja dojazdu złego nie mam. A dziś pracowłam krótko Jutro za to rada... I muszę sprawozdania i dziennik uzupełnić. Lubię pracę ale patrząc na innych zarobki tutaj i na koszta by tą pracę mieć to słabo.
-
No... Moja kolezanka dostawala przez weekend maile od jednego z rodzicow, ze dlaczego ma jego dziecko 3?! No i co ona robi na tych lekcjach bo jej dziecko jest znudzone tymi lekcjami i dlatego jest takie niegrzeczne ;p
Gowniarz to cham i prostak, po ojcu. Nie uczy sie a rodzice wielkie pretensje maja. Niepoprawne zachowanie to z nudow dostal ;p ehh co my z tymi dziecmi robimy. -
Zalezy, gorsi sa rodzice czesto. Ale nie jest latwo. Ja juz luzuje i staram sie nie przezywac pracy.
-
Ja lubilam gadac, ale mialam problem z nauczycielami. Ale moje pokolenia mialy szacunek do nauczyciela a rodzic nie przychodzil tak za dziecmi z pretensjami bo mu sie nalezy...
-
No mi potrafil rzucic zeszytem na biurko i powiedziec "co to kuzwa ma byc?!" ;p a ojciec stwierdzil, ze jestem mloda i powinnam sobie to przemyslec bo jego syn zle sie nie zachowal ;p
-
Lada moment skoncze 26 ale nie uwazam, ze to znaczy, iz glupia jestem ;p